Şimdi Ara

Bir insan niye sevgili yapar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herhangi bir kızla sevgili olunca ne oluyor? Hadi cinsel ilişki girmek amacıyla yapıyorsan anlarım da normal bir arkadaş gibi sevgili yapmak ve sürekli whatsapptan falan konuşmak, okulda konuşmak, bir yerlerde buluşmak falan bunlar çok boş gibi geliyor bana. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

• sevdiğin insanla sevgili olmak çok güzel bir şey. onun bakışı, gülüşü, bir şeyler anlatması, anlatırken sinirlenmesi/mutlu olması o kadar güzel şeyler ki. sevdiğim kız karşımda saatlarce otursun, konuşmasına bile gerek yok. çok seviyorum ben. sadece etrafına bakarken ki mimiklerine bile bayılıyorum.
    Yav bundan 10.000 yıl öncede vardı bu. Hay sosyal insan beynine lanet olsun. Adı aşk oldu şu oldu bu oldu...

Türün devamı için var olan dürtülerin ve hormanların rehberliğinde karşı cins ile girilen münasebeti ne abarttı şu dünya, ıyyyyyyyyyyyyyyyy artık !

6 defa yaşadım 6 sı da felaketle bitti. Hepsinde; romantik brezilya erkeğinden tut, miroğulundan tut, fularlı beyoğlu beyfefendisine kadar her bir davranış stilini icra ettim yerine ve şahsına göre, fark yok, aşk yok, beğeniler tamamen evrim ve doğrunganlık üzerine.

Karşıdakilerin yalanları dolanları, önceki ilişkileri, karaktersizlikler, kültürsüzlükleri, tamamı ile narsist pragmatist akümüle olmuş kişilikleri sebebi ile yok olup giden yıllar dışında ne kaldı diye bakıyorum... kirli yorganlar, akılda kalan sıvılar.

BÜTÜN MEVZU BU ! en altta en dipte yatan mevzu bu ! Ü-RE-MEK ! Evet çocuk yapmıyoruz, evet korunuyoruz, evet hayallerimiz, loş ışıklar altında bir birimize söylediğimiz romantik ve eşsiz(!) sözler var... ama hepsinin amacı, günün sonunda -yada başında- o yatağa girdiğinde spermlerini vereceğin, yada kadınsan spermlerini alacağın bir partner bulmak.

Açın izleyin, insan belgeselsini, cosmosu... Aşk nedir öğrenin. Yok kokusunu içine çekmek, yok şu yok bu, söylerken bile canım acımıyor mu sanıyorsunuz ? Ama kendimin basit bir yaratılış-organizma olduğunu biliyorum ve bu gelip giden duyguların tamamen 3-5 protein ve hormon sayesinde olduğunu biliyorum. Kimya be kardeşim...

Ne yani bir insanla, yıl dönümü kutlamak, doğum günü kutlamak, yemek yemek, bir birimize sınırlamalar getirmek, hayatına alıp tüm alışkanlıklarını-davranışlarını değiştirmeyi sağlamak için mi gidip sevgili yapıyoruz ?

Seks işte tek cevabı.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Bir İnsanın Sevgili Yapmasının Nedenleri

İnsanlar, çeşitli nedenlerle sevgili yaparlar. Bu nedenler kişiden kişiye değişse de bazı yaygın motivasyonlar şunlardır:

• Duygusal Bağlantı: İnsanlar, kendilerini sevdikleri ve değer verdikleri biriyle duygusal bir bağ kurmak isterler.
    • Yalnızlık: Yalnızlık, insanları sevgili yapmaya itebilir çünkü arkadaşlık ve yakınlık ihtiyacı hissederler.
    • Fiziksel Çekicilik: Fiziksel çekicilik, bir ilişkide önemli bir rol oynayabilir ve insanları sevgili yapmaya motive edebilir.
    • Sosyal Normlar: Bazı kültürlerde, yetişkinlerin sevgili olması beklenir ve bu da sosyal baskıya yol açabilir.
    • Benlik Saygısı: Bir sevgiliye sahip olmak, kişinin benlik saygısını ve özgüvenini artırabilir.

Sevgililer Ne Yapar?

Sevgililer, ilişkilerinde çeşitli roller üstlenir ve faaliyetlerde bulunur:

• Birbirlerini Desteklerler: Sevgililer, zor zamanlarda birbirlerine destek olur ve hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olurlar.
    • Zaman Geçirirler: Sevgililer, birlikte vakit geçirmekten ve ortak ilgi alanlarını paylaşmaktan keyif alırlar.
    • İletişim Kurarlar: Sevgililer, açık ve dürüst bir şekilde iletişim kurarlar ve duygularını birbirleriyle paylaşırlar.
    • Karşılıklı Saygı Gösterirler: Sevgililer, birbirlerine saygı duyar ve sınırlarına saygı gösterirler.
    • Birbirlerini Seviyorlardır: En önemlisi, sevgililer birbirlerini severler ve bu sevgi, ilişkilerinin temelini oluşturur.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • cinsel ilişki hepsi istisna yok
  • Kesinlikle katılıyorum.
    Mesela maske ve siyah pelerinli birisinin sevgili yapmaya çalıştığını göremezsiniz çünkü anlamsız olduğunu bilir.
    En fazla f**kbuddy yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Rollins

cinsel ilişki hepsi istisna yok
    Konu kapanabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruhsal doygunluk.

• sevdiğin insanla sevgili olmak çok güzel bir şey. onun bakışı, gülüşü, bir şeyler anlatması, anlatırken sinirlenmesi/mutlu olması o kadar güzel şeyler ki. sevdiğim kız karşımda saatlarce otursun, konuşmasına bile gerek yok. çok seviyorum ben. sadece etrafına bakarken ki mimiklerine bile bayılıyorum.

• bir insanin seni sevdigini bilmek guzel. kizsizliktan kafayi yemissiniz siz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Parti olarak kasınca fazladan xp geliyor knk ondan.
  • Montmartre kullanıcısına yanıt
    Kendi kendine yetemiyor musunuz? Annen baban yok mu seni seven, ya da yakınların, arkadaşların? Kız yapınca ne oluyor yani onu söylesene bi bana? Ben kendi kendimi seviyorum mesela, hayatı seviyorum, yaşamayı seviyorum, kuşların sesini seviyorum. İlla bir kızla sevgili olmam gerekmiyor yani ve zaten bu çok da boş bir iş. Başka bir insana muhtaç gibi duruyor insan sevgilisi olunca. Bir kız olmadan sanki hayatında bir eksiklik oluyormuşçasına sevenler oluyor bir de. Onlara da anlam veremiyorum zaten hiç. Git maç izle, film izle, internetten aklına takılan bir konuyu araştır ve yeni öğrendiğin bilgilerle mutlu ol, sevin. Bir sevgilin olması şart değil illa. O olmadan da insan gayet de güzel mutlu olabilir ve eksikliğini de hissetmez zaten. Ha sevgilisi olanlara saygım var mı? Elbette var ama bunu bu kadar hayati bir şeymiş gibi lanse etmeniz çok anlamsız ve boş. Ne yani? Ben sevgili yapamadan mutlu olamam mı? Ya da illa ki bir sevgilim olmalı mı ki sevildiğimi hissedeyim? Demek ki siz kız arkadaşınızdan ayrıldıktan sonra depresyona falan giriyorsunuz ya da kendinizi çok değersiz ve mutsuz hissediyorsunuz bu mantığa göre. İşte bu saçma!

• Ben sürekli mesajlaşma ve bir yerlere gitme olayını hiç anlayamadım. Çok saçma geliyor. Hem vakit hem para kaybı.

• Okşanmak pohpohlanmak için

• Sürtünme kuvvetinin etkisiyle oluşan reaksiyonu elektrik enerjisine çevirmek için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aşık olana kadar bende böyle düşünüyordum. sonra kıvırcık saçlı bi tatlılığa vuruldum hayatımı mahvetti. sabahlara kadar konuşmak aralıksız sarılmak istiyorum kendisine
  • Keira- kullanıcısına yanıt
    Hocam kendini kandiriyorsun.

Aci gercegi kabul et.

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Ses kes masa 8 yarım saat uzat.

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/239934/internet-cafede-masturbasyon-yaparken-yakalanan-adam
  • kuklacini kullanıcısına yanıt
    BÖYLELERİ ÇOK YA ALLAH AFFETSİN

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Herhalde benimde başıma 5-6 kere gelmiştir.Bir abi vardı zamanında internet cafe işleten bir anısını anlatırdı.Knight oynayan zamanlar akşam kafede sabahlayanlar oluyor üstlerine kitliyorum kafeyi gidiyorum eve işte.Yaşlı bir herif var buda sabahlıyor
    sabah geliyorum herifin gözlerinin feri gitmiş topallıya topallıya çıkıyor .knigt falanda oynamıyor bigun çocuklara sordum bu ne yapıyor diye akşamdan sabaha kadar mala asılıyor dediler .Baktım yine gelmiş masaya oturmuş kitlicem yine kafeyi gittim yanına amca sen kalk ,kalp krizi falan geçircen bize kalcan git evine baktım pantoluna ıslak amca senin allah belanı versin diyip kovdum . Böle yaşlı amcalar yere düşünce ne yapıyorsunuz ?
  • kuklacini kullanıcısına yanıt
    daha öyle yaşlı amcaya denk gelmedim hocam.

• en büyük nedeni bence ruhu doyurmak.Bu çocuklukta farklıdır.Büyüdükçe hormonlarda değişiyor, bunun sonucunda farklı şeylere yöneliyor insan
  • ask diye bisey var lan

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.