Şimdi Ara

Vallahi billahi millette korkunç büyük para var herkes milyoner bu ülkede.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vallahi billahi millette korkunç büyük para var herkes milyoner bu ülkede.

Kayseri de bir fabrika

5 milyon tl den açıldı 16milyona satıldı

16milyon inanabiliyor musunuz?

bakın icralık lüks daireler hemen satışa çıkıp hemen anında milyonlara satılıyor.

fox haberi veya halk tv yi açtığım zaman millette para yok milletin durumu iyi değil diyorlar ama yalan söylüyorlar millette korkunç büyük para var.

ayrıca diyorum ya ben eczacı arıyorum aylık 20.000tl teklif ediyorum bir kişi aramıyor.

Avukat arıyorum adam sadece internetten davayı açacak bir dilekçe sunup karşı taraftan 6000tl alacak adam o paraları beğenmiyor bir cok avukat.

Veya silah ruhsatlı emekli koruma arıyorum günlük 300tl yazmışım. tüm masraflarını karşılayacağım sadece karşı tarafı tahliye ederken beni 10 dk koruyacak. ihtiyacım olduğu zaman çağırdığım zaman gelecek. 1kişi aramıyor.

milletin kötülüklerini anlatmak istemiyorum fakat.

atıyorum millet 6500 tl verin. ama sorumluluk almasını isteyin ve cok çalışacaksın dediği zaman elaman bulamazsınız.

o parayla gecinse bile o paralara calısacak adam bulamıyorum

veya beni de gectim bugun bir cok işyerine bakın adam 1 yıl çalışıyorsa 2. yıl o işyerinde yok

milletin durumu iyi olmasa millet işine sarılır ama millette o yok

millet az çalışıp cok para almanın pesinde ve bir cogunun da parası var.

Gürcü bir bayan bana şunu demişti siz türkler de para biter mi?

Gerçekten doğru söylüyor Türklerin parası cok

Millette para var. Bunu bilir bunu söylerim.

Bunu işyeri açmaya calisirken anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbolineam -- 10 Ağustos 2022; 12:4:6 >

• Turbo eczaneler zinciri açacaktın o ne oldu

• yaoow adamLar printerdan dırt dırt dırt paraları yazdırdılar. para bollaştı ama alımgücü yokki. 16milyon tl wooow dediğin para şuan 1 milyon dolar etmiyor.1milyon dolara fabrika sahibi olunuyorsa atlar tabi millet. 1 milyon dolara 2+1 ev alamang lağ amerihada. fabrika satıyolarsa beleş tabi aslın bir vatandaş bırah da fabrika için sağdan soldan toplasın o parayı.millet 5 milyon dolara ev alıp sonra orda yaşamıyor 50milyon dolarlık evler satışta la amerihada. sende 16milyon tl yi yani 1 milyon dolar etmeyen parayı para sanıyong emmoğlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir ev bir araban varsa milyonersin zaten, paranın değeri mi kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz problem daha önce başıma gelmesede daha önce çalıştığım ve çok memnun kaldığım iyi bir avukatlık bürosu mevcut. Kendileri sizi anlayışla karşılayacak ve dinleyeceklerdir. Özellikle Serdar Bey'in kendisi çok yardımcı oldu. Buradanda kendilerine teşekkür ederim. Aşağıya sitelerinin linkini bırakıyorum incelemek ve görüşmek isterseniz tavsiye ederim. Erbab Hukuk Bürosu...

İletişime geçtikten sonra bana dönüş yaparsanız sevinirim.

Vallahi billahi millette korkunç büyük para var herkes milyoner bu ülkede.erbab hukuk
    Pendik Avukatı için En İyi Avukatlık ve Arabuluculuk Ofisi
    https://www.erbabhukuk.com/pendik-avukati/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuz Altınok -- 26 Ocak 2025; 23:40:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.