Şimdi Ara

Kulak Deliği Ne Kadar Sürede Kapanır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
101.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 hafta önce kulağımı deldirdim. 2-3 haftadır da küpeli geziyorum. Şimdi takmayı bıraksam delik ne kadar sürede kapanır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Bora. -- 17 Ağustos 2015; 19:34:08 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kulak Deliği Ne Kadar Sürede Kapanır

Kulak deliği deldirdikten sonra tamamen kapanması için gereken süre kişiden kişiye değişebilir. Genellikle, kulak deliğinin kapanma süreci şu faktörlere bağlıdır:

• Deliğin Boyutu: Daha büyük delikler daha uzun sürede kapanır.
    • Takılan Küpenin Malzemesi: Nikel gibi tahriş edici metaller kapanma sürecini yavaşlatabilir.
    • Bireysel İyileşme Oranı: Bazı kişiler diğerlerinden daha hızlı iyileşir.

Kulak Deliği Kapanır mı?

Küpe takma alışkanlığını bıraktığında kulak deliğinin kapanması muhtemeldir. Bununla birlikte, kapanma süresi kişiden kişiye değişebilir. Bazılarında delik tamamen kapanırken, bazılarında küçük bir iz kalabilir.

Kulak Deliği Ne Kadar Sürede Kapanır?

Kulak deliğinin kapanma süreci tipik olarak birkaç haftadan birkaç aya kadar sürebilir. Daha büyük delikler veya tahriş edici metallerden yapılmış küpelerin kullanılması kapanma sürecini uzatabilir.

Kulak Deliği Ne Zaman Kapanır?

Kulak deliğinin kapanmaya başlaması tipik olarak küpeleri çıkardıktan sonra birkaç gün içinde olur. Ancak tamamen kapanması haftalar veya aylar alabilir.

Küpe Deliği Kaç Günde Kapanır?

Küpe deliğinin kapanma süreci, kulak deliğiyle aynıdır. Tipik olarak birkaç haftadan birkaç aya kadar sürebilir.

Kulak Deliği Nasıl Kapanır?

Kulak deliği, vücudun doğal iyileşme süreciyle zamanla kapanır. Delik küçülür ve sonunda deriyle kapanır.

1 Gecide Kulak Deliği Kapanır mı?

Hayır, kulak deliği 1 gecede kapanmaz. Kapanma süreci genellikle birkaç haftadan birkaç aya kadar sürer.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben 1.5 hafta sonra cikardim cikarirken acimisti uyaninca baktim kapanmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NormanOsborn

Ben 1.5 hafta sonra cikardim cikarirken acimisti uyaninca baktim kapanmis

İz falan duruyor mu peki? İzde tamamen kayboldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Bora.

quote:

Orijinalden alıntı: NormanOsborn

Ben 1.5 hafta sonra cikardim cikarirken acimisti uyaninca baktim kapanmis

İz falan duruyor mu peki? İzde tamamen kayboldu mu?

4 senedir felan takmiyorum, iz duruyo.

• 1-2 haftada değiştirilecek kıvamda iyileşir. 1-2 ayda ise tamamen iyileşir ve ömür boyu kapanmaz, sadece delik küçülür. Düzenli krem sürersen de iz kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

1-2 haftada değiştirilecek kıvamda iyileşir. 1-2 ayda ise tamamen iyileşir ve ömür boyu kapanmaz, sadece delik küçülür. Düzenli krem sürersen de iz kalmaz.

Teşekkürler cevap için. O zaman takmayı bırakıyorum ve krem falan sürüyorum.1 ay içinde tamamen kapanır herhalde. Zaten çok uzun süre takmamıştım.
  • heee sen kapanmasını istiyosun. bepanthen sür kesin kapatıyor benim kapandı yani.
  • Benimki 19 yıldır kapanmadı hocam Allah korusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: samilton

heee sen kapanmasını istiyosun. bepanthen sür kesin kapatıyor benim kapandı yani.

Evet, bir hevesle deldirdim 2-3 hafta taktım ama şimdi heves gitti. Artık krem falan sürüp bekleyelim bakalım. İz falan kalmadan kapanır umarım. Teşekkürler cevap için.
  • kapanırken iltihaplanıyo acıyo falan o çileye değmez evde arada 5dk tak zamanla alışırsın bişey olmaz
  • 8 yıl önce bi hevesle deldirip bir sene kadar takmıştım.Geçen ay denedim hala açıktı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.