Şimdi Ara

Herkes çok yaşlı duruyorsun diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün internle anamnez alıyorduk sen kaç yaşındasın çok yaşlı duruyorsun dedi,24 üm dedim en az 30 gibisin dedi.

Stres hat safhada zaten de sigara alkol mü bu kadar çökertti beni anlamadım.Daha bi kız eli bile tutmadım,böyle hayat mı olur 

• temiz yüze her gün garnier c vitamin+kafeinli göz serumu, garnier charchoallu yüz serumu, bephantol nemlendirici. dışarı çıkacaksan nivea güneş kremi. Üç dört günde bir exfoliate et yüzünü. Spor artı iki litre su günde. sekiz saat uyku, alkol sigara yok. git bunları yap sonra ağlama buralarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parabellum551 -- 24 Mart 2025; 13:58:46 >
  • Orhan Pamuk Kar romanını şuanda çıkartsaydı senden ilham almış derdim. Şey et boşver. ya ağır trollsün ya da gerçekten psikolojik bunalımlarını forumlara yazacak kadar yalnızsın. Varsın böyle olsun boşver Su akar yatağını bulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parabellum551 P kullanıcısına yanıt

Bunları kendin yapıyor musun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parabellum551 P kullanıcısına yanıt

bka orijinal hesapla gel

• Uzaklaştırılmış 7 gün cezanın, 6 gün 23 saat 58 dakika kadarı kaldı.

• Codix C kullanıcısına yanıt

ede nediin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Badmanner B kullanıcısına yanıt

evelallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parabellum551 -- 24 Mart 2025; 22:42:38 >
  • bağırsak biyomun kötü (fazla işlenmiş gıda tüketimi) olabilir veya insülin direncine sahip olabilirsin. ve tabii ki hareketsiz yaşam. yaşlanmaya ve çökmeye sebep olan ve yaygın rastlanan 3 olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himezp2 -- 26 Mart 2025; 4:17:36 >
  • himezp2 H kullanıcısına yanıt
    Adamın mide çöplük gibi bağırsak biyomu falan olacak tabi. Her türlü uyuşturucu madde alkol atıştırma var bu adamda. Kahvaltıyı cipsle yapıyor ne bekliyon ki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • M540 kullanıcısına yanıt

böyle devam ederse 30-35 civarındaki halini düşünemiyorum. sadece 1 senesini ayırıp işlenmiş gıdalardan uzaklaşsa ve çok basit düzeyde dahi spor yapsa şu an yaşlanması çok çok yavaşlar, 2-4 seneye toplar ve yaşını gösterir.

çok şikayet ettiği kız arkadaş durumunu bile çözer bu bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.