Şimdi Ara

AMELİYAT OLUP SONDA TAKILAN VAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
28.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir ameliyat olacak olsam ameliyattan değil idrar yapmak için sonda takılmasından korkardım heralde.hiç başına gelen varmı çok acırmı acaba sokup çıkartırken.aklıma bile gelince içim bi fena oluyo.

• tamamen yapanın el hafifliğine kalmış bir durum

birde idrar yolu çapınız'da önemli ona göre sonda seçiyorlar.
  • Kalıcı sonda mı yoksa her seferinde takılan (catheter) mi ?
  • walla apandisim patlamıştı ameliyathaneden cıkarken narkozun etkisi daha yeni yeni geçio sadece kulaklarım çalışıo gözlerim fln kıpırdamıo sadece duyuyodum ve felaket bi acıı :D

nasıl bağırmışsam hastane ayağa kalkmış :D

allahtan takarlarken baygındım :D bide o acıyı düşünemiorum :D
  • Ürperdim okurken
  • taktıkları zaman baygındım bilmiyorum tabi ama kendime geldiğimde yakmaya başlamıştı çıkarttırmıştım, çıkartılırken de doktor birden çekmişti o acıyı unutamıyorum... ondan sonra da tuvalete kalkmama izin vermediler 1 gün boyunca ben sidik torbam ve narkoz geçinmeye çalışmıştık..
  • Bende 1 sene takılı kaldı torbaya koyup gezerdim yaş 5 di.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım fazla abartmaya gerek yok çok az bir sızı duyarsınız,

amma asıl önemli olanı eger 2-3 sefer takıp çıkardılar ise sondayı yaklaşık bir hafta kan işersiniz bu işeme sırasındada canınız çok yanacak, tuvalete gitseniz bir dert gitmeseniz binbir dert işte burası önemli yoksa sonda girse ne çıksa ne ama o sonrası yok işte orası bombok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MatyuM

Bende 1 sene takılı kaldı torbaya koyup gezerdim yaş 5 di.

bende 1 sene olmasa da 1 hafta kaldı aynen torbaya koyup gezerdim yaş 6-7 idi sanırım
  • 2 kere + hastanede bilinçsiz yattığım zamanlar flan.çıktıktan sonra 1 saat flan yanıyor hepsi o.bide altına işemek ve onun seni ıslatmaması çok ilginç bi durum oluşturuyor
  • Çoğu ameliyatlarımda sonda deneyimim oldu. Ama hepsinde baygın halde olduğum için takarken görmedim hiçbir zaman. Sonda olduğu zaman idrar yaptığınızı anlamıyorsunuz. Çıkartırken de yanma ve idrar gelmesi oluyor bir anlık.
  • O acıyı unutmak ne mümkün narkoz verdiler uyumuştum hissettim kestiler sandım vallaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.