Şimdi Ara

Askerde İken Ameliyat Olmak Hakkında Bir Kaç Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
14.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

353 kd. olarak Erzincanda askerlik yapmaktayım.

Burnumda kemik eğriliği olduğundan ötürü nefes darlığı çekmekteyim.Birliğim tarafından askeri hastaneye sevk edildim,tahminen 15 gün sonra kontrole gittiğimde ameliyat diyecekler.Fakat askeri hastaneyi görünce içim ürperdi ve açıkcası korktum.

Sormak istediklerim şunlar;

Kanuni iznimi kullanarak yaşadığım şehir istanbula giderek istediğim herhangi bir özel hastanede ücretini ben ödeyerek sevk almadan ameliyat olma şansımız var mıdır.Hem kemik eğriliği hallettirerek nefes darlığını çözüme kavuşturmak hemde estetik yaptırmak istiyorum.

Ameliyat oldum diyelim,ortalama 30 gün verseler,iznimin bitmesine 2-3 gün kala,bu özel hastaneden aldığım raporu onaylatmak gerekiyor mu herhangi bir yere?

Sıhhi izin tam olarak nedir?

Askerliğimizin bitimine 4-5 gün kaldı diyelim ve raporlarımızda bitti,birliğimize mi geri dönüyoruz yoksa en yakın askeriye veya askerlik şubesinde mi yapıyoruz?

"Net" bilgisi olanlar cevaplandırırsa,konu sağlıklı olur.

• Merhaba,

Bilgisi olan yok mu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi sana şunu söyleyim askeri hastahanelerin en çok yaptığı operasyon burun kemiği ve burun kırıklarıdır. Yani korkmana gerek yok cillop gibi yaparlar. Öteki konuya gelince belli müddet hastahanede dinleniyorsun. Daha sonra birliğe gönderiyorlar ama eğitim vs çıkmıyor yatakta yatıyorsun. Zaten çok uzun bir süreç değil 15 - 20 günde düzeliyor hemen. Benim 2 devrem yaptırmıştı. Yani eve falan göndermiyorlar. Hava değişimi alamazsın. Cebinden para veripte hiç uğraşma. Bırak yapsın askeriye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turn table -- 19 Ocak 2014; 11:13:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Şimdi sana şunu söyleyim askeri hastahanelerin en çok yaptığı operasyon burun kemiği ve burun kırıklarıdır. Yani korkmana gerek yok cillop gibi yaparlar. Öteki konuya gelince belli müddet hastahanede dinleniyorsun. Daha sonra birliğe gönderiyorlar ama eğitim vs çıkmıyor yatakta yatıyorsun. Zaten çok uzun bir süreç değil 15 - 20 günde düzeliyor hemen. Benim 2 devrem yaptırmıştı. Yani eve falan göndermiyorlar. Hava değişimi alamazsın. Cebinden para veripte hiç uğraşma. Bırak yapsın askeriye.

bilgim pek yok ama araştırdığıma göre

burnunda et olanlar dediğiniz gibi oluyor fakat kemik eğriliği olanlar hava değişimi oluyor. yanlışım olduğunu düşünen düzeltsin tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ananzaaxd

quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Şimdi sana şunu söyleyim askeri hastahanelerin en çok yaptığı operasyon burun kemiği ve burun kırıklarıdır. Yani korkmana gerek yok cillop gibi yaparlar. Öteki konuya gelince belli müddet hastahanede dinleniyorsun. Daha sonra birliğe gönderiyorlar ama eğitim vs çıkmıyor yatakta yatıyorsun. Zaten çok uzun bir süreç değil 15 - 20 günde düzeliyor hemen. Benim 2 devrem yaptırmıştı. Yani eve falan göndermiyorlar. Hava değişimi alamazsın. Cebinden para veripte hiç uğraşma. Bırak yapsın askeriye.

bilgim pek yok ama araştırdığıma göre

burnunda et olanlar dediğiniz gibi oluyor fakat kemik eğriliği olanlar hava değişimi oluyor. yanlışım olduğunu düşünen düzeltsin tabi

Yok onda da aynı. Kemiği kırıp çıkarıyorlar bildiğim kadarıyla belli süre hastahenedesin sonra birliğe dönüyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Birligimizde bir astegmen ayni ameliyati oldu 30 gun almis,ben genede iyice sormak istedim sizlere.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmshooterr

Merhaba,

Birligimizde bir astegmen ayni ameliyati oldu 30 gun almis,ben genede iyice sormak istedim sizlere.

cmshooterr konunun üzerinden 3 ay geçmiş, merak ettim ameliyat oldun mu, nasıl bir prosedür uygulandı?

Tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.