Şimdi Ara

YEMEĞE ÇIKMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUN 1 PİZZA FİYATINA 3 PİZZA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
6.909
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pennywisetr

arkadaşlar ben aldım 21.50 TL tutuyor.

18tl tuttu hocam benimki...sen ekstra malzememi istedin?...
  • Karışık pizza deyince ben de spesiyal pizzalardan sanmıştım :p
    Bir tane pahalı pizza yanına 2 tane ucuz pizza gibi düşünmüştüm.
    Sosis salam mısır ve mantardan oluşan bir pizza.

Ben de az önce aldım 21.5 tuttu.Hazırlık amaçlı sanırım bir sürü kutu vardı içeride.

Yalnız peyniri (mozarella ya da kaşar neyse) çok az, pek memnun kalmadım.
    Malzeme kalitesi açısından bir değişiklik olduğunu sanmıyorum.
  • ispat edemem ama pizza boyutu kesinlikle ufaltılmış buna eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 24 Şubat 2009; 23:15:29 >
  • sadece istanbul gop şubesindemi geçerliydi bilmiyorum ama orada yaklaşık 15 dakika bekledim ve telefon ile eve servis isteyenler de kampanyadan yararlanabiliyorlardı.. Allahtan Gop'da işim vardı yoksa pis koyardı gidip almak bana :)
  • pizza hut da sınırsız menuden yedım bugun,5-6 çeşit pizza olmasına karşın,

yarısı buz gibiydi!, büyün pizzalar çok yağlıydı,3-4 dilim yiyince daha fazlasını yemek gelmiyor insanın içinden,

eskiden soslu makarnaları vardı, şimdi karnıbahar lı ,rezalet ötesi bir makarna koymuslar, yenmiyor,çorbaları var, sabahtan kalma, buz gibi,onuda içebilene bravo

bir daha pizza hut a uğramayı dusunmuyorum kesinlıkle, Little Caesars Pizzayı öneriyorlar, bir arada onu deniyeceğim..

yemeksepetinde yazılana göre,Little Caesars da

büyük + orta pizza 45 ytl den, 21 ytl ye düşmüş,

• Kimse olmayınca mecbur soğuk pizza kalıyor, haftasonu sınırsız pizza sıcaklığından yenmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaKaN18

Kimse olmayınca mecbur soğuk pizza kalıyor, haftasonu sınırsız pizza sıcaklığından yenmiyor.

haftasonu 11 ytl kişi başı sınırsız, içecekle 15 eder,

o kadar parayı pizza ya vericeğimde iskender yerim, üstüne birde künefe
  • Atakule'de 8.90'dı 1.5 hafta önce gittiğimde, diğer şubeleri bilmiyorum.

Zaten fiyat yeri oluyor, kafalarına göre asıyorlar oraya tutarı.

Bu arada içecek için, ben dışarıdan meyveli maden suyu getiriyorum onlarda aynısı olmadığı için karşı gelemiyorlar.

Bu sayede içecek parasından yırtmış olunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 25 Şubat 2009; 3:10:27 >
  • Bende dün aldım.Ama malzeme az ve hamur pide hamuru gibiydi.Bol bol ekmek yemiş olduk.Ben beğenmedim açıkçası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

ispat edemem ama pizza boyutu kesinlikle ufaltılmış buna eminim

+1 Katılıyorum. Dün bende aldım 3 orta boy karışık 21.50 ödedim fiyata bindirme yapmışlar ve pizza boyutu küçük-orta boy arasında bir şey, daha önce aldığım orta boy pizzaların büyüklüğünde değildi gözüme daha küçük gibi geldi.
  • Bu kampanyalar sadece gidip yerinde alırsak mı geçerli paket olarak 3-5 istesek işyerine mesela getiriyorlar mı?
  • Dün bende aldım 21 lira ödedin 3 tane karışık. Arkadaş bu kadar dandik pizzamı olur resmen hamur. Lezzet diye bir şey yok. Birdaha dominostan birşey almam. Bedava olsun yine almam rezalet resmen. Birde orta boy diyorlar resmen küçük boy. Zaten küçük boyuda bi enteresan minnacık.
  • Her şube değişik uygulamış galiba kampanyayı...Bizim burdaki (Adapazarı) Dominosa telefon edip bu 3 al 1 öde istedim ama sadece şubeden alındığında geçerli olduğunu söyledi...Sizin dediğinize göre diğer yerlerde eve servistede geçerliymiş...Kimisi fiyatını 21,50 tl, kimisi 21,00 tl demiş...Ben 18 tl den aldım 3 orta boy pizzayı...Ayrıca kaliteside hiç farklı değildi geçmişe göre...
  • desene küçük boyu da bardakaltı lahmacun gibi

quote:

Orjinalden alıntı: 1ses1

Dün bende aldım 21 lira ödedin 3 tane karışık. Arkadaş bu kadar dandik pizzamı olur resmen hamur. Lezzet diye bir şey yok. Birdaha dominostan birşey almam. Bedava olsun yine almam rezalet resmen. Birde orta boy diyorlar resmen küçük boy. Zaten küçük boyuda bi enteresan minnacık.
  • Dominos polonez ürünlerini kullanıyor.Polonez'de ürünlerinde domuz eti kullanıyor.
    Belki bilmeyenler vardır diye yazdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

Dominos polonez ürünlerini kullanıyor.Polonez'de ürünlerinde domuz eti kullanıyor.
    Belki bilmeyenler vardır diye yazdım.

Aha yine başlıyoruz.

Maret gergedan, Pınar dinozor, Aytaç da ejderha eti kullanıyormuş. Aman dikkat!!!
  • Ankamall de ben 10.90tl den yemiştim eskiden ama 1 hafta önce baktığımda 7.90tl ye düşürmüşler
    sınırsız pizzayı.Ama şunu söylemeliyim insan sınırlarını zorlayınca pizzadan bıkabiliyor ve yiyesi gelmiyor bi daha.
    Ayrıca kullandıkları malzemede çok farklı yağı ve kaşarını bol tutuyorlar.Gerçi kaşar pahalı ama
    O yüzden 7.90sınırsız+4tlkola=12 yi vereceğine git Köftebaba'da mis gibi 1.5 köfte special ye daha iyi arada bir gidiyorum
    tabi param olunca
  • quote:

Orjinalden alıntı: freestyler7

Ankamall de ben 10.90tl den yemiştim eskiden ama 1 hafta önce baktığımda 7.90tl ye düşürmüşler
    sınırsız pizzayı.Ama şunu söylemeliyim insan sınırlarını zorlayınca pizzadan bıkabiliyor ve yiyesi gelmiyor bi daha.
    Ayrıca kullandıkları malzemede çok farklı yağı ve kaşarını bol tutuyorlar.Gerçi kaşar pahalı ama
    O yüzden 7.90sınırsız+4tlkola=12 yi vereceğine git Köftebaba'da mis gibi 1.5 köfte special ye daha iyi arada bir gidiyorum
    tabi param olunca

7.90 hafta ıcı 17.00 a kadar

17.00 sonrası 8.90

hafta sonu ıse full 10.90

fıyatlar bu sekılde

tabiki bol yağlı pizzahut ı önermiyorum kimseye

• Bugün de devam ediyor kampanya. (21,50 tl) Bu pizzalardan daha önce de yemiştim. Pek fark yok gibi duruyor. Ayrıca tedım pizza da yedim pizza hut tada (süper saplama dahil ), bence en iyisi dominos dur.
  • zevk meselesi gerci ama dominosun pizzalarini sevemedim bi turlu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.