Şimdi Ara

Eskiden bir cips çeşidi vardı onun resmi lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
2
Favori
12.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya eskiden bir cips çeşidi vardı, şu cheetos doritos vb. gibi sosis şeklinde ve sosisli ekmeği şeklinde cipsleri vardı,
    içinden de ketçap ve mayonez çıkıyordu, hatırlayan veya bilen var mı bir de resmini bulursanız sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eski Cips Çeşitlerine Yolculuk: İçinden Ketçap Çıkan Cipsler

Bir zamanlar, cips severlerin kalbini çalan, bugün ise nostaljik anılarda yer edinen eski cips çeşitleri vardı. Bu lezzetli atıştırmalıklar, benzersiz tatları ve eğlenceli ambalajlarıyla hafızalarda yer etmiştir.

En ikonik eski cipslerden biri, içinden ketçap sosu çıkan Cheetos Hamburger Cipsleri idi. Bu cipsler, hamburger şeklinde tasarlanmıştı ve içinde kırmızı sosla dolu bir bölme bulunuyordu. Yaratıcı konsepti ve lezzetli tadıyla, Cheetos Hamburger Cipsleri, birçok kişinin çocukluk anılarında özel bir yere sahiptir.

Diğer eski cips markaları arasında [Eski cips markaları ekle] yer alır. Bu markalar, [Eski cips çeşitleri ekle] gibi çeşitli lezzetlerde cipsler üretmiştir. Eski cips paketleri, genellikle parlak renkler ve ilgi çekici grafiklerle tasarlanmıştır ve koleksiyoncular için değerli parçalar haline gelmiştir.

Eski cipsleri bugün bulmak zor olabilir, ancak bazı özel mağazalarda veya çevrimiçi platformlarda bulunmaları mümkündür. Bu nostaljik atıştırmalıklar, geçmişe özlem duyanlar veya sadece lezzetli bir deneyim arayanlar için mükemmel bir ikramdır.

Anahtar Kelimelerin Yer Aldığı Cümleler:

• Eski cips çeşitleri arasında içinden ketçap çıkan Cheetos Hamburger Cipsleri de vardı.
    • Eski cips markaları, [Eski cips çeşitleri] gibi çeşitli lezzetlerde cipsler üretti.
    • Eski cips paketleri, parlak renkler ve ilgi çekici grafiklerle tasarlanmıştır.
    • Eski cipsleri bulmak zor olabilir, ancak bazı özel mağazalarda veya çevrimiçi platformlarda bulunabilirler.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Anaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0F2AFDA7E

Anaaaa
    Hatırlıyorum öyle birşey,zorladım kafayı ama hatırlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

Hatırlıyorum öyle birşey,zorladım kafayı ama hatırlayamadım

Alıntıları Göster
    Yaa ben de çok zorladım ama bir türlü aklıma gelmiyor bizim hemen yanımızdaki mahalle bakkalı da satıyordu onu çok güzeldi hep alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KILLERGHOST

Yaa ben de çok zorladım ama bir türlü aklıma gelmiyor bizim hemen yanımızdaki mahalle bakkalı da satıyordu onu çok güzeldi hep alırdım.

Alıntıları Göster
    hatırlıyorum yav içinden ketçap çıkmamıştı bi kere acayip ayar olmuştum hatta.
    cheetos'undu benim bildiğim.
  • Abooovv ahey aheyy hakkaten la hatta ketcabin ilginc degisik ama guzel bi tadi vardi laa biri bulsun acil kafama takildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baykus Reyiz~

Cheetos adıyla görsellerden çok baktım ama bulamadım.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    http://www.fiyatgor.com/detay/67838 hakkında bir tek bunu bulabildim bundan da emin değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hærun

http://www.youtube.com/watch?v=OUb3HuoNurY&feature=youtube_gdata_player

Yok bu değildi daha başkaydı o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Stormborn

Anaaaa

Ovv cok feci istiyorum su anda bir anda dank etti
  • quote:

http://www.fiyatgor.com/detay/67838 hakkında bir tek bunu bulabildim bundan da emin değilim.

Alıntıları Göster
    hamburgeride vardı, çok güzel şeylerdi kalktı piyasadan.Tombi vardı oda kalktı

pepsi blue vardı

• quote:

quote:

bende aradım şimdi ama bulamadım.
    ekmek renginde bide köfte renginde oluyodu hatırlıyorum paketten ketçap çıkıyordu. neydi ki markası.
    ruffles'ın var ama o hamburger aromalı bizim aradığımız hamburgeri kendin yapıyodun..
    bulamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Hagen

quote:

quote:

ekmek renginde bide köfte renginde oluyodu hatırlıyorum paketten ketçap çıkıyordu. neydi ki markası.
    ruffles'ın var ama o hamburger aromalı bizim aradığımız hamburgeri kendin yapıyodun..
    bulamadım..

Alıntıları Göster
    Hamburgeri daha cok hatirliyorum resmini bile gorsem olur yaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Tom Hagen

quote:

quote:

bulamadım..

Alıntıları Göster
    Öf ya neydi ki.(Bu arada bu konunun bu kadar ilgi görceğini tahmin etmedim harikasınız :D)

• Cheetos hamburger.

• Hatırladım ben 2006 2007 yıllarında felandı sanırım yada daha eski bide plastik şekerler vardı bi pizza 5 dilime ayrılmış bi tanede kola jelibon gibi şeker vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Nelson

Cheetos hamburger.
    Mavi Doritos vardı bide
  • KILLERGHOST kullanıcısına yanıt

Bu olması lazım,çok severdim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.