Her şeyin bir kararı vardır. Insan her şeyde ölçülü olmalı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir erkek neden 2 gün hiç yazmaz (2. sayfa)
-
-
Hocam bizim biraz görücü usulü gibiydi yani ilk annesi tanıdı beni, benim de bir oğlum var filan dedi ben de ne kaybederim diye bir tanıştım öyle başladı. O yüzden mi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çünkü hatun kısmına çok ilgi gösterirsen tempra kısaca. 47 yaşındayım az çok bilirim. o aramıyorsa sen de arama. çalışıyor diyorsun boş oturup neye kafayı taksam yapmıyor senin gibi ve sen 24 yaşındaysan o garibim mobbing'in kralını yiyordur. benim ilk işim mali müşavirlik olduğu için kimsenin emrinde çalışmadım ama git bir gün işine birlikte gör bakalım nasıl? şimdi solitare değil alan wake 2 oynuyorum ben maçası tutan Allah'ına kadar gider. işim olmaz bu saatten sonra çocuk isteyen hatunlarla. şimdiden zindan moduna alacaksan evlenmez zaten o çocuk seninle ciddi middi düşünmüyor daha 2 sene olmuş. sen hayal alemindesin. bir an önce evlensek de biyolojik saat mevzusu. hani sheldon cooper insan kaynaklarındaki zenci kadına hepiniz kölesiniz demişti ya? kadın da i'm a what? demişti işte durum bu. benim hatunu ben 96'dan beri tanıyordum ne iki senesi? bi yürü git...
-
Ya amca akşam akşam iyi güldüm birincisi ben boş oturmuyorum diş hekimiyim uzmanlık sınavına hazırlanıyorum. Ikincisi mobbing nedir onu ben de çok iyi biliyorum 20 yaşında karşılaştım bununla. Zaten ona bu kadar anlayışı da o yüzden gösteriyorum anlıyorum yani. Üçüncüsü bana evlilik amacıyla gelen zaten en başta o ve ailesi. 47 yaşındasınız ama demek ki sizin de az çok bilmediğiniz şeyler var insanlar hakkında. Kızınız yaşındaki insanlara da bu kadar nefret kusmamanızı öneririm. Bilhassa ben babam yaşınızda olduğunuzdan üslubumu bozmuyorum
Biz ne kadar anlatırsak anlatalım bir şey değişmeyecek ama gün geldiğinde o mesajımı tekrar alıntılayacaksın.
-
Gecmis olsun. Aliskanlik evresine girmiş bulunmaktasiniz. En azindan onun acisindan ele alirsak durum böyle. Alışkanlık evresinde coktan bitmis bir iliski soz konusudur. Ama ayrilma karari alacak cesaret de yoktur. Inceldigi yerden kopana kadar devam eder. Devam edersen yenisini buldugunda -illa ariyor olmasi gerekmez, denk gelmesi yeterli- seni birakacak. Sen de diyeceksin ki benden ayrilir ayrilmaz nasil hemen yeni birisini buldu. Ama bu durum bu sekilde. Nasil bu kadar emin konusabiliyorum diye soracak olursan söyleyeyim. Insanlarin boyle seylerde kalip davranis zincirleri var. Belirtiler ayniysa, sonuclar uc aşağı bes yukari ayni oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. Daha önce de bitmiş bir ilişkim var. O yüzden o kadar korkmuyorum ayrılıktan, terk edilmekten. Pek geçmiş olsunluk bir durum yok benim için:) ben de sizden çok da farklı düşünmüyorum ama işte acaba anlayışsız olan ben miyim, kuruntu mu ediyorum diye de insan şüpheye düşüyor. Zaten o yüzden erkeklere sordum kendim de dahil kızlara güvenmiyorum:) doğru söylüyorsunuz da işte bir yandan seviyorum bir yandan sınavım yakın. Her neyse teşekkür ederim tekrar
Tırcılar duygusal insanlarmış meğer
Gecmis olsun biraz lafin gelişi. Bu tarz iliskiler kafa yorar. Benim cok uzun sürelik bir iliskim bu yuzden bitti birkac ay önce. Ki bizim iliskimiz dizilere tas cikartacak cinsten bir ask hikayesiydi. Ama o kadar yil sonra gelinen nokta bu. Kafam rahat artik. Seviyordum ama zarar vermeye baslamissa yol vermek en iyisi. Ki dhde konu aciyorsan zarar vermeye baslamis demektir. Son diyeceklerim budur, rica ederim.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A5765A7F6Teşekkür ederim. Daha önce de bitmiş bir ilişkim var. O yüzden o kadar korkmuyorum ayrılıktan, terk edilmekten. Pek geçmiş olsunluk bir durum yok benim için:) ben de sizden çok da farklı düşünmüyorum ama işte acaba anlayışsız olan ben miyim, kuruntu mu ediyorum diye de insan şüpheye düşüyor. Zaten o yüzden erkeklere sordum kendim de dahil kızlara güvenmiyorum:) doğru söylüyorsunuz da işte bir yandan seviyorum bir yandan sınavım yakın. Her neyse teşekkür ederim tekrar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Benimde sevgilim olsa da 2 gündür yazmiyon diye sikayet etse keske.
İnsan bazen elindekinin kiymetini bilmiyo gibi geliyo bana.
senden güzelini bulmuştur
-
Valla sevdiğim, evleneceğimi söylediğim bir kişiye 2 gün boyunca yazmamak saçmalık ve bahane yaratmaktır. Ben telefon ile konuşmakta pek başarılı değilim, (anne/baba/kardeş/eş/arkadaş vs kim olursa) aranmayı da beklemem. Yaşantınızı, paylaşımlarınızı bilmem ama siz de yazmayın size de laf söylemesine izin vermeyin. O yapınca, iş yoğun! Siz yapınca NEDEN! En sevmediğim hemcins tipi.
Memleketin hali içler acısı, bir de mutlu olmadığınız ilişkiler ile zaman kaybetmemeli insan.
Yukarıdaki her şey şahsi düşüncemdir, tavsiye niteliğinde değildir ☺️
bu ilişkinin olmayacağı o kadar belli ki,yani insanlar neyi savunuyor şuan anlamıyorum bu yaşta ne aşk kalmış ne bir beklenti var hiçbişi yok yazık etmeyin kendinize ve gençliğinize
-
Benim sevgilime her gün yazıyorum neredeyse, ona rağmen niye aramıyorsun dediği oluyor.
Böyle bakıyorum bazen:JamirJess Ryoutubesideye cat | cat eating then looking at the camera meme: The Sequelhttps://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=P2Rn_YYpmLg
Sen yine sabırlıymışsın. Ben 1 saat konuşmasam niye aramadın oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 3 Mart 2024; 15:32:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X