bizimkiler almıs ama 21.50 tutmus 3 tanesı ve tek bır pızza cesıtınde var pızza guzel malzemesı falan ama su 1 e 3 olayı pekte bu olmuyor yanı!!
Zaten gel-al servislerde 2. bedavaydı. 1 tane daha eklemişler. Bence tüm çeşitlerde geçerli ise güzel fırsat.
İzmir/Hatay şubesinden aldım özellikle peyniri resmen koklatmışlar peynir diye birşeye rastlayamadım pizzada . Ucuz etin yahnisi yavan olur hesabı oldu bu
quote:
Orjinalden alıntı: HaKaN18
quote:
Orjinalden alıntı: dj.trust.06
Pizza'ya vermekten hiç haz etmiyorum hiç hemde niyeyse...Acaba sorun bende mi?
Yorum sakat olmuş.
Hayal gücünüze hayran kaldım
quote:
Orjinalden alıntı: kalpakci
quote:
Orjinalden alıntı: HaKaN18
quote:
Orjinalden alıntı: dj.trust.06
Pizza'ya vermekten hiç haz etmiyorum hiç hemde niyeyse...Acaba sorun bende mi?
Yorum sakat olmuş.
Hayal gücünüze hayran kaldım
Çok American Pie filmi izlemişsiniz galiba
sadece karısık pızzada gecerlı,
pızza fıyatı 21 ytl, 1 pızza 7 ytl ye gelıyor,
quote:
Orjinalden alıntı: Meyan
Rahat 500-600 milyonluk pizza siparişim var dün verdiğim siparişi 30 dakikadan geç getirdi aradım resmen çamura yatıyolar yok bizim saatimiz 30 dakika falan fişman madem böyle çamura yatıyolar neden böyle bir kampanya yapıyolar..dahada dominostan pizza falan almam
sen de siparişini yemeksepeti.com dan ver bak bakalım o zaman çamura yatabilecekler mi
Bugün 1 orta boy istedim 45 dk da geldi.1 de promosyon vardı.
Korktum gelirken recep ivedik tipi bi adam gelcek diye.Promosyonunu yedim nolcak ki dicek diye. Neyse sağlam geldi.1 orta boy bitti.1 i duruyor birazdan bitecek..
quote:
Orjinalden alıntı: kyorhan
quote:
Rahat 500-600 milyonluk pizza siparişim var dün verdiğim siparişi 30 dakikadan geç getirdi aradım resmen çamura yatıyolar yok bizim saatimiz 30 dakika falan fişman madem böyle çamura yatıyolar neden böyle bir kampanya yapıyolar..dahada dominostan pizza falan almam
sen de siparişini yemeksepeti.com dan ver bak bakalım o zaman çamura yatabilecekler mi
Ordan verdim zaten
quote:
Orjinalden alıntı: cydonia
sadece karısık pızzada gecerlı,
pızza fıyatı 21 ytl, 1 pızza 7 ytl ye gelıyor,
Ben 18 tl ye aldım aynı şekilde diğer şubelerde de aynı olması lazım
ya arkadaşlar konuyu açtım ama yemek akşam nasip oldu akşam yemeği için bende gittim 3 tane aldım karışık 21,50 tl verdim bazı arkadaşlar 18 tl demiş ne ayak anlamadım doğrusu
Pizza yiyen arkadaşlar beğendi mi pizzayı acaba?Normal pizzalardan bir fark gördüler mi? Kullanılan malzeme aynı mı?
quote:
yemeksepeti.com 'da yazıyor
23 - 24 Şubat tarihlerinde Gel-Al serviste yapılacak promosyon nedeniyle evlere serviste 30 dakikada teslimat garantisi yoktur!
fakat sen 22 'sinde sipariş vermişsin galiba
pizza hut ın, aksam haftaıclerı 17.00 a kadar sınırsız pızza + corba + spaget.+ sar. ekmek 7.90 ,
3 kısı gıdın, 2 kısı parası odeyın, catlayana kadar yıyın
quote:
Orjinalden alıntı: cydonia
3 kısı gıdın, 2 kısı parası odeyın
O olay nasıl oluyor ? Atakule Pizza Hut'ta gayetten de geldiğin an servis fişine kaç kişiysen o kadar işaretliyorlar.
Sonradan biri gelirse onu da eklerler eminim, gözlerini dört açmış bakınıyorlar çünkü.
yaw bi ara sınırsız kampanyası varken dominosa gitmiştik arkadaşla acaip kalın bi hamur azıcık kaşar azıcık salam yok denecek kadar sucuk vardı. yaaw nası bi pizzaydı öle anlatamam millet burayı nie övüyo dedim bidahada dominosa gitmedim hatta uzun süre pizza yemedim. bide kolaya 3.5ytl aldılar way anasını ya. (uykusuzum cümle bozuk sanırım )
Sınırsız pizzalarda zaten genel olarak malzemeyi kısıyorlar.
Pizza Hut biraz daha iyi bu konuda Dominos'a göre daha az kısıyor.
bende bugün aldım, ama daha öncekilerden hiçbir farkı yoktu pizzanın...malzemeden çalmamışlar yani...
arkadaşlar ben aldım 21.50 TL tutuyor.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: kyorhan
quote:
Ordan verdim zaten
Sipariş verince mailine belge geliyor orada saati de yazıyor, o saat ile kapıda ödeme yaptığın saati karşılaştır orda görevliye göster vermek zorunda yani