Şimdi Ara

Bir erkek neden 2 gün hiç yazmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ikimiz de yetişkin insanlarız. Ben okulu bitirdim bir sınava hazırlanıyorum o da çalışıyor. 2 yıllık ilişkimiz var şu sınav geçsin bu sene evlenmeyi düşünüyoruz ciddi bir ilişki yani. Şu an farklı yerlerdeyiz. Dediğim gibi bir gün iki gün yazmadığı oluyor işi çok yoğun ben de hep anlayışla karşılıyorum. Ama benim aynı şekilde işim olduğu yazmadigim zamanlar o aynı tepkiyi vermiyor.

Her neyse sorun az arıyor, az yazıyor. Mesela en son ben onu 17 Şubat'ta görüntülü aramışim Başka da telefonla konuşmadık, mesajlasiyoruz ama bir iki gün yazmadığı oluyor böyle. Bir kız arkadaşıma bahsetmiştim gözlerini kocaman açıp "nasıl yani iki güüün mü" demişti şok olmuştu. Kızlar bu konularda daha hassas o yüzden erkeklerin fikrini almak istedim daha rasyonel düşünüyorsunuz diye. O yüzden buraya yazmak sormak istedim.

Yani bir yandan düşünüyorum insan şu an arayamiyorsa konuşamıyorsa aynı evde ne fark edecek? Bizim evde de şu an annem babam ben varız kimsenin kimseyle pek iletişimi yok. Aynı buradaki gibi bir yalnızlık yaşamak istemiyorum evlenince o yüzden fikirleriniz önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Erkek Neden 2 Gün Yazmaz?

Bir erkek 2 gün boyunca yazmadığında, bunun çeşitli nedenleri olabilir. Kişinin meşguliyeti, iletişim kurma isteksizliği veya ilgi kaybı gibi faktörleri göz önünde bulundurmak gerekir.

Meşguliyet: Erkekler, iş, sosyal etkinlikler veya kişisel sorumluluklar gibi nedenlerle meşgul olabilirler. Bu durumda, mesajlarına yanıt vermek için zaman ayıramayabilirler.

İletişim Kurma İsteksizliği: Bazı erkekler, duygularını ifade etmekte zorlanabilir veya iletişim kurmaktan kaçınabilirler. Bu, güvensizlik, kaygı veya geçmiş deneyimlerden kaynaklanabilir.

İlgi Kaybı: Bir erkek, başlangıçta ilgilenmiş olsa bile, zamanla ilgisini kaybedebilir. Bu, kişiliğinizle ilgili bir sorun olmadığı anlamına gelmeyebilir, sadece sizinle uyumlu olmadığını görmüş olabilir.

Diğer Nedenler:

• Telefonunun bozulması veya şarjının bitmesi
    • Sosyal medya veya mesajlaşma uygulamalarına erişiminin olmaması
    • Bir kaza veya acil durum geçirmesi

Ne Yapmalısınız?

• Sabırlı Olun: Erkeklerin mesajlara yanıt vermesi zaman alabilir. Acele etmeyin veya baskı yapmayın.
    • Nazikçe Hatırlatın: Birkaç gün sonra nazikçe bir mesaj göndererek hatırlatabilirsiniz.
    • Fazla Mesaj Atmayın: Birden fazla mesaj atmak, karşı tarafı bunaltabilir ve iletişim kurmaktan daha da uzaklaştırabilir.
    • Başka İletişim Kanalları Kullanın: Mesajlara yanıt alamıyorsanız, alternatif iletişim kanalları (örneğin, e-posta veya telefon araması) kullanmayı deneyebilirsiniz.
    • Değerlendirin: Erkek 2 gün sonra bile yazmazsa, ilgi kaybı olasılığını değerlendirmelisiniz. Bu noktada, iletişimi kesmek ve ilerlemek en iyisi olabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yine aşk hikayesi mi yazıyorsun harun abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 2 Mart 2024; 17:20:33 >
  • Manitasıyla 3-5 ayda bir görüşen arkadaşlar vardı ODTÜ'de.
    O nasıl oluyor ya hiç mi özlemez insan demiştim.
    Ciddi düşünüyoruz , evleneceğiz diyorlardı.

Kişiye göre değişir, öyle tipler de var yani.

• Benim iliskim yok, benim de konustugum kizlara her dk yazasim gelmiyor ama dedigim gibi seninki gibi 2 yillik iliski degil.

Seninki biraz fazla olmus, bi de sana ayni durumda kiziyormus. Bence bir defa duygularini, dusuncelerini paylas, tekrar olursa uzatma. Sinava olan konsantrasyonunu da gereksiz yere bozmamis olursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 saat var, yani 1440 dakika. 1440 dakikanın 5 dakikasını sana ayırsa kendine 1435 dakika kalacak. eğer sana 5 dakika ayırıp nasılsın hayatım diyip halini hatrını sormuyorsa seni hiç merak etmiyor demektir. al bunu yaz çocuğa sonra ayrıl. bu arada kaç yaşındasınız hanımefendi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 2 Mart 2024; 18:25:37 >
  • mind of a madman M kullanıcısına yanıt

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. 24 yaşındayım

• PunisherLord P kullanıcısına yanıt

Evet haklısınız da bir kere dedim yani sonra özür diliyor kafam çok dalgın seni çok seviyorum vs dedi. Hatta o dediğim zaman acaba depresyonda mı diye onun için endişelenmistim onunla da paylaşmıştım. Ama bilmiyorum şimdi öyle bir durumu yok pek yazmıyor sadece. Bir de ben diğer kızlar gibi olamıyorum karşımdakinin ilgisine sevgisine muhtaç gibi ilgi dilenmek de zoruma gidiyor gurur yapıyorum biraz :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızın adı ne? +6
    19 yıl önce açıldı
    İnsan 2.kez aşık olur mu ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Herhalde keramet az görüşmekte :)

• Sonun yakındır

• MachinaeSupremacy kullanıcısına yanıt

Iyi de beni biraz sessiz ilgisiz görse üstüme düşüyor kaybetmekten korkuyor gibi. Neden böyle davranıyor o zaman

• Bir erkek neden 2 gün hiç yazmaz

• bu iliski yurumez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • elinde tutmak istiyor ama fazla ilgilenmeye değer görmüyor olabilir

• Uzak iliskide az telefon gorusmesi iyidir. Vicik vicik olmaz iliski, konusacak birseyler kalir. Ben olsam haftada bir arardim, saka degil.

Telefonda fazla gorusmek sorunlarda cikarir ve uzak olundugu icin kopmasida daha kolay olur. Oysa yanyana olunca dokununca tum ofke bir anda yok olup hersey unutuluyor.

Cok gorusende aldatabikir buna baglama bunu. Telefon gorusmesi ve mesaj yazmaktan nefret ederim. Mecburiyet hissi verdimi bazi seyler sogurum. Biraz ozleyince daha guzel oluyor, ilk bulusm gibi oluyor yanyana gelince hemen ust uste oluyor insan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Yok ihanet olarak düşünmedim hiç. Ama biz haftada bir de aramiyoruz işte 😅

• Yok dogrusunu yapiyorsun. Gurur yapmak falan degil, tabi ki sen kizsin ve karsi taraf ugrasacak. Kezoluk raddesinde degil tabii ki.

Acikcasi seni de, arkadasini da tanimadigimiz icin net bir sey soylemeyiz, ama iliskin erken sayilabilecek bir zamanda ciddi bir sinav vermis. Uzak mesafe, fiziksel olarak gorusmuyorsunuz, zaten diger fizyolojik mevzular yok. Bu kadar erken patlamaniz pek hayra alamet degil.

Iyi dusun, ve icine sinmeyen bir sey varsa fazla uzatma derim. Iyi bir kadina benziyorsun, illa ki mutlu olacagin birini bulursun, hayatta ayrilmak da, baskasini sevmek de var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 saat sesini duyamasam meraklanmaya başlıyorum siz nasıl insanlarsınız

• Seninki tam sopalikmis, sesini duymadan ben bile bu kadar dayanamazdim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yazsa çok darlıyor dersiniz yazmasa niye yazmıyor. Gerçekten değişik bi türsünüz.

• Seni fikren aydınlatırdım da buna değmiyosunuz ki be abi.

nerde değer vermeyen tip var ona koşarsınız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.