Şimdi Ara

İnsanlar yalancı olmuş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
4.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir araç bulduk. Aradim konuştum sadece sol arka çamurlukta ezik var dedi. Değişen boya yok dedi. Bir gittim arabanin 2 marşpiyel alttan vuruk ezik ön sol çamurluk ezik. Km 16 bin fazla dediginden. Araçta temiz değildi vazgeçtim. Bir günümü harcadım yetişmem gereken yere geç kaldım. Yolunu trafiğini çektim. Ne olur insanlar düzgün olsa düzgünce söylese ne varsa kimse kimsenin vaktini çalmasa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 gün yine iyi. 7 senedir Mini'ye davalı olan daha yeni kazandı.

• adamın tepkisi ne oldu özellikle km fazlalığından sonra ?
  • İyi ki böyle diyesim geliyor artık.

Yahu ne güzel hayat dersi öğreniyorsunuz işte 1 ton civata alırken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 18 Kasım 2019; 7:47:7 >
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt
    çok rahat birşey olmamış gibi orjinal diyip diyip duruyordu her şeye
  • Kardeş sen yenisin burlarda galiba

• milletin boya takıntısı nedeniyle satıcılar belki yuttururum, okuturum diye söylemiyorlar aracın herşeyini.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Devlet yüzünden. Otomobil bir ihtiyaçtır, özel tüketim ürünü değil. Sanki klasik, koleksiyonluk gibi davranılıyor otomobillere.

• Maalesef Arabada hasar yok temizlik boyası yaptıran tipler var birde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaymurat

Maalesef Arabada hasar yok temizlik boyası yaptıran tipler var birde.
    Gözümle görmesem inanmam tamda komşum bu tipte birisi genelde mercedes bmw alır satar kuşgözü kadar çizik olsun adam gider arabayı boyatır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    Ne galeriye güven oluyor nede insanlara açıkçası biraz şans işi ve tedbirini alman gerekiyor.Ben polo bakıyordum baya adı duyulmuş bir araba bayisi araba sel hasar kayıtlıydı bunu araştırıp söylediğimde bayi abi haberimiz yok öyle miymiş oldu 50bin tl falandı arabanın fiyatı.
  • Herkes bir yol tutturmuş gidiyor.
    sahibinden.com
    Citroën / C4 / 1.6 e-HDi / Exclusive / OTOMATİK CİTROEN C4 1.6 E-HDİ EXCLUSİVE sahibinden.comda - 757003665
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-otomatik-citroen-c4-1.6-e-hdi-exclusive-757003665/detay

Araç confort plus, özellikle yazmış exclusive diye. Çarpacak adam arıyor. Bunun gibi yüzlerce var.

• yalancı olmuş değil zaten öyleydi sen yeni öğrendin

• O yüzden satıcıya aracın düzgün ışık altında etrafında dolaşıp video çekmesini, araba çalışırken km gözükecek şekilde göstergeyi de dahil etmesini isteyin.

Aracın genel hatlarını yakından çekmesini isteyin.

Bir araç bakıyoruz, video istedik, geziyor dolaşıyor ama kaputta kuş pisliği yanıkları ve çiziklerini çekmemek için kaputun ucunu ve farları çekiyor... Daha fazla enerji harcamadık o araç için... Kusurları elbet gözükecek. Yani yanına kadar geldik diye o aracı almak zorunda da kalmayacağız. Bir akıllı bizim millet de ondan oluyor...
  • labidu kullanıcısına yanıt
    2012 Since :D

• Diğerlerinde haklısınız da marşpiyel ne alaka hocam ?
    Marşpiyeli yere sürtmemiş araba arıyorsanız 0 bakmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestgr -- 18 Kasım 2019; 22:37:48 >
  • bestgr B kullanıcısına yanıt
    marşpiyel eşik yerleri vurmuş içeri doğru ezik nerseyde kapı sürtecekti o derece ayrıca yinede belirtmesi gerekirdi dimi hocam.
  • Gerçek hayatta millet sahtekar forumda ise millet dürüsttür. Böyle bir sarmaldır devam eder gider yıllardır.
  • Barracud@ kullanıcısına yanıt
    Donanımı da geçtim ya. Adam hdi araba satıyor ama paylaştığı tramer mesajında 1.6thp diye görünüyor tam komedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.