para gerçekten mutluluk getirmiyormuş
30 sene boyunca fakirliğin dibini yaşadım. şansım güldü diyelim, son 3-4 aydır orta gelirin üstündeyim. sıfır araba aldım, ev aldım ama fakirken yaşadığım üzüntüler peşimi bırakmıyor. gene işten eve geldim, aynı 3-4 ay önceki mutsuzluk var. arabaya ilk 1 hafta heves ediyorsun sonra ihtiyaç oluyor zaten. bilmiyorum.
Metin2 pvp server açtım
beyler gelin dh loncası açıp oynayalım. reklamını yapabilecek olan varsa ortak olabiliriz. altyapı çok sağlam her şeyi mükemmel yaptım ama reklam yapamıyorum. belki de şuan piyasdaki en iyi ve hatasız sunucudur ama kimse yok :(
sözlük sitesi yapıyorum
dalga geçmeyin kötü diye, her gün geliştirip gelişmeleri buraya not edicem. tasarımı sonra gözden geçiririm şimdi işlevsellik önemli.
edit1: sol frame'de sadece "bugün" yazılan entryler gözükecek şekilde ayarlandı. ayrıca başlığa tıkladığımızda sadece bugün yazılan entryler gözüküyor, tüm entry'leri görmek için "devamını gör" tarzı bi butona tıklıyoruz.
edit2: Admin paneli eklendi, birkaç ufak özellik eklendi
edit3: navbar tasarımı güncellendi
edit4: ana sayfa tasarımı bitti sayılır. ufak tefek değişiklik yapabilirim.
bahçeye köpek girmiş cinsi ney bunun
arkadaşlar dün gece girmişti sonra kaçmıştı, bugün tekrar gelmiş minicik bi şey şivava diyorlar ama kırma mı gerçek şivava mı sizce? birde bel tasması var muhtemelen sahipli ama mahallede kimsenin böyle köpeği yokmuş
EVE KOCAMAN KERTENKELE GİRDİ !!!
ARKADAŞLAR BU NEY YA KORKUDAN ALTIMA SIÇRADIM SÜPÜRGEYLE İTTİRİYOM KAÇMIYOR DA YAVAŞ YAVAŞ YÜRÜYOR
Keko kızlara aşık olamıyorum
arkadaşlar sadece masum yüzlü, aşırı masum olan kadınlara aşık oluyorum. ateistim, imansız bencil herifin tekiyim şu hayatta kendimden başka hiçbir şey umrumda değil, savaş çıksa ilk kaçacak olan benim öyle karaktersiz bir insanım ama ben açık kadınlara aşık olamıyorum. dar pantolon giymiş, poposu hatları belli falan sadece aklım başka şeylere kayıyor. ama nerde türbanlı var (onların daha beter olduğunu biliyorum) ama onlara aşık olmaktan kendimi alıkoyamıyorum. bugün peçeli, sadece gözleri gözüken bir kadına aşık oldum sabahtan beri onu düşünüyorum. benimki hastalık mı beyler
Asgari ücret ile bu şartlarda çalışmaya değer mi?
aylık en kötü minimum harcamam : 6-7 bin tl (sigara, kola, aburcubur, mecbur kullandığım ilaçlarım)
üstüne stressten eklenen bira, bazen yapılan kaçamak yemekleri falan da eklesek (yemekhane çok kötü) 1500 tl de ona desek 8-9 bin tl para kalıyor elimde ve bekarım. faturaları falan ödedik desek elde kaldı7 bin tl... her ay kenara koyabileceğim max para bu, 7 bin tl.
çalışma şartlarım yazın: sabah 9 akşam 7-8 civarı
kışın: sabah 9 akşam 5
5 ay boyunca adana sıcağında 45 derece havada, klima bulunmayan arabanın içinde 10 saat araba sürüp evlere gidip montaj, arıza bakım onarım vs. yapıyorum. o kadar sıcak ki şeytan diyor geri kalan 20-30 bin tl borcunu öde çık. lanet olsun böyle hayata.
en kötü 2. el araba= 400 bin tl . en kötü ikinci el kaç yüz bin km'de belki de benden yaşlı bir arabayı almak için 5-6 sene çalışmam lazım bu kenara koyacağım para ile.
en kötü semtte en kötü ev = 1.5 milyon tl. 20 sene çalışmam gerek.
1 en kötü araba ikinci el ve en kötü semtten yıkık ev almam için 25 sene asgari ücret ile çalışmam lazım. ha bu arada evliyim ve akşam yemeğini evde yiyorum kira vermiyorum elektrik ödemiyorum falan filan.
bence en iyisi çalışmayı bırakıp ailenin omzuna yük olmak bu yaştan sonra. madem ki doğurdular emekli maaşlarına ortak olayım. eve giren 10 bin tl'den biraz nasipleneyim. babamın tütününden içerim hehe.
Kendini çirkin bir insan olarak düşünme
Güzel bir maymun olarak düşün
18 yıllık üyeyim ilk defa kız konusu açıyorum
.
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.028
İkinci El Bölümü Mesajları: 272
Konularının görüntülenme sayısı: 348.586 (Bu ay: 5.431)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.968 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic