Şimdi Ara

2+1 Otobüs Tekli En Rahat Koltuk Hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günaydın forum ahalisi 10 saat civarı yolculuk için tavsiyeniz hangi tekli koltuktur. Çeşitli yorumlar yapılmış daha önceden güncel bir bilgi edinelim beraber.

Gece yolculuğu olacak. Firma Nilüfer Turizm

Boy 1.83 en ön koltuk ayak mesafesi kısa gelebilir mi?

Lastik üstü koltuklar VS.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impact_24 -- 19 Temmuz 2019; 9:24:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

2+1 Otobüslerde Tekli En Rahat Koltuk

2+1 otobüslerde seyahat ederken en rahat koltuğu seçmek önemlidir. Tekli koltuklar, uzun yolculuklar sırasında konfor ve mahremiyet sağlar.

Teker Üstü Koltuk Numaraları

2+1 otobüslerde teker üstü koltuk numaraları genellikle 5, 6, 7 ve 8'dir. Bu koltuklar yolculara hem yol manzarası hem de kolay hareket etme imkanı sunar.

En İyi Koltuk

2+1 otobüslerde en rahat koltuk, genellikle otobüsün arkasındaki tek kişilik koltuktur. Bu koltuk, diğer yolcuların rahatsızlığından uzakta, ekstra bacak mesafesi ve engellerle çevrili olmayan bir konum sunar.

2+1 Otobüs İçi

2+1 otobüslerde, tekli koltukların yanı sıra çiftli koltuklar da bulunur. Çiftli koltuklar, bir arada seyahat eden çiftler veya aileler için uygun olabilir, ancak tekli koltuklara göre daha az mahremiyet sağlar.

En İyi Otobüs Koltuk Numaraları

Konforlu bir yolculuk için 2+1 otobüslerde en iyi koltuk numaraları şunlardır:

• Tekli koltuklar: 5, 6, 7, 8
    • En rahat tekli koltuk: Otobüsün arkasındaki koltuk

2+1 otobüslerde koltuk seçimi yaparken kişisel tercihlerini göz önünde bulundurmalısın. Manzara, mahremiyet veya ekstra bacak mesafesini tercih edersen, yukarıdaki öneriler sana en rahat koltuğu bulmanda yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • En önü al keyfine bak en azından ön taraftan koltuk yatırma vs olmaz yolu izlersin.
  • En önde şoför ve etrafindakilerin boş muhabbetine maruz kalabilirsin ya da bazı şoförler müzik dinliyor ondan rahatsız olabilirsin, ortalarda ise kapı her açıldığında rahatsız olursun, en arkaya gelirsek de motor sesi rahatsız eder. En iyisi önden 3. veya 4. koltuktur bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: r.H

En önde şoför ve etrafindakilerin boş muhabbetine maruz kalabilirsin ya da bazı şoförler müzik dinliyor ondan rahatsız olabilirsin, ortalarda ise kapı her açıldığında rahatsız olursun, en arkaya gelirsek de motor sesi rahatsız eder. En iyisi önden 3. veya 4. koltuktur bence.
    7 numara dolmuş ama 10 boş görünüyor 4. sırada benimde düşündüğüm o şu an yorumlar fikrimi değiştirmezse.

1 de düşündürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impact_24 -- 19 Temmuz 2019; 9:33:15 >
  • Orta kapıyla ön kısım arasında bir yer, en ön olmasın ama, ayak mesafesi yok çünkü.

• Şu koltuğunu yatıran cahillere çok pis ayar oluyorum sanki babasının evinde yayılıyor her defasında da uyarıyorum geri kaldırıyor
    Yani insan biraz düşünür bu arkadaki adam rahatsız olur mu olmaz mı diye lakin bu millette o düşünce nerdeee

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 dk sonra alıcam son yorumlar?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 numarayı aldım bakalım nasıl olacak.

• Kulaklık ve göz bandı ile birlikte en öne otur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Şu koltuğunu yatıran cahillere çok pis ayar oluyorum sanki babasının evinde yayılıyor her defasında da uyarıyorum geri kaldırıyor
    Yani insan biraz düşünür bu arkadaki adam rahatsız olur mu olmaz mı diye lakin bu millette o düşünce nerdeee
    Bunu ben de çok düşündüm ve artık bir kısır döngüye girdi. Boyum 195. Öndeki ne zaman binsem yolculuk başında yatırır. Sinir olup ben de yatırırım tamamen. Başkası yapıyo ben niye yapmayayım da alandan feragat edeyim ki kafasındayım.

• Milfka kullanıcısına yanıt
    Onu ben yapmıyorum hocam arkadaki rahatsız olur diye
    Öndeki ne diyorum koltuğu kaldırırmısınız diye keyfi kaçıyor ama kaldırıyor
    Yok yani neden koltuklara böyle bir özellik getirmişlerki özel araçta yolculuk etmiyorsun sonuçta
    Üç kuruş para veriyorlar kendilerini kral saniyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte güya konforlu yolculuk. Yatırabiliyon koltuğu arkandakini önemsemiyosan. Ben yapıyorum valla çünkü dediğim gibi öndeki ne olursa olsun hep yatırıyor. E ben niye dik bir şekilde sıkış tıkış oturayım ki diyip ben de yatırıyorum. Arkadaki kaldırır mısınız derse de iyi anıma denk gelirse yarım kaldırıyorum kötü anıma denk gelirse öndekinin de yatırdığını ve yapacak bie şey olmadığını söylüyorum ki öyle yani. Hani herkes dik otursa problem yok. Ya da herkes yatırsa problem yok ama sen yatırdın bu rahatsız etti gibi bir şey söz konusu olamaz. Öndeki benim alanımı kısıtlıyosa ben de bana verilen izin dahilinde kullanırım o şansı. Ben 195’im önde oturan 160 teyze arkadaki de 170 eleman. Oldu canım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tekere yakın yerde sarsıntı fazla olur. Ortalardan al hatta kapının bir iki sıra gerisinden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.