Şimdi Ara

java çalışma alanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Direk java dili kullanan ve arayan şirketler nelerdir acaba mesela bilsek bu işin en iyi şirketlerinde çalışabilir miyiz microsoft başka dil ile çalıştığı için diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kariyer sitelerine bakabilirsin, Türkiye'de Java çok tutuluyor benim bildiğim kadarıyla, iş ilanlarından da anlayabilirsin zaten.
  • Turkcell Vodafone Avea telecom, akbank isbankasi, yapikredi, garanti teknoloj.. Vs gibi neredeyse her banka.
    Ericsson huawei sony gibi telecom infrastructure saglayan tum firmalar.
    Buyuk olcekli ecommerce ve kurumsal Web teknolojileri kullanan firmalar, oracle gibi middleware sistemler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için
  • A şirketinde java kullanılıyor demek o şirkette her iş javada yazılıyor anlamına gelmiyor.

Özellikle orta ve büyük ölçekli Telekom banka finans enerji üretim vb gibi kurumsal şirketlerde çalışmayı düşünüyorsanız java genellikle kullanılan bir dil.

Benim tavsiyem, Tek bir dile odaklanmak yerine "aynı fonksiyonları farklı dillerde implement edebilirm" kabiliyetini kazanmaya calişmanız. Yazılım çok hızlı bir alan. yazılım dillleri de bu evrimde en hızlı değişen maddelerden biri. Javanın ömrü android sayesindende uzamış olsa da bir gün sonu gelecek. O güne hazır olmanız lazım. Java bu sonu geciktirmek için java 9 ile birlikte nesne Tabanlı'da olmaktan fonksiyonel bir dil olma yoluna döndü. Yani java kendi içinde de farklılık gösteren bir ekosistem. Çok büyük ve zengin bir dünya. Java kullanılıyor diye körü körüne bir şirkete ve pozisyonuna girmeyin. Java kullanacağım diye çok basit if ler yazılan kendini tekrar eden bir pozisyona da girmeyin.

Bir dilden çok bir çalışma alanı konusu belirlemeniz ve konunuza hakim olmanız sizi aranan yazılımcı yapabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.