Mönitör Tavsiyesi
Merhaba,24-27 inç arası 2K bir monitör alacağım fakat konu hakkında bilgim hiç yok.Yenileme hızından ziyade TV gibi canlı renk gösteren bir mönitör arıyorum.Bütçem 3500 civarı,ne önerirsiniz ?
MSI Anakart Wifi Hakkında
Selamlar,bugün MSI B550 Gaming Carbon Wifi anakartlı bir pc topladım,montajı yapılıp teslim aldım.Açtıgım zaman ayarlarda wifi bağlantı kısmı çıkmıyor,yalnızda ethernet var.Anakartın driverını kurmam lazım sanırım,işletim sistemi yüklediler fakat driver güncelleriklerini sanmıyorum.Bu konuda yardımcı olabilecek var mı ?
i7 2070 Super vs Ryzen 5 RTX 3070
16 bini geçmeyecek bir bütçem var.İşlemci olarak i7 10700 tercih edebiliyorum fakat ekran kartını 2070 Super almam gerekiyor.3070 e çıkmak için de işlemciden kısıp Ryzen 5 3600X alabiliyorum.Diğer bileşenler aynı kalıyor.Bu arada Anakartı da 1700 tl lik bir model yerine 800-900 tl kadar bir model alırsam i7 ve 3070 sistem kurabiliyorum fakat bu konuda da kararsız kaldım,anakarttan kısmanın nasıl bir etkisi olur bana ? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.Sistemi İtopya üzerinden satın alacağım bu arada.
|
65 ve 43 inc TV Tavsiyesi
|
Pizza Yaptım Nasıl Olmuş [SS’li] [Tarif Eklendi]
Ps4 Pro - Xbox One X Deneyimlerim
|
|
2018 Yeni iPad Çıkacak Mı ?
|
Pizza Yaptım , Nasıl Olmuş ?
Its ok if you dont like me,not everyone has a good taste |
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.442
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 28.235 (Bu ay: 284)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 679 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic