Şimdi Ara

Telefonda şahsıma küfür edildi bilen biri yardım etsin (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Küfürle uğraşma sen alacağın için suç duyurusunda bulun... elma armut karışır bir sonuç alamazsın..

kontrat varsa göstermek durumundasın, diyelim kontratta 200 gösterdim ama 800 kira alıyordun, orası da sıkıntı!

Savcılar artık bıkmış, iki ifade alıp yolluyorlar..
  • Böyle bir dava da karşı tarafında şahit bulma ihtimali olabilir mi? X kişi yanımızda telefonda konuşuyordu, küfür etmedi, saygısızlık yapmadı, biz şahidiz diyen birileri çıkar mı? Savcılık telefon görüşmelerini elde edebilirse, belki daha güçlü bir sonuç alınabilir fakat yapılan her telefon görüşmesinin kaydı tutulmuyor olabilir. Bildiğim kadarıyla, yapılan telefon aramaları ve süreleri tutuluyor. Avukata danışmanızda fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4M00D

Ses kaydı yok maalesef keşke olsaydı ama uzun sürse de savcılık bu ses kayıtlarını bulur sanırım telefona el koyma durumları da yoktur bildiğim kadarıyla
    Kayıt altına alinmadiysa savcılık bulamaz nasıl bulsun. Savcılıktan baronun avukat gorevlendirmesini de isteyebilirsiniz siyaset ettikten sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Kontrat var 750 gözüküyor du 700 alıyoduk 50 liranın lafını yapmayalım diye savcılığa gitmeden hevesim kaçtı zaten genel olarak hiçbir şey çıkmaz o işten diyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    Yanında bi karısı var Allah başkasına öyle eş vermesin kadın biz borcumuzu istemek için arıyoruz diye sapıksınız o yüzden arıyorsunuz dava edicem sizi dedi

• trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim konuşmalar kayıt alıntıda oluyordu

• M4M00D kullanıcısına yanıt
    telefonda herkes bence kayıt programı kullanmalı zaten. ACR calls var türk malı, kuruyorsun, lisansı da 5 lira onu öde full sürüm kullan.
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    haklısınız hocam da programlara da bazen güvenesim gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4M00D

Son birşey daha ben bu adamı 1 ay sonra şikayet etsem ne olur süreçte sorun olurmu şimdi parayı geri alma ihtimalim var bu ay içinde bir ihtimal ondan da olmayalım
    Şikayet edince hemen 1 ay içinde sonuçlammıyorki :) aylar,hatta bazen yıllar sürebiliypr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • november27 N kullanıcısına yanıt
    Bu yüzden şikayete gitmedim soruşturdum biraz harcadığım zaman a değmeyecek bir durum olacak sanırım

Aynen öyle, uğraşmana değmez, zaten ufak tefek para cezası dışında bir sonuç da çıkmaz.

Ha polis gelip bunlardan ifade filan alsın, savcı çağırsın, biraz uslansınlar dersen, belki uslanırlar, belki sana daha çok düşman olup diş bilerler, belli olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • november27 N kullanıcısına yanıt
    Akıllanmaz bunlar hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

telefonda herkes bence kayıt programı kullanmalı zaten. ACR calls var türk malı, kuruyorsun, lisansı da 5 lira onu öde full sürüm kullan.

Karşı tarafın izni ve bilgisi olmadan görüşme kaydı yapmak da bir suç yasalara göre.

Yalnız ortada bir suç unsuru varsa ve delil olarak kullanılabilecek bir durumdaysan ses kaydı yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 4 Ocak 2019; 15:31:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    tecavüz, dolandırıcılık, şiddet, arabayla adam öldürme de suç ama ben ortada pek ceza göremiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

tecavüz, dolandırıcılık, şiddet, arabayla adam öldürme de suç ama ben ortada pek ceza göremiyorum..

Bir kolluk kuvveti olarak uyarımı yaptım sadece. Vatandaş olarak serzenişinizi yetkili makamlara veya oy verdiğiniz kişilere yapsanız daha uygun olur :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Profilinizde gördüm zaten, thx.
  • ben kiracıya 9 bin tl.kaptırdım.Bence uğraşma başına bela alabilirsin.Benimki pisliğin teki idi, bu kadarı ile kutulduğuma dua ediyorum.
  • luna167 kullanıcısına yanıt
    bizimki de bela bi insan hocam neler var ya halime şükredecek duruma geldim az kaptırdık Allahtan diye
    hocam kiraya verirken zor durumda mıydınız ya da aranızda kötü bir şey mi geçti? eğer bunlar olmadıysa neden böyle çirkef, ciğeri 5 para etmez insanlara kiraladınız evi? insanın hayatından çalan tipler bunlar. her türlü pisliğe gelen, namussuz, saygısız tipler. yarın öbür gün siz böyle yaptınız diye yukarıda bir arkadaşın dediği gibi diş de bileyebilirler. allah korusun hepimizi böyle tiplerden.
  • oozen59 kullanıcısına yanıt
    Babam işten çıkarıldı abim işten çıkarıldı borç desen onnumara 5 yıldız
    Adamlarda ilk başta iyiydi ödediler bir kaç zaman geçti birşeylerin değişik gittiğini farkettim ondan sonra yaygara koptu zaten çok cins insanlar varmış gerçekten hatta bu adamın evli olduğu kadının 2. Evliliğiymiş 1 çocuğum var dedi 3 çocuğu varmış bunu aylar sonra öğrendik ondan sonra ailede birşeylerin ters gittiğini gördük sonunda da kaçıp gittiler ama öyle bir cins aile ki sordum soruşturdum araştırdım kime sorsam pislik uzak dur diyor daha önce de bir kaç kez kirayı ödemeden kaçmış bunuda yakın zamanda öğrendim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.