< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ön lisans için kpss ile polis olmaz zor mu
-
-
Dostum 65 puan alınca polis olacaksın diye kavram yok öncelikle kafandan 65 algısını çıkart
65 puan başvuru şartı 65 den düşük alanlar başvuru yapamaz anlamına geliyor. sen 66 aldın diyelim kesin polis olacaksın diye düşünme binlerce başvuru yapılacak en yüksek puandan mülakatlar için çagırmaya başlayacaklar. birçok kamu personeli alımında baraj 60 65 olmasına rağmen 75 80 ile kapatıyor alımı buda demek oluyorki 65 bir kriter degil senin için.
Sen hedefini daha yukarısı için koy 90 alıcam diye çık yola mesela bunun yanında spor testi olacak parkur var en basiti araştırınca kolaylıkla bulursun ve zurnanın zırt dedigi yer geliyor sözlü mülakat bunuda aşarsan hayırlı olsun polis olabilirsin.
En kolay yolu sona sakladım varsa mevki makam sahibi amcanı dayını arıyorsun polis olucam diyorsun kpss den 75 i al polis oldun hayırlı olsun diyorlar :D amcam dayım yok ne yapacağım dersen onunda çözümü var eline bir tane ampül alıyorsun malum binaya gidip çay içiyorsun canımı veririm onun için allah ömrümden alsın ona versin gibi söylemlerde bulunuyorsun bi bakmışsın polis olmuşsun :D :D :D şakası bir yana hakkında hayırlısı olsun kardeşim ama dedigim gibi 65 mevzusunu iyi anla konu 65 degil yani
-
Haha çok teşekkür ederim açıklayıcı bir yazı yazmışsınız .
Evet anladım demek istediğinizi .
70-80 arası almayı ve parkurda iyi bir performanslı bir şekilde yapmak istiyorum .
Hakkımda kazanmak önceliğim . Torpil , dayı , amca bizden uzak olsun . Kimsenin hakkını yemek gibi bir amacım yok . Çalışıp hayırlısı olsun :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X