Şimdi Ara

Şu sorunuma birisi yardım edebilir mi acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba donanımhaber ailesi sizlerden bir ricam var mümkünse anakartımın pin yuvası kırılmıştı değişti yapıldı pc açılırken şu mavi ekran çıkıyor error filan diyor ve kasanın açma tuşuna basınca ışıklar yanıyor çalışıyor gibi oluyor 1 saniye sonra kapanıyor şu büyük uzun geniş kabloyu anakarttan çıkarınca takınca artık kesintisiz çalışıyor denemek için yaptım sonra kapatınca kasanın açma tuşuna basınca çalışıyor uzun beklemede uzun kabloyu çıkarıp takınca kesintisiz çalışıyor yani bunun nedeni sorunu nedir ve biosda error hatası veriyor bilen varsa şu sorunu bana yardımcı olabilir mi ALLÂH rızası için rica etsem

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madheartasi -- 10 Haziran 2016; 0:24:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Anakartın sağlam olduğuna eminsen güç kaynağında sorun var demektir.Biosu sıfırlayıp bir dene,yada biosta "load safe settings" i seçip tekrar dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabın için sağol usta ama anakartın pin yuvası sorundu yapıldı güç kaynağında sorun olmadı ve olmazda başka bir sorun var tahminim ama ne işte

• Merhaba kardeşim anakart üzerindeki cmos yazan yerde bir jumper var onu çıkar ayrıca güç kaynağına sadece hddyi bağla dvd şu bu olmasın öyle dene düzelecektir

• Merhaba usta anakart üzerinde jumper yok göremedim bulamadım birde yeni ekleme yazdım düzenleme yaptım eksik olan yazıları yazdım bir daha yukarıyı okurmusun sağına soluna heryerine baktım jumperi bulamadım cevabın için sağol varol ALLAH razı olsun ve anakartım gigabyte ga-p67x-ud3-b3 saygılar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madheartasi -- 10 Haziran 2016; 0:36:15 >

• imla kurallarına uymanızı tavsiye ediyorum.

bence pinleri tamir ederken işlemci çevresindeki devre elemanlarından biri düşmüş veya yanmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.