böyle insanlar çoktur Allah rızkını verir kafasıyla çocuk yapıp, sonra bakamayınca da oradan buradan destek alarak geçinmeye çalışırlar. En sonunda da devlete verir, bizim vergilerimizle bunların çocuklarına bakılır. |
fakirliğine bakmadan çocuk yapan insan.
-
-
bunlar kadar birde bunlara yardım edenler var, 2 side suçlu
-
İşin ilginci, bunlar bir şekilde büyüyor ve sonra "gel 1100 liraya iş var" desen, gelip çalışmıyor.
-
Ne demişler zengin parasıyla, fakir şeyiyle oynar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 21 Aralık 2021; 0:37:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1100 tl büyük para hocam
-
Prezervatif doğum kontrol hapı deri altı doğum kontrol yontemlerin'den bir haberler 2dk. zevk için bir ömür süren rezillik
sosyal yardım = gasp. yardım etmek isteyenler için birsürü vakıf dernek vs var ne diye zorla benim paramı millete peşkeş çekersinki
-
Bencillik + cahillik = kotrolsüz doğum.
-
Nolacak knk ölsün mü cocuklar omg
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Formül gibi formül cogu insan kendine eglence ugras hayat amaci yada evlilik kurtarici olsun diye cocuk yapiyor
Su yasadigimiz hayata bak ecdadimiz sevildi
Ne yapsın katil mi olsun? Çocuklar peçetede mi ölsün? sağ eliyle zina mı yapsın? elbet evlenip 8 çocuk yapmalı ki
buradan bir mağd.. şey, bir yaşam mücadelesi çıksın, fakir adam ve kapitalizm destansı mücadelesi yazılsın.
Yıllar sonra geriye dönüp baktığında amma çile çektik ama yaptığım pompalara değdi desin, evladı; babam bizi ne zorluklarda okuttu desin
tuvalete bile sıra bulamayıp balkona sıçıyorduk diye anlatsınlar bu destansı yaşam mücadelesini.
-
Çocuğunun geleceğini yakan insandır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ahahahah tüm fakir edebiyatinin sonu
Fakirken 3 çocuk yapan insan.
Ne kadar üzücü de dursa, bu bizim ülkemize göre çok normal.
Bu malesef devletin elinde.
Suriyelilere hiç girmiyorum bile.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ne demişler zengin parasıyla, fakir şeyiyle oynar
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X