Şimdi Ara

70lik tekila yaptık 2 kişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • deliler gibi kustum boğazım çok tahriş oldu içeli 2. gündeyim baya geçti ama ama hala yediklerimden tat alamıyorum arada kusasım geliyor zaten üşütmüşüm galiba akşam bedenim yanıyor. şu tat alma ve bulantı sorununu nasıl çözebilirim onlar geçse yeter

• Yapay Zekanın Yanıtı

70'lik Tekila: Kaç Kişiye ve Kaç Shot'a Yeter?

70'lik tekila, yüksek alkol oranına sahip bir içkidir ve ölçülü tüketilmesi önerilir. İşte 70'lik tekila ile ilgili bazı önemli noktalar:

• 70'lik Tekila Kaç Kişiye Yeter?

70'lik tekila, kişisel tüketim alışkanlıklarına ve içki tercih edilen servislere bağlı olarak değişmekle birlikte, genellikle 6-8 kişiye yetecek miktarda içki içerir.

• 70'lik Tekila Kaç Shot?

Bir shot genellikle 30-45 ml'ye eşittir. 70'lik tekilada yaklaşık 20-24 shot bulunur.

• 35'lik Tekila 2 Kişiye Yeter mi?

35'lik tekila, 70'lik tekilanın yarısı kadardır. Kişisel tüketim alışkanlıklarına bağlı olarak, 35'lik tekila genellikle 2-4 kişiye yetecek miktarda içki içerir.

• 50'lik Tekila Kaç Shot?

50'lik tekila, 70'lik tekilanın yaklaşık dörtte üçü kadardır. 50'lik tekilada yaklaşık 15-18 shot bulunur.

• 50'lik Tekila Kaç Kişiye Yeter?

50'lik tekila, kişisel tüketim alışkanlıklarına bağlı olarak genellikle 4-6 kişiye yetecek miktarda içki içerir.

• 50'lik Tekila 2 Kişiye Yeter mi?

Ölçülü tüketilmesi halinde, 50'lik tekila 2 kişi için yeterli miktarda içki içerebilir. Ancak, kişisel tüketim tercihlerine göre daha fazla veya daha az tekila gerekebilir.

Tekilanın aşırı tüketimi sağlığa zararlı olabilir. Ölçülü tüketiniz ve içki içiyorsanız araç kullanmayınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 70lik tekila ne desem cevap alabilirmiyim??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35 lik olmeca icmistik 2 kisi ictigimizi bile hissettirmemisti Demek 70lik icsek saftimizi kayircakmis

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

35 lik olmeca icmistik 2 kisi ictigimizi bile hissettirmemisti Demek 70lik icsek saftimizi kayircakmis

yarısına kadar bizdede birşey yoktu cidden. bizde olmeca içtik ama bildiğin Hangover gibi oldu. sabah birşey hatırlamıyorum yüzüm kollarım çizik içindeyd, başımıda vurmuşum çok fena bunların hiç biri nasıl oldu hatırlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: black milk

quote:

35 lik olmeca icmistik 2 kisi ictigimizi bile hissettirmemisti Demek 70lik icsek saftimizi kayircakmis

yarısına kadar bizdede birşey yoktu cidden. bizde olmeca içtik ama bildiğin Hangover gibi oldu. sabah birşey hatırlamıyorum yüzüm kollarım çizik içindeyd, başımıda vurmuşum çok fena bunların hiç biri nasıl oldu hatırlamıyorum

Keske yarisini icip üstünü bira ile tamamlasaydiniz 3 er tane bi güzel cakir ederdi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: black milk

quote:

Keske yarisini icip üstünü bira ile tamamlasaydiniz 3 er tane bi güzel cakir ederdi

zaten bira almaya indik herşey o zaman olmuş efes bayiside biraz uzak eve onunda etkisi var. Allah'tan araba falan çarpmamış yani b.k yoluna gitmeye çok müsaittik

• adam başı 12 shot düşer 2 gün oldu diyorsun vay be geçmesi lazımdı. gece 3 te 18 shottan sonra sabah 8 de dikilmiştim ayağa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aga ben 3 bira da sarhos oluyorum. Diğer ickilere göre kiyasi nedir bunun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ViLLazZo

adam başı 12 shot düşer 2 gün oldu diyorsun vay be geçmesi lazımdı. gece 3 te 18 shottan sonra sabah 8 de dikilmiştim ayağa

ya boğazımla midem çok etkileyniyor yoksa halim rahatım yerinde tat alamıyorum hiçbirşeyden

@mentalist bey birada %5 alkol var bunda %38 sen düşün
  • Garip.Hiç içmedim tekila ama 70lik votkanın yarısını içince hiçbirşey olmuyor genelde bana.
  • beyler yalan konuşuyor ya normalde çağırmazdık bunu gelicem diye ısrar etti geldi 2 bira içti kafa yaptı tekila içtiğini falan sanıyor.
  • quote:

adam başı 12 shot düşer 2 gün oldu diyorsun vay be geçmesi lazımdı. gece 3 te 18 shottan sonra sabah 8 de dikilmiştim ayağa

Eger standart olmeca bardagiysa adam basi 12shottan fazla düser, biz 35 lik ictigimizde 10 ar shot attigimizi hatirliyorum

• quote:

quote:

Eger standart olmeca bardagiysa adam basi 12shottan fazla düser, biz 35 lik ictigimizde 10 ar shot attigimizi hatirliyorum

Doğrudur dediğiniz olmeca bardakları 45ccdir. Bizim kullandığımız 60cc idi.
  • hocam kaç shot çıktı?
    kişi başına.
  • kişi başı 13shut çıktı gençler son 2 shut'u arka arkaya attık birde. atmaz olaydık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black milk -- 22 Ağustos 2012; 18:32:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.