Şimdi Ara

Beyler Bu Kızlar Niye Böyle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 aydır kızla gayet normal bir şekilde yeri gelir Instagram yeri gelir Whatsapp'tan konuşuyorduk. Gayet güzel bir arkadaşlığımız vardı fakat yaklaşık yarım saat önce whatsapp'ı Instayı kapatıyorum artık teknolojiden tamamen uzaklaşmak istiyorum çok utanıyorum çok diye mesaj attı. Ben noluyo dedim boşver dedi ve profil fotoğrafı gitti. Şimdi Whatsapp'ı sildiğini düşünmüyorum büyük ihtimalle engel yedim ama niye?? Yani kız sadece normal bir arkadaşım kötü bir şey demedim yapmadım ama niye böyle yaptı yani bi anlam da veremedim. Of bir gün gerçekten kızlarla konuşmaya son vericem yeter ya.

• boşuna kafa yorma ve mantık arama

• Kızlar davranışlarını anlik duygu ve refleksleriyle düşünmeden, çevresine göre hareket eden, MANTIK KIRINTISI İÇERMEYEN bir şekilde yapar. Biz erkekler gibi değiller malesef. Onun için sorgulama yeni fırsatlara geç :)
  • sms ile görüş.
  • hocam naptın yeni fırsatlar buldun mu

• dünyada 4 milyar kadın var.  

• Kendini suçlama. Kızın saçmalığı. Kendini geliştir ve kızları umursama. Türk kızlarının çoğu da kezban bu arada. Bunu da unutma. Yabancı kızlarla konuşursan aradaki farkı görünce anlayacaksın ne demek istediğimi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle? Ekildim
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.