Şimdi Ara

Telefonda şahsıma küfür edildi bilen biri yardım etsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar kiracımız kirayı ödemeden kaçtı bende kirayı almak için telefon ettim ancak beynini .... tarzında küfür etti hakaret davası süreçleri nasıl oluyor uğraşmaya değermi bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim

• Tanık var mı küfürü duyan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam işleyişi bilmiyorum ki ne kadar sürer vb bunun hakkında bilgi arıyordum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Var ailem hepsi duydu

• quote:

Orijinalden alıntı: M4M00D

Var ailem hepsi duydu
    Savcılığa şikayet edeceksin hocam sen bir dilekçe yaz. İnternete suç duyurusu dilekçe örnegi yazarsan karşına formlar çıkar zaten. O formlardan en uygun bulduğunu olayin zaman akisina uygun sekilde doldur. Tüm ailenin o hakareti duyduğunu, buna tanık olduğunu yaz. Hepsinin iletişim bilgilerini yaz. Sonra kimlik fotokopinle beraber bulunduğun ilçe ya da il Adliyesi'ne gidip suç duyurusunda bulunmak istediğini söyle. Onlar senin dilekçeni kayda alırlar. Sonra savcilik karşı tarafı dinler ifadesini alir polis vasıtasıyla. Senin taniklarini dinlerler vs. Sonra iddianame yazılır ve dosya mahkemeye sevkedilir. Duruşma yapilir, bir de kendinizi mahkeme huzurunda hakime karşı ifade edersiniz. Uzun gibi görünüyor ama uzun değil şimdilik sadece bulunduğunuz yerdeki adliyeye gidip suç duyurusunda bulunun. Gerisi kendi kendine ilerler zaten.

Teşekkür ederim hocam telefon kaydı olduğu için o telefonun kayıtları vb olaylar da var sanırım hakkımı arayacağım

• quote:

Teşekkür ederim hocam telefon kaydı olduğu için o telefonun kayıtları vb olaylar da var sanırım hakkımı arayacağım
    Ses kaydı mı aldınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ses kaydı yok maalesef keşke olsaydı ama uzun sürse de savcılık bu ses kayıtlarını bulur sanırım telefona el koyma durumları da yoktur bildiğim kadarıyla

• quote:

Hocam işleyişi bilmiyorum ki ne kadar sürer vb bunun hakkında bilgi arıyordum
    bende bilmiyorum ama ne kadar sürerse sürsün gıcıklığına olsa ben yne yapardım yarın birgün savcılıktan evin kağıt gitsin bak gör o nasıl yusuf yusuf eder seni ara özür diler hiç affetme git savcılığa suç duyursunda bulun...
  • Son birşey daha ben bu adamı 1 ay sonra şikayet etsem ne olur süreçte sorun olurmu şimdi parayı geri alma ihtimalim var bu ay içinde bir ihtimal ondan da olmayalım

• quote:

Son birşey daha ben bu adamı 1 ay sonra şikayet etsem ne olur süreçte sorun olurmu şimdi parayı geri alma ihtimalim var bu ay içinde bir ihtimal ondan da olmayalım
    ona birşey diyemem . ama en iyisi avukat tanıdığın varsa ona sor hem kirayı alırsın hemde hakaret davası açar tazminat alırsın..
  • Birde saçma bir şekilde tehdit edildim Allah böyle insanlardan korusun bizi *sahte evraktan şikayet edicem sizi sürünün köpekler arayıp duruyosunuz sapıkmısınız * diye bağırdı karısı arkadan ne sahte evrakı anlamadım yani öyle bir durumda yok ortada

• Kirayı bıraktım artık o derece ye geldik yeterki cezasını çeksin

• quote:

Kirayı bıraktım artık o derece ye geldik yeterki cezasını çeksin
    hiç uğraşmayın gidin yarın sabah savcılığa gidip şikayet edin görür kirayı ödememeyi deyyuslar..
  • Öyle yapacağın hocam teşekkürler

• Kira sozlesmeniz ve bunun haricinde kira tahliye sozlesmeniz var mıydı hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.