Şimdi Ara

İnsanlar yalancı olmuş. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
4.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tramer ağır yalandır. Aracımı satın almadan önce 1.6 e-HDi Access gözüktü, sonra tekrar mesaj atınca 1.6 BlueHDi Allure yazdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt
    Görmek lazım tabi. Çok rahatsız ediyorsa haklısınız. Fotoğrafları tam ekran yapıp zoomlamak gerekiyor ve aracın her tarafının çekili olmasına dikkat etmeli. Gerekirse foto, video istenebilir.
  • sadece araba konusunda olsa ona da razıyız ,hemen her konuda yalan dolan gırla :)

kesin geleceğim der ,gelmez
    yapacağım diye yeminler eder ,yapmaz
    kesin şu tarihte ödeyeceğim der ,hiç ödemez

say say bitmez :)
  • İnsan Allah'ı bile kandırmaya kalkıyor. İnsanı kandırması ne ki?

• tenekekutu kullanıcısına yanıt
    harbiden ya forumdaki insanların hepsi iyi niyetli

• Türkiye'de otomobilde ahlaksızlık sahıslardan artık çok büyüklere ve büyük uluslararası firmalara kadar sirayet etmiştir.
    1,5 yıl önce kendime yeni araç bakarken bir araç ile anlaştım araca baktım sahibi de baya dürüst,düzgün birisiydi ki evine kadar gittim ve arabayı alana kadar ki süreçte neredeyse dost olduk.
    Ve ben bir ara aracı ekspertize bile götürmemeyi düşündüm ancak aracı alacağımız gün araçta 25 tane dolu hasarı çıktı.Arkadaşı aradımda kesinlikle öyle bişi olamayacağını geçen yıl Adını vermek istemedim bir yetkili BMW satıcısının premium 2.el'den aldığını ve temiz olduğuna dair kağıt olduğunu söyledi.
    Üstüne arkadaş bir de internet fenomeni çıkınca twitter hesabında siz sahtekarsınız diyip twit atınca (ben kendimde şahit oldum) hemen yetkililer geri dönüş yapıp özür dileyip aracı ödediği fiyata geri aldıklarını söyledi.
    :)

Şimdi sorarım eğer kendisi internet fenomeni olmasaydı ve/veya senin benim başıma gelse ne olurdu ? En azında 5 yıl süren bir dava sonunda kazanıp kazanamyacağınız bile söz konusu değilken (ki bahse konulu firmanın avukat ordusu vardır) ölme eşşeğim ölme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PesimistChe -- 20 Kasım 2019; 10:52:40 >

• İkinci el hayatta almadım almam.Param varsa sıfır alırım yoksa yok.Başkasının kullandığı birşeyi kullanmam başkasınada satmam bana göre bu ikinci el olayı komple kaldırılsa yeridie hem ekonomiyide zarar bu durum yani Üretici kazansın aracı alıpta satan değil yani bu modele anlam veremiyorum hiçbirzaman.Telefon alıyor gidiyor satıyor böyle şeylere izin verilmemesi gerek olduğunu düşünüyorum ama serbest piyasa ekonomisi işte naparsın herkez bir sekilde yoluni bulmaya çalışıyor!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt
    Alacağınız sıfır arabayı ömürlük mü kullanacaksınız? Başkasının kullandığına binmezseniz, başkası sizin kullandığınıza neden binsin? Herkes sizin gibi düşünse, piyasa biter :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne yazık ki her alanda geçerli. Araba piyasasından anlamam zira arabam da yok şu ekonomide. Ancak pc donanımlar konusunda forumun ikinci el bölümünde 10 yıldır aktifim ve son bir kaç yıldır özellikle sahibinden tayfası buraya da türedi. 5-6 yıllık garantisiz çöp parçaları günümüz sıfır ürünlerinden pahalı satmaya, pardon itelemeye çalışan üyelerle doldu forum. Örnek vermek gerekirse 2012 jetta için sıfır passat parası istendiğini, hatta utanmadan ''passatlara nal toplatır'' dendiğini düşünün aynen öyle
  • reguse kullanıcısına yanıt
    Valla ben evet öyle ömrü bitene kadar kullanıyorum.Tel ömrü bitmeden asla başka tel almam.Önceki motorsikletimi 10 sene kullandım artık devamlı bozulyodu yeni motor alıcam dedim hurdaya çıkardım Yeni motor aldım ama başkasına satmadım. Yani bana göre yanlış ben böyle düşünüyorum.Herkez gidip sıfır almalı ve ömrü bitene kadarda kullanmalı bozulursada bunu yetkili bir kurum almalı artık ömrü bitti diip yani sistem bu şekilde olmalı Üretici tüketiciye satıcak Tükteci onu ömrü bitene kadar kullanıcak sonra yetkili kuruma devredicek.

• Biz alırken adam küçük kızıyla gelmişti güvenilir aile babası imajı vermek için. Expertize de götürsek olurmu dedik adam sıkıntı çıkarsa parasınıda ben veririm dedi. Rastgele bir ekspertize gittik.Birsürü arıza çıktı adam siz tanıdık ekspertize götürdünüz kesin fiyat düşsün diye arıza buluyorsunuz benim aracım sağlam dedi çamura yattı. Almadık. 1 gün gitti. 2.el araç kovalamak sabır işidir
  • Keşke benim gibi olsa herkes.Ben çiziğine göçüğüne kadar yazıyorum yahu.İnsanları kandırmak nedir ya?
  • PesimistChe kullanıcısına yanıt
    geçen yıl aldığı fiyata geri sattıysa üstüne bir kazık daha yemiş, geçmiş olsun :)
  • DoomBringer kullanıcısına yanıt
    Cocuk arabayı 130'a almış bana 133'e satacaktı 135'e geri almışlar.
    Üstelik 15-20.000 km ücretsiz premium arabaya binmiş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PesimistChe -- 20 Kasım 2019; 16:19:59 >
  • maalesef hocam, hani insan psikolojisi elden çabuk çıkarmak adına olduğundan daha pembe bir imaj çizebilirsin ancak bahsettiğiniz şeyler çok ciddi, buna diyecek söz yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut291

Valla ben evet öyle ömrü bitene kadar kullanıyorum.Tel ömrü bitmeden asla başka tel almam.Önceki motorsikletimi 10 sene kullandım artık devamlı bozulyodu yeni motor alıcam dedim hurdaya çıkardım Yeni motor aldım ama başkasına satmadım. Yani bana göre yanlış ben böyle düşünüyorum.Herkez gidip sıfır almalı ve ömrü bitene kadarda kullanmalı bozulursada bunu yetkili bir kurum almalı artık ömrü bitti diip yani sistem bu şekilde olmalı Üretici tüketiciye satıcak Tükteci onu ömrü bitene kadar kullanıcak sonra yetkili kuruma devredicek.
    Şu an sıfır aldığınız bir aracı ömrü boyunca kullanmak isterseniz o zaman yaşamınız boyunca hiç araba almamanız gerekir ki bu da mümkün değil.Bir araç kaza yapmadıktan sonra 40-50 yıl gene gider.Ama zaman içerisinde teknolojisi sizi idare edemeyecek duruma gelir.Artı bir şeyden sıkılmak insan fıtratında var.Yani bunlar sonuçta bir ulaşım aracı.Fazla da önemsememek gerekir bence.

• ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt
    Oda doğru ama benim karakterim bu.Yani birşey aldımı beğenir alırım parasına bakmam onun için birikim yaparım aldımıda kullanırım çok yeni birşey alma huyum yok.Teknolojinin sonu yok herzaman iyisi çıkıyor zamanı geldimi imkanım doğrultusunda hangisini beğeniyosam alırım.Ayakkabıdada öyle gider bir ayakkabıya 500₺ para veririm 3 4 yıl giyerim dahada almam çürüyene kadar herkez aynı değil tabi

• cehalet, cehalet cehalet. Cahil adam hak hukuk da bilmez çünkü
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Konusu var mı?
  • Araç alırken kimseye güven olmaz ben daha aracın herşeyini söyleyenini görmedim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.