70mai a500 pro plus
Bugün arca montajını gerçekleştirdim. Elinden azıcık iş gelen herkes rahatlıkla yapar.
Ben ön/arka ve park modülü aldım (park modülü için biraz elektrik işi var)
Görüş alanı biraz dar kaldı. Benim araç Honda jazz 3. Nesil. Ön cam eşek kadar, bir de dikiz aynasının altında sensör bölgesi var geniş bir plastik kutu içinde dolayısıyla aşağıda kaldı.
Arka kamera için çok söyleyecek bir şey yok. 1080p kayıt aldım akşam üstü, bir kaç foto çektim plakalar gayet net.
Uygulama ile sadece ön kamerayı izleyebiliyorsunuz, varsa da ben bulamadım.
Videolar 1/2/3 dk uzunluklar ile kaydediliyor.
Uygulamadan galeriye giridiğinizde, bazı başlılar var her başlık altında farklı durum kayıtları var. Bu kayıtlar içinde arka kameraya ulaşabiliyorsunuz.
Kontağı kapatır kapatmaz park modu timelaps aktif oldu diye uyarıyor. Aracı açar açmaz da size varsa bir park durum kaydı bilgilendiriyor. 3 adet park modu kaydı var diye.
Benim için en büyük endişe, cihaz çooook ısınıyor. Özellikle usb sokeylerinin olduğu kısımlar. Çok tedirgin olduğum için şuan durum ne diye araca gidiyorum hala sıcak mı yoksa gün içinde güneşin etkisiyle mi ısındı anlamak için 🤭 şimdilik bu kadar. Önemli bir şey olursa güncellerim
|
Bi yardım
|
Ram Kullanımı!
|
Bir APK dosyasında düzenleme yapmak!
merhaba herkese, bir tane satranç uygulaması var adroid için. Bu uygulamada genel uygulama dili, menü isimleri, seçenekler vb Türkçe. Ancak Eğitim kısmına girdiğinizde eğitim ile ilgili metinler ingilizceye dönüyor. Acaba Bunları Türkçeye çevirmek mümkün müdür? Mümkünse kısa bir özet geçebilirmisiniz nasıl yapılacağına dair size zahmet.
anlatmak istediğim şeyin ekran görüntülerini yüklüyorum
|
İptv izleyememe
|
100Mbit İnternet
|
Kafa motoru
|
Bi Yardım
|
Meslek: öğretmen
...Only God Will Judge Me... |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 734
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 19.598 (Bu ay: 738)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 517 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware