< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.R.I.M.S.O.N888 -- 24 Aralık 2018; 13:57:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.R.I.M.S.O.N888 -- 24 Aralık 2018; 13:57:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yahu Microsoftun kârından,yaptığı satıştan bana ne ? Beni ilgilendiren konu oyunları,ben bu nesilde yetersiz buluyorum Xbox ın oyunlarını,kabul etseniz de etmeseniz de bu konuda Ps4 daha başarılı.Ben oyundan aldığım keyife bakarım,burada insanlara gayet objektif şekilde görüşlerimi aktarıyorum sen bana gelmişsin Microsoftun kârından bahsediyorsun.Ben napiyim Microsoftun kârını kardeşim benim cebime mi giriyor para ? Senin yukarıda başarısız olarak saydığın The Order,Driveclub,Resistance,Killzone kadar Microsoftun Exclusive oyunu yok.Sony gitmiş 2 katın kadar konsol satmış o zaman bi çuvaldızı kendine batır,düşün ben nerede hata yaptım diye.Aynı hataları Sony yapsa ben yine aynı şeyleri söylerim,takım tutar gibi şirket tutmak gibi bir alışkanlığım yok.
|
PS4 Pro nun Xbox One X den bir tane bile üstün yanı yok. Sony nin Microsoft dan üstün olan tek yanı var oda yılda fazladan 3 tane özel oyunları çıkartmaları. Sırf bundan dolayı kimse main platformu PS4 yapmaz yapan varsa zaten ya Sony hayranıdır ya da yıllardır Sony ve ürünlerini kullanıyordur.
|
Yıllarca tüm konsolları kullanmış birisi olarak bende tarafsızca yazayım madde madde.
Gamepad: XBOX ONE X ( Bunun birde elite olanı var alanında rakipsiz ) Donanım Kalitesi : XBOX ONE X Grafik : XBOX ONE X Servis memmuniyeti: XBOX ONE X Store'dan rahatça oyun satın alabilme: XBOX ONE X Gold ve PSN: GOLD Yazılım gücü: XBOX ONE X Oyun servisleri: EA Access ve Gamepass ( zaten PS4'de oyun üyeliği yok ) Exc. oyun: PS4 PRO Arayüz: PS4 PRO |
Ben iki oyunu da gayet beğendim,iki oyun da 1-2 kuruluşu geçtim her kuruluştan iyi notlar aldı,God of War zaten tam not aldı.Herhangi bir şişirme olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.Hadi diyelim basın şişirdi,e kullanıcı oylarına baktıgımızda da biri 8.7 diğeri 9.2 Tabiki siz beğenmemiş olabilirsiniz kararınıza da saygı duyuyorum.Herkes beğenecek diye bir durum yok sonuçta.
Bitirince tekrar oynama konusuna gelirsek,izleyip hayran kaldığınız filmleri bu filmi bir daha izlemem diye eleştiriyor musunuz ? BF,Cod serisi de çok güzel oyunlar fakat onlarda da sürekli aynı şeyleri yapıyoruz o açıdan baktığınızda.İlk 10 saati güzel,sonra silah açmak için oynamaya dönüyor oyunlar. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.R.I.M.S.O.N888 -- 25 Aralık 2018; 7:59:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 27 Aralık 2018; 7:1:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|