Ikimiz de yetişkin insanlarız. Ben okulu bitirdim bir sınava hazırlanıyorum o da çalışıyor. 2 yıllık ilişkimiz var şu sınav geçsin bu sene evlenmeyi düşünüyoruz ciddi bir ilişki yani. Şu an farklı yerlerdeyiz. Dediğim gibi bir gün iki gün yazmadığı oluyor işi çok yoğun ben de hep anlayışla karşılıyorum. Ama benim aynı şekilde işim olduğu yazmadigim zamanlar o aynı tepkiyi vermiyor. Her neyse sorun az arıyor, az yazıyor. Mesela en son ben onu 17 Şubat'ta görüntülü aramışim Başka da telefonla konuşmadık, mesajlasiyoruz ama bir iki gün yazmadığı oluyor böyle. Bir kız arkadaşıma bahsetmiştim gözlerini kocaman açıp "nasıl yani iki güüün mü" demişti şok olmuştu. Kızlar bu konularda daha hassas o yüzden erkeklerin fikrini almak istedim daha rasyonel düşünüyorsunuz diye. O yüzden buraya yazmak sormak istedim. Yani bir yandan düşünüyorum insan şu an arayamiyorsa konuşamıyorsa aynı evde ne fark edecek? Bizim evde de şu an annem babam ben varız kimsenin kimseyle pek iletişimi yok. Aynı buradaki gibi bir yalnızlık yaşamak istemiyorum evlenince o yüzden fikirleriniz önemli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir Erkek Neden 2 Gün Yazmaz?
Bir erkek 2 gün boyunca yazmadığında, bunun çeşitli nedenleri olabilir. Kişinin meşguliyeti, iletişim kurma isteksizliği veya ilgi kaybı gibi faktörleri göz önünde bulundurmak gerekir.
Meşguliyet: Erkekler, iş, sosyal etkinlikler veya kişisel sorumluluklar gibi nedenlerle meşgul olabilirler. Bu durumda, mesajlarına yanıt vermek için zaman ayıramayabilirler.
İletişim Kurma İsteksizliği: Bazı erkekler, duygularını ifade etmekte zorlanabilir veya iletişim kurmaktan kaçınabilirler. Bu, güvensizlik, kaygı veya geçmiş deneyimlerden kaynaklanabilir.
İlgi Kaybı: Bir erkek, başlangıçta ilgilenmiş olsa bile, zamanla ilgisini kaybedebilir. Bu, kişiliğinizle ilgili bir sorun olmadığı anlamına gelmeyebilir, sadece sizinle uyumlu olmadığını görmüş olabilir.
Diğer Nedenler:
- Telefonunun bozulması veya şarjının bitmesi
- Sosyal medya veya mesajlaşma uygulamalarına erişiminin olmaması
- Bir kaza veya acil durum geçirmesi
Ne Yapmalısınız?
- Sabırlı Olun: Erkeklerin mesajlara yanıt vermesi zaman alabilir. Acele etmeyin veya baskı yapmayın.
- Nazikçe Hatırlatın: Birkaç gün sonra nazikçe bir mesaj göndererek hatırlatabilirsiniz.
- Fazla Mesaj Atmayın: Birden fazla mesaj atmak, karşı tarafı bunaltabilir ve iletişim kurmaktan daha da uzaklaştırabilir.
- Başka İletişim Kanalları Kullanın: Mesajlara yanıt alamıyorsanız, alternatif iletişim kanalları (örneğin, e-posta veya telefon araması) kullanmayı deneyebilirsiniz.
- Değerlendirin: Erkek 2 gün sonra bile yazmazsa, ilgi kaybı olasılığını değerlendirmelisiniz. Bu noktada, iletişimi kesmek ve ilerlemek en iyisi olabilir.