Şimdi Ara

YEMEĞE ÇIKMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUN 1 PİZZA FİYATINA 3 PİZZA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
6.909
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yanlış duymadınız 1 pizza fiyatına tam pizza çok sıcak fırsat el yakıyor. dominos okmeydanı şubesinin vitrininde 23-24 şubat tarihinde gel al serviste 1 yerine 3 pizza yazıyordu. diğer şubeler içinde geçerlimidir bilmiyorum. kampanyadan yararlananlara şimdiden afiyet olsun.

• tüm şubelerde geçerli mi ya acep?
  • de haydi gurbanalar el atın şu hadiseye 1 yıllık pizza stokumu yapmak istiyorum, derin dondurucuya koyacam
  • böyle olaylarda hep malzemeden çalınıyor genelde... normal paraya alabileceğin kalitede yemek yiyemiyorsun... ya da bana ölesi denk geldi hep ki pizza max ve pizza huttan yüzlerce yemişimdir şimdiye kadar...
  • 21 lira.
    toplam 18 dilime geliyor.
  • aradım tum subelerde gecerlı...
  • ARKADAŞLAR FİYATLAR HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI KÜÇÜK-ORTA-BÜYÜK ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fırsat diye ben buna derim..
    kamikaze maşallah :)
    şaka bir yana bence en güzel pizza yapan yer dominos..
  • kadıkoyde yokmus :(
  • orta boyda gecerlı onlarda sanırsam 16 ıle 23 mılyon arası degısıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: bakırköy

kadıkoyde yokmus :(

ben biraz önce tv de reklamlarda gördüm (kanal d), kadıköy'de geçerli olmaması çok saçma eğer altta karınca duası gibi kampanyaya katılan şubelerde geçerlidir tarzı bir ibare yoksa.
  • Rahat 500-600 milyonluk pizza siparişim var dün verdiğim siparişi 30 dakikadan geç getirdi aradım resmen çamura yatıyolar yok bizim saatimiz 30 dakika falan fişman madem böyle çamura yatıyolar neden böyle bir kampanya yapıyolar..dahada dominostan pizza falan almam
  • @Meyan, imzan süpermiş çok hoşuma gitti

dominosun yeni çıkardığı ince dilim 2 katlı peynirli bişi war ya ne kadar pahalı yau... hem de ufacık... pizza max e alıştıktan sonra çok ufak gelio bana tüm pizzalar...
  • Evet arkadaşlar dominosun kağıtında aynen şöyle yazıyor;

23-24 şubat'ta Dominos'a gelin,1 pizza fiyatına 3 ORTA boy KARIŞIK pizzayı götürün.Sadece 18 TL...
    Bu kampanya gel-al servislerde sadece klasik hamur için geçerli olup,diğer promosyonlarla birleştirilemez...

NOT=Ben bursa'da bir şubeden yedim hiç te malzemeden çalmamışlardı
  • önceleri 4.90-6.90-7.90 gibi fiyatlara satıyorlardı. şimdi 3 tane almayı zorunlu kılmışlar. zaten yetiştiremiyorlardı, malzemeden çalıyorlardı ve lahmacun ustasının yaptığı pizzalara benziyordu. bu sefer daha da zorlanıcaklar. ama yine de arkadaşlarla toplanıp alır yeriz. kenar sosu olarakda bimden acılı ezme almanızı öneririm. ayrıca bence en iyisi pasaport(küçükpark).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maeds -- 23 Şubat 2009; 16:57:29 >
  • çok yemeyin böyle şeyleri adamın bünyesini dengesini bozuyor yahu.

kartaldada geçerli her an sipariş verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihfx -- 23 Şubat 2009; 18:04:56 >
  • oh 9 tane pizza yesme simdi ne güzl olr :
  • Pizza'ya vermekten hiç haz etmiyorum hiç hemde niyeyse...Acaba sorun bende mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj.trust.06

Pizza'ya vermekten hiç haz etmiyorum hiç hemde niyeyse...Acaba sorun bende mi?

Yorum sakat olmuş.
  • Arkadaşlar bu kampanya belki iyi olabilir pizzaları yemediğim için yorum yapmıcam ama
    1-2 kere sınırsız pizza olayına arkadaşlarla gitmiştik yemek için gerçekten normal satılan
    pizzalar gibi olmuyor.Farklı malzeme ve daha kalın hamur kullanılıyor pizzadan soğuyor insan
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.