Şimdi Ara

lahmacun 3 ayran 2 tl pahalı sanki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlar kafasına gore zam yapıyor.maliyeti 50 kurus ya var ya yok.ustasından ogrendimdi
    Arkadasla acıktık lahmacun yedik.16 tl hesap odedik
    2 ser lahmacun.2 ufak ayran hemde
    uc saat sonra yine acıktık.corba ictik bir kase 6 tl...sonra o kavurma yedi 8 tl de ona verdi.corbacıya 20 tl verdik
    sokaga cıkıp yemek yiyesim yok.bu ne pahalılık
    corba dedigin 4 tl olsun.alt tarafı su ve un

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam çok haklısın ama dışarda yemek yiyen insan az, bi dolu mekan var onlarda çalışan insanlar var bu insanların maaşını kim verecek
    aldıkları 3 kuruş maaş zaten
  • Ayran pahalı ya

• acıktım be
  • Bizim burdaki şanlıurfa'da da 3.5TL bi lahmacun. Almıyacam daha valla.

• ayran bedava degil mi? kazik yemissin, afiyet olsun

• turbo sandım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 LT KOLA 3 LİRA OLMUŞ
    7 yıl önce açıldı
    Lahmacunun 8 TL olması
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SON ZAMANLARDA 3 TL YE LAHMACUN HİÇ GÖRMEDİM.. GENELDE 3,5TL - 4TL OLUYO.. LAHMACUNUN FİYATINDAN KISIP AYRANDAN GEÇMİŞ SANA.. NORMALDE BÜYÜK AYRANIN EN FAZLA 1,5 TL OLMASI LAZIM..
  • Bizim burda 4.5 lira

• lahmacunun 1.25 lira olduğu dönemi hatırlıyorum abi ya. nolduysa artık hayvani bi yükseliş var tüm yiyecek ürünlerinde.

döner de aynı şekil, 1.5 liraya döner + ayran aldığımı hatırlıyorum. şimdi sadece döneri 2.5 liraya bulursak şükrrediyoruz.
  • bi ara hacıoğlunda lahmacun 1 liraydı. sene 2007-2008 sanırım hatırlayanlar olacaktır. sonra 1.25 yaptılar. şimdi 2.5 ya da biraz daha fazla.
  • Nerde yaşıyonuz olm burda 1 Tl lahmacun 50 Kr ayran .d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşkembe yedik geçen sevgilimle 7TL verdik sırf yıllardır istiyoruz da içemiyoruz diye. Pahalı geldi. Sonra sandviç ekmeğinde döner geldi 2,5 TL bence fiyatı iyi. Ayran geldi 1 TL uzunca bi bardak büyük ayrandan daha da fazladır arada kaldım mekan pahalı mı diye. Çorba pahalı ama, konu sahibi de haklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık fiyatlar abartı, yeme içme uçtu, döner porsiyon 22 TL olur mu yav, içinde döner yok neredeyse. Lahmacun neredeyse çoğu yerde, 3,5 - 4,5 TL Eskiden starbucks pahalı derlerdi, şimdi en dandik cafede, çaya 3,5 TL - Nescafeye 6-7 TL alıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 22 Nisan 2015; 9:30:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • son bikaç senedir dışardan nerdeyse hiç yemiyorum. illa aldığım oldu tabi ama çok az. hatta çoğu şeyi evde kendim yapıyorum (yoğurt,peynir,salça,zeytin yağı v.b) aylık kenara attığım para 1000 lira daha arttı nerdeyse. ayrıca böylesi daha sağlıklı hazır yemeklerin ne şartlarda yapıldığını hiçbi zaman bilemezsiniz.
    siz nasıl yiyip yememe hakkına sahipseniz satıcıda istediği gibi fiyat biçme hakkına sahip. fiyat işinize gelmiyorsa yemeyin sizde.
  • lahmacun ve 3 ayran 2 tl mi çok ucuzmuş
  • saat kordunu mu yedin kardeş o ne öyle
  • Agabeyim 21 yasinda o anlatiyor. Agabeyim ilkokuldayken 25kurusa aliyorlarmis. Tabi enflasyon farkini bilemem ama ilkokuldaki cocuk cebindeki parayla alabiliyormus yani

• Bütün ekmek tavuk alın ikiye bölün yiyin böylece daha ucuza geliyor lahmacun filan uğraşmayın ayranıda bimden alın

• Evde icini yapiyoruz veriyoruz firina lahmacunu hazir veriyorlar hem daha hesapli ve saglikli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.