Şimdi Ara

Özel Çalışma Kütüphanesi Açmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar güzel bir yerde oturuyorum ve burada nüfus fazla ama hiç özel ders çalışacak kütüphane yok sınav haftaları üniversite tayfa veya YKS tayfa çalışacak yer bulamiyor en yakın özel kütüphane 10km uzakta, halk kütüphaneleri yetersiz. Uyanık tarzı bir kütüphane açacak olursak ortalama ne kadar kazanılır başlangıçta masa, kahve makinasi gibi nelere para harcamak gerekir bunları nereden tedarik edebilirim bu işlerle içli dışlı olanlar yazabilir mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam şu tarz bir yer iş yapabilir size tarif edeyim

Mesela masalar düşünün, çalışma alanları. İnternet ve elektrik imkanı sunarsınız. Loca alanları daha yüksek ücretli olur, genel salon daha düşük ücret olur. Saatlik veya günlük veya aylık ücretlendirme olur.

Mesela home office calisanlar gelip mekanınızda calisabilirler örneğin. Ders calismak isteyen de ders calisir. Yani kiraladıkları sürece masa onlara ait olur. Masaları güzelce ayırırsınız birbirinden.

Bir toplantı salonu, bir mutfak tarzı alan iyi gider. Jetonlu makinelerden koyarsınız misal yiyecek icecek için. Tabi bunun yanı sıra büfeniz olursa iyi satış imkanı da doğar.

Bu bahsettiğim tarzda yerler genelde belediyelerin var. Ancak özel teşebbüs olarak bu tarz alanlar varsa da isimlerini bilmiyorum.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Hocam en bilindik Uyanık var benim bildiğim, bulunduğum yerde nüfus felaket fazla ilçe ama şehir gibi, sadece 3 tane falan devlet kütüphanesi var hiç özel kütüphane yok ben de sistemi öyle düşünüyorum ama nereden ucuza kahve makinasi masa alirim nereden başlarım hiç bilmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • terminator199 kullanıcısına yanıt

Hocam otomatçıları bulup otomat koydurabilirsin. Masaları da ister marangoza yaptır istersen bir yerden topluca al. Buradaki asıl dert bu değil, asıl dert elektrik tesisatı en basta. Mesela mekanın büyüklüğüne göre 50 masa koymus olsan 50 masaya da priz koyman lazım. İnterneti de hızlı almalısın ki millet sıkıntıya düşmesin. Isıtması ve soğutması da ayrı bir para. Bir de her masaya aydınlatma sart ister üstten istersen masa lambası seklinde

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.