Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

karı kız konusunu niye dert ediyorsunuz diyen tipler gelin hele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan hayatımızda her şeyimiz kötü ne para pul var ne düzgün bi aile hayatı var ne de bi huzur var , ülkede çalışarak bir seyler elde etmek de zor olduğundan çalışmayı da saldık e ne kaldı geride ? en azından karı kız ile takılarak bi nebze olsun şu iğrenç hayatımızı unuturduk o da yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Valla ben öyle değilim ben. Gerektiği yerde susarım gerektiği yerde konuşurum. Denk gelirse sohbet de ederim ama nedense olmuyor. Kız kuzenim var. Maço erkeklerden kopamıyor bir türlü. Kariyerini bile mahvetti bu yüzden. Nerde eli kolu façalı, beyin hasarlı, dövmeli kaslı adam varsa onlara koşuyor hala. Kaç kere uyardım yapma etme dedim. Zaten haplarla zor ayakta duruyor. Adam akıllı efendi bi sevgilisi olmuştu bi keresinde. Çocuk buna mekan kapattırıp özel doğum günü düzenledi hepimizi çağırdı eğlendik yedik içtik. Aradan zaman geçti ayrıldılar. Çok sıkıcı bi çocuktu diyor.

• Kız denen yaratıklar bize ufak bi mutluluğu bile çok görüyor
    Ellerinde olsa biz incelleri öldürürler
    Reddit sayfamızı şikayet edip kapattırdılar, gidin yakışıklıların altına yatın bizi rahat bırakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslinda kilo versem kadinlari siler supururum. 120 kiloyum kadinlar igreniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 11 Aralık 2021; 15:45:11 >
  • Nerde hödük bi tip varsa onlara tav oluyorlar. Sen elini tutmak istersin, hayaller kurarsın; dangozun teki 3-5 gün içinde bağlar kızı kendisine bi şekilde. Karşı cinsle yakınlaşacağımız en önemli yaşlardayız. (20-30 arası) Ben anlamıyorum. Ümitcan Uygun denilen herifin bile nerdeyse hayran kitlesi var.

• gsrn94 kullanıcısına yanıt
    kızlar ağzı laf yapan , özgüvenli , muhabbeti saran kişilerin yanında kendini daha rahat hisseder genelde böyle biriyseniz her türlü buluyorsunuz

• highest in the room kullanıcısına yanıt

Benim gibi tipsizseniz napsaniz bos

• highest in the room kullanıcısına yanıt

Valla ben öyle değilim ben. Gerektiği yerde susarım gerektiği yerde konuşurum. Denk gelirse sohbet de ederim ama nedense olmuyor. Kız kuzenim var. Maço erkeklerden kopamıyor bir türlü. Kariyerini bile mahvetti bu yüzden. Nerde eli kolu façalı, beyin hasarlı, dövmeli kaslı adam varsa onlara koşuyor hala. Kaç kere uyardım yapma etme dedim. Zaten haplarla zor ayakta duruyor. Adam akıllı efendi bi sevgilisi olmuştu bi keresinde. Çocuk buna mekan kapattırıp özel doğum günü düzenledi hepimizi çağırdı eğlendik yedik içtik. Aradan zaman geçti ayrıldılar. Çok sıkıcı bi çocuktu diyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Beyler Bu Kızlar Niye Böyle
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gsrn94 kullanıcısına yanıt
    kızlar sessiz ve efendi erkeklerden hoşlanıyorsa o sessiz ve efendi erkek yakışıklıdır

• Sanırım daha da mutsuz olmak istiyorsun. Para pul yok diyorsun velev ki kızarkadaşın oldu birbirinizi de çok sevdiniz sonra gelecek kaygın daha da artacak. Ben yuva kurabilir miyim vb. gibisinden. Evlensek geçinebilir miyiz vb.

Ben hesabımı şöyle yapıyorum, kendime yetiyorum çok şükür, ama evlenip çocuk sahibi olursam çok zor olur. Evet yine geçinirim kör topal ama böyel bir sıkıntıya ne kendimi sokarım ne o bu ülked dünyaya gelecek çocuğu. Çocuğunuza bırakabileceğiniz güzel ve rahat bir hayat olmayacak sa çocuk sahibi olmayın. Çocuğunuz zeki olmayabilir kendi ayakları üzerinde zor (maddi anlamda) duramayabilir işte burada siz çocuğunuzun arkasında durabilecekmisiniz*

• kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Yanlis bi dusunce. Sen niye sadece evi tek basina gecindireceksin. Kadin aksama dek evdemi oturacak? Yeni neslin simitcisi bile uni mezunu. Ben soyle dusunurum. Kiz arkadasim olur issiz kalirsam onun parasiyla idare ederiz, beraber calisiriz paramiz olur bol gezer eglenir yeriz. Gelecek kaygim olmaz. Isler duzeldimi en az 3 cocuk yapariz. Cocuklarda buyudumu sanayide bir ise girer eve 3-5 katkida onlar bulunur

• Para yoksa = kadında yok.

Genç yaşlardan intibaren tüm kızların %99,9'u diyeyim ideal erkek bulmak için sürekli kafalarının arka planında kıyaslama yaparlar, aksini iddia etmesinler, hemen size işin var mı diye sorabilirler pat diye.

Bunun sebebi genelde kafalarında ideal erkek arkadaş veya evlenilebilecek erkek listesi oluşturmaktır. Para ne kadar iyiyse erkeğin onu iyi yaşatabileceğini düşünür.

Peki ablamıza sorunca özelliğin nedir diye, onun vereceği cevap = çocuk getirebiliyorum Dünya'ya.

Tamamda bu bir özellik değil her şeyin erkekten beklenmesine karşıyım ancak bu devirde erkek olarak doğmak hayata 1000-0 geriden başlamak demektir.

Erkek adam ağlamaz, acı çektiğinde dik durur, ailenin reisi, bilmem ne abi geçin bu boş lafları. Kadında çalışacak erkekte, öyle yatmak yok. İleride bir gün ablamız terk etmek isterse ne olacak?

Tüm harcanan paralar gitti gg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 30 Aralık 2021; 22:5:1 >

• para kesinlikle çözülmesi gereken bir sorun.para yoksa kızda yok huzur da yok

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

Hee yaoarsın.. İşsiz kalda evliyken görüyüm o senin pembe hayallerini.

Ohoo siz herkesi kendiniz gibi saniyorsunuz . Biraz deger verin kendinize ki karsinizdakide size deger versin. Siz tum sorumlulugu kendinize yikarsaniz ortada cift tarafli iliski olmaz. Birlikte oldugum kadin beni elinde tutmak icin her seyi yapmali, deger vermeyenle isim olmaz. Yani tum olay kafa yapinizda biter.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

Hiç kızarkadaşın falan olmamış senin.. o kadar belli ki yazdıklarından. Hayaller aleminde yaşıyorsun... Sana bol şans...

• Hep öyledir zaten... ekrandaki kadınları sayarsan birlikte olmuşsundur.

Hocam sen hayallerini söylüyorsun ben gerçekleri.. Senin söylediğin şey hayalin istersen iyi oku yazdıklarını gerçekler değil.

• Bi ara kız konusunda soru-cevap tarzı bir şey yapmayı düşünmüştüm. Ancak forumun tamamına yakını hemen ergen muhabbetine girince vazgeçmiştim.

Ağlamayın, icraate geçin

Kiminin hayalleri kiminin gercekleridir

Bu isler birazda yapi meselesidir. Aci tecrubelerle ogrenirsin merak etme. Soylediklerim benim gerceklerim cunku ben boyle dusunuyorum, senin soylediklerinde senin gerceklerin cunku sende oyle dusunuyorsun.

Cogunun bakmaya kiyamayacagi guzellikte kadinlara ben kiydim . Zaten bu yuzden bircok erkek tek bir kadinla bile birlikte olamazken, baska bircok erkekte cok fazla kadinla birlikte olabiliyor. Hersey kafada biter.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.