Şimdi Ara

Polis olmak zor mu arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen topilin varsa dayın varsa kolay demeyin . Hakkimda kazanmak kpss den 70 puan ve üzeri almak zor mu ?
    Arkadaşlar ben 2 yıllık üniversite okuyorum inşallah seneye bitecek . Seneye kpss ye girmeyi düşünüyorum . Çocukluk hayalim benim polis olmak .
    21 yaşındayim . Matematik hiç yapamıyorum . Polisligin üniversitesini okumak çok istiyordum da ham 270 puan almak zor malesef . Ben ise 340 puan aldım okul puanı ve alan yerleştirme puanı ile birlikte .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Polis Olmak Zor mu?

Polislik mesleği, fiziksel ve zihinsel açıdan zorlu bir kariyer yoludur. Zorluk seviyesi, bireyin yeteneklerine, niteliklerine ve ilgi alanlarına göre değişebilir.

Polis olmak için başvurmanız gereken sınavları geçmek ve zorlu bir eğitim programını başarıyla tamamlamanız gerekir. Eğitim programı, fiziksel uygunluk testleri, sınıf eğitimi ve saha eğitimini içerir. Ayrıca, polis akademisinde eğitim almanız da gerekebilir.

Polislik görevi, uzun çalışma saatleri, vardiyalı çalışma ve yüksek stres seviyeleri ile karakterize edilir. Polisler, suçluların takibi, kamu düzeninin sağlanması ve vatandaşlara yardım etmeden sorumludur. Bu sorumluluklar, fiziksel ve zihinsel olarak zorlayıcı olabilir.

Polislik mesleği, riskli durumlarla karşılaşmayı ve şiddete maruz kalmayı içerir. Polisler, silahlı saldırıların, kovalamacaların ve diğer tehlikeli olayların ortasında bulunabilirler. Bu riskler, polislik görevini daha da zorlaştırmaktadır.

Bununla birlikte, polislik mesleği tatmin edici ve ödüllendirici olabilir. Polisler, topluluklarına hizmet etme ve suçlarla mücadele etme fırsatına sahiptirler. Ayrıca, iyi bir maaş, sağlık sigortası ve emeklilik gibi çeşitli faydalar da alabilirler.

Sonuç olarak, polis olmak zorlu bir kariyer yoludur ancak aynı zamanda ödüllendirici olabilir. Fiziksel ve zihinsel olarak zorlu bir mesleği üstlenmeye hazırsanız ve topluluğunuza hizmet etme tutkusuna sahipseniz, polislik sizin için uygun bir kariyer yolu olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ne okuyon

• Turizm otelcilik 2 yıl

• Ön lisanstan alım az ama zor değil. Sporu iyi yapana sözlüden de yüksek puan veriyorlar. Sözlüde de sakin kal, iddia ettiğinin arkasında dur her türlü geçersin. Sağlık raporunu da alır kazanırsın. Dediğim gibi spora çok önem veriyorlar. Spor fulle okulu kazandım bil o derece.

• K4R1P kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle diyeyim .
    Tek seferde 100 e yakın şınav çekerim 18 barfix , tek kol 15-20 şınav . Mekikte sınır yok .
    Çok seri hızlı da biriyim.
    Allah'a şükür olsun ki sağlığımda da sorun yok . Ben 70 ve üzeri alayım inşallah sporu da hallederim gibi geliyor

• K4R1P kullanıcısına yanıt
    hocam astım hastasıyım antidepresan geçmişim var beni alırlar mı psikoloji lisanstan ? Zuhahaahha hayır diyeceksin dimi direkt hic mi şans yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • highest in the room kullanıcısına yanıt

Hocam psikiyatriye birden fazla giriş oldumu sıkıntı çıkartıyorlar. Benim tek sefer Paxera kaydı vardı, MSÜde psikiyatriden geçirmişti doktor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.