Para olmadan çocuk yapmayın bugun bir anne nin ağlamasına şahit oldum ve bu durumu görünce içim parçalandı bir insan bu kadar düşüncesiz olamaz adamlar fakir ayle. bir anne geldi yanında 2 tane küçük kız cocugu. kızlar max 2-4 yaşlarında kızlar o kadar da azgın değillerdi anne nin sözüne bakmıyorlardı markette gördm onları tabi cocuk bir şeyler istiyordu anne de alamadı ve almadı daha sonra marketten çıkınca anne cocuklarına ağlamaya başladı lanet olsun sözüme bakmıyorsunuz buna benzer sözlerle ağladı not: ulan ben sürekli kendimi yırtıyorum para olmadığı sürece cocuk yapılmaz!!! ben anlatayım arkadaşlar çocuk niçin yapılır?ama çook çok para. çok paran varsa senden sonra da cocuklar gelir keyfine bakar diye cocuk yaparsın onun dışında ÇOCUK YAPILMAZ NOKTA. bu durumu sizle ders alırsınız diye bahsedeyim dedim |
Para olmadan çocuk yapmayın bugun bir anne nin ağlamasına şahit oldum
-
-
Birde fakir aileler az çocukla da yetinmiyor en az 4-5 tane yapıyor. Devletin bu konuda bir yaptırım yapması gerekiyor bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çocuk yapmak için parada tek şart değil paranın yanında ebeveynlik sorumluluğuda gerekiyor sonra etrafta baba parasıyla artistlik yapan veletler türüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çin nasıl tek çocuk şartı koyuyorsa bizim de bir zorunluluk şartı koymamız gerekiyor "para ve sorumluluk" gibi
-
O anneye yardım edin hodjam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Devlet teşvik ediyor. 3 yetmez 5 tane diye diye.
-
""çok paran varsa senden sonra da cocuklar gelir keyfine bakar diye cocuk yaparsın""
Şu cümle o kadar doğru ki . Paran yoksa ve çocuk yapıyorsan o çocugun hayatı zengin insanlara amele olmakla geçiyor. Resmen çocuk doğurarak onlara eziyet ediyorsunuz
Çocuk sahibi olmak sizin elinizde değildir. Siz sadece sebepsiniz.
Allahü teala ezelde sizin aracılığınızla bir kulunu dünyada yaşamasını takdir etmişse, çocuk sahibi olmaktan başka çareniz yoktur.
O kul gelecek ve dünyadaki rızkını tüketip ölecek ama kimin aracılığıyla gelecekse, o ana baba çocuk sahibi olur; istemese de olur.. Çocuğun, dünyada tüketeceği rızkını, sağlıklı mı değil mi, boyunu posunu, cinsiyetini ten, saç ve göz rengini ve dünyaya ne zaman geleceğini hep Allahü teala takdir etmiştir.
Çocuk sahibi olmak için yıllarca çırpınıp da eli boş dönen ve çocuk sahibi olmamak için de o kadar sebebe yapıştığı halde çocuk sahibi olup çıkanlara bir bakın: hiçbirinin olup ya da olmamak gibi bir seçenekleri yoktur.
Bu yüzden siz, keyfinize göre karar veremezsiniz, ben istersem olur, istemezsem olmaz diyemezsiniz; bu yüzden de çocuk sahibi olanları eleştirmekten vazgeçin !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 6 Eylül 2023; 11:22:38 >
-
Eşimle çalışıyoruz çok şükür durumumuz iyi, arkadaşım var asgari ücretle çalışıyor 2 çocuk var her gün şikayet ediyor, 3. yü düşünüyoruz diyor. Bu arada açık ara bir yerden yardım aldıkları belli, hem kira verip hem de o kadar masrafa o maaşla katlanmak cidden zor.
-
Ben çocuk sevişilerek yapılıyor zannediyordum, teşekkür ederim bilgilendirme için.
-
Ana parasına güvenerek 3 yaptım.
Şimdi anam bakıyor ben para bilem göndermiyorum...
-
Ilk defa sana katiliyorum Turbo.
-
Ona bakarsan Allah'tan izinsiz yaprak kımıldamıyor. Herkesin her yaptığının sorumlusu Allah. Kimsenin ne günahı var ne de sevabı...
Deprem olur kader, dere yatağına ev yapılır kader, asker yemekten zehirlenir kader... O kader bir de seçim günü olsa. Allah'ın dediği olur deyip oy vermeye gitmeseniz.
-
1400 yıl önce öyle olabilirdi ama korunma yöntemleri çıktı kardeşim. bak internetinde var ne güzel.
öyle Allah rızkını verir kafasıyla üremeyin, ne siz ne biz eziyet çekmeyelim
-
Konu sahibi haklı.
Parayı pulu bilnem de, oturacak evi olmayan çocuk yapmasın aga.
Evin olunca bir şekilde kazandığınla geçinirsin. Ama ev olmayınca ve geçinemeyince hemen ev sahibinin rızkına (kirasına) çöküyorlar.
Geçinemiyorsan bana ne, çocuğu beraber mi yaptık?
Belki de ben ev almak için çalışırken, kiracı karı kız peşinde koşuyordu. (Belkisi yok, tam olarak öyle)
her sabancının 1000 tane çocuğu olmalı sizin zekaya göre.
-
Ağılda oğlak doğunca, derede otu biter. Kaşgarlı Mahmud Agılda oglak togsa arıkda otı öner. Hayat zorluklarla beraber
ebebeynlik sorunu da su sekilde cozulur hocam
paraya annesinden babasından cocuga bakacak bakıclar var.
bakıcının gorevı o sadece gorevı cocuga bakmak
ama anne babanın gorevı
para kazanmak yemek yapmak hayatta buna benzer yükler ihmal edilince olmuyor
bakıcının maasını parasını ve yemegi verilecek tüm gorevleri yapılacak
o bakıcı sadece o cocuga bakmakla gorevlı olacak.
çin nasıl tek çocuk şartı koyuyorsa bizim de bir zorunluluk şartı koymamız gerekiyor "para ve sorumluluk" gibi |
Birde fakir aileler az çocukla da yetinmiyor en az 4-5 tane yapıyor. Devletin bu konuda bir yaptırım yapması gerekiyor bence
|
Ben çocuk sevişilerek yapılıyor zannediyordum, teşekkür ederim bilgilendirme için. |
Çocuk yapmak için parada tek şart değil paranın yanında ebeveynlik sorumluluğuda gerekiyor sonra etrafta baba parasıyla artistlik yapan veletler türüyor
|
Çocuk sahibi olmak sizin elinizde değildir. Siz sadece sebepsiniz. Allahü teala ezelde sizin aracılığınızla bir kulunu dünyada yaşamasını takdir etmişse, çocuk sahibi olmaktan başka çareniz yoktur. O kul gelecek ve dünyadaki rızkını tüketip ölecek ama kimin aracılığıyla gelecekse, o ana baba çocuk sahibi olur; istemese de olur.. Çocuğun, dünyada tüketeceği rızkını, sağlıklı mı değil mi, boyunu posunu, cinsiyetini ten, saç ve göz rengini ve dünyaya ne zaman geleceğini hep Allahü teala takdir etmiştir. Çocuk sahibi olmak için yıllarca çırpınıp da eli boş dönen ve çocuk sahibi olmamak için de o kadar sebebe yapıştığı halde çocuk sahibi olup çıkanlara bir bakın: hiçbirinin olup ya da olmamak gibi bir seçenekleri yoktur. Bu yüzden siz, keyfinize göre karar veremezsiniz, ben istersem olur, istemezsem olmaz diyemezsiniz; bu yüzden de çocuk sahibi olanları eleştirmekten vazgeçin ! |
Devlet teşvik ediyor. 3 yetmez 5 tane diye diye. |
""çok paran varsa senden sonra da cocuklar gelir keyfine bakar diye cocuk yaparsın""
Şu cümle o kadar doğru ki . Paran yoksa ve çocuk yapıyorsan o çocugun hayatı zengin insanlara amele olmakla geçiyor. Resmen çocuk doğurarak onlara eziyet ediyorsunuz |
|
Koy 1 çocuk yasasını yürürlüğe, fazlasını yapmaya cesaret edene kafa başı 50 bin lira vergi kes geç.. |
Benzer içerikler
- emlakçıya verilen evi kendim satarsam
- saat pili nerede satılır
- en çok şikayet edilen banka
- göz pınarından hava gelmesi
- passiflora reçeteli mi
- elektrikli bebek arabası
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
- exxen filmleri
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X