Şimdi Ara

bu yaşta ki çocuk için normal mi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aoi.

Yok kardeşim erken filan değil. Tanısın kendi vücudunu filan bence. Ben daha küçükken şans eseri karşılaştım videolarla. Sıkıntı yok. Yalnız geçmişi kontrol et sık sık, yine de gözün üzerinde olsun. Eğer geçmişte " çavuş neden kalkmıyor " gibi bir şey aratmışsa o zaman anlatırsın. Şimdi direkt konuşursan utanır, çekinir gibi geliyor bana.

Tanımasına tanısında daha çocuk neticede aklını çok fazla kurcalar kafasi hep başka yerlerde olur.

• Bence elleme ne yaptığını bilmiyordur zaten
  • EdvaldBoassonHagen kullanıcısına yanıt
    O yaşta nere attırıyosun takım taklavat daha gelişimini tamamlamamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeeR

quote:

Orijinalden alıntı: Aoi.

Yok kardeşim erken filan değil. Tanısın kendi vücudunu filan bence. Ben daha küçükken şans eseri karşılaştım videolarla. Sıkıntı yok. Yalnız geçmişi kontrol et sık sık, yine de gözün üzerinde olsun. Eğer geçmişte " çavuş neden kalkmıyor " gibi bir şey aratmışsa o zaman anlatırsın. Şimdi direkt konuşursan utanır, çekinir gibi geliyor bana.

Tanımasına tanısında daha çocuk neticede aklını çok fazla kurcalar kafasi hep başka yerlerde olur.

Valla yanlış da yönlendirmek istemem ama bende öyle bir şey olmamıştı. Hatta ortaokulda herkes eli aletinde abaza abaza dolanırken ben yaşıma göre gayet normal davranıyordum. Lise hayatım da öyle geçti. Ama kardeşinin kişiliğini, davranışlarını bilmiyorum. Gördüklerinden etkilenip yaşıt kızları taciz edebilir, doğaldır. Aslında karşına alıp düzgün bir dille konuşursan iyi olur, işini sağlama al sen. Dediğin gibi kafası karışabilir o yaşta.

• quote:

Orijinalden alıntı: EugeneWithAxe

O yaşta nere attırıyosun takım taklavat daha gelişimini tamamlamamış

Doğru haklısında ne biliyim beynimde bi an öyle bi görüntü oluştuda çok kötü olurdu herhalde
  • bu yaşta iki çocuk normal mi? diye okudum bana da erken gibi geldi biraz hocam ama bi sor kamışa su yürümüş mü hamamcı gezmesin ortalıkta

hocam şaka bir yana da uygun bir dille konuşun bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgscnd -- 27 Ağustos 2013; 23:06:15 >
  • ya bende o yaşta başladım ama bilmeden bak arkadaş msnden bana virus yolladı dedi resim hoşuma gitti linke girdim allah
    mahallede ben çekiyom boşaliyom diye gezen veletler var 5e felan giden inanmıyom ya ben :D çocuga anlatın ama uygun bi dille abisin sonuçta sen anlatıcan kim anlatcak başka bizim anlatanımız yoktu allahtan yakalanmadık
  • 10 yaşındaki çocukta tabletin olması hata bence. Günümüzde çocuklar çok şımarık yetiştiriliyor.
  • İnternetle buluşma yaşı düştü, internetin iyi yanlarını kullanmak zor iş. Evebeynlere büyük iş düşüyor, altından kalkabilene helâl olsun.
  • beyler benimki 2. sınıfa geçti dns kapatmıştım gene google dns kurmuş
  • quote:

3. sinifa geçen erkek kardeşim var. kendi tableti var. tabletten internete girebiliyor. geçen gün internet geçmişine göz atarken cinsellik ile alakali pek çok arama yaptığını gördüm google da. çocuk merak ediyor karismayayim dedim ama işi iyice ilerletmiş artık. youtube daki erotik videolara girmeye felan başlamış. bu yaşta ki çocuga nasıl davranmak lazım ?

Şimdiden böyle şeyleri arzularsa ileride sadist olabilir çok erken aman uyarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20playback

beyler benimki 2. sınıfa geçti dns kapatmıştım gene google dns kurmuş

Geleceğin jonny sinsi olmuş o

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_engizhan

quote:

3. sinifa geçen erkek kardeşim var. kendi tableti var. tabletten internete girebiliyor. geçen gün internet geçmişine göz atarken cinsellik ile alakali pek çok arama yaptığını gördüm google da. çocuk merak ediyor karismayayim dedim ama işi iyice ilerletmiş artık. youtube daki erotik videolara girmeye felan başlamış. bu yaşta ki çocuga nasıl davranmak lazım ?

Sadist ne alaka?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mæster

Meraktan yapıyordum benim bir arkadaşım da küçükken o yaşlardayken izliyormuş ama ne olduğunu bile bilmiyomuş, öylesine izliyormuş

asdfghjk öylesine izliyomuş ne la :D aklıma çok güzel hareketler geldi;

-oğlum sen odanda hep bunları mı izliyosun ?
    +yoo anne bazen böyle boş zamanlarımda açıyorum sıkılıp kapatıyorum
    -(babası)ama bak bişey diyim mi sen bunlardan sıkılıyosan o da iyi değil haa

asdfghjkvbşfn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karthusnowulti

quote:

Orijinalden alıntı: C_engizhan

quote:

Sadist ne alaka?

Gerçekleşmeyen arzular ruhsal bozukluğa yol açar 8. sınıfta bir kızla birlikte olmak için kendini yeyip bitirebilir aman dikkat böyle şeylere

• Hocam küfür etme yaşı baya düştü arkadaşlarından duyup bakmış olabilir. Biraz daha takip et sonra olmuyo uzmana danış bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: anarchistdoomer

quote:

Meraktan yapıyordum benim bir arkadaşım da küçükken o yaşlardayken izliyormuş ama ne olduğunu bile bilmiyomuş, öylesine izliyormuş

asdfghjkvbşfn

Asjgmgnğ yerıne kullanıyo forumda inciden geliyosun herhalde.

• 3. sınıfta böyle olan lise 3 te karı pazarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

quote:

Orijinalden alıntı: anarchistdoomer

quote:

asdfghjkvbşfn

Asjgmgnğ yerıne kullanıyo forumda inciden geliyosun herhalde.

hayır kanka sadece öyle yapmayı seviyorum. normalde asdfghjklşi şeklinde yaparım. yani parmağını a tuşuna basıl sırasıyla i tuşuna kadar kaydırıyosun(q klavye için). ama bazen a dan başlayıp f civarına geldikten sonra iki elle beraber rastgele tuşlara da basarım. misal; asdfghjdkgldnşkgbansj. lafı da açılmışken inci/ekşi/uludağ/.. ne bieyim işte başka herhangi bir sözlüğe üye değilim ve geçmişte de olmadım. inciye de sadeece bi kere girdim o da quantumun o meşhur cin hikayesi dönemiydi. onu takip ettim sadece ve bitirince de bıraktım inciyi. senin de nickinden anladığım kadarıyla ekşicisin galiba.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.