Kocaeli Hukuk için Sınava hazırlanacağım(Yaş 28)
Bilenler bilir ankara'da asgari ücrete bir fabrikada çalışmaya başladım. Ancak mutlu değilim, avukat olmak istiyorum. Kocaeli hukuk, sosyal ortam olarak ve eğitim olarak çok iyi diye duydum, hedefim orayı kazanmak. Özellikle kız ortamı bayağı iyidir diye düşünüyorum. Tavsiyesi olanlar var mı
Cem_Alim'in Boyu Kaç?
Cem_Alim beyefendinin boyu kaç bilen var mı?
Cem_Alim, Theologist ve Maraz Ali'nin Sağ Kolu
Bu üçlüyle meyhaneye gitmek istiyorum, gelirler mi ?
Çirkinlerin Özgüveni Nereden Geliyor?
Ortalama altı bir tipi olan arkadaşım var, ne zaman kafeye gitsek şu kız beni kesiyor şu kız bana bakıp duruyor veya okuldayken kız bilerek yanıma oturuyor gibi şeyler diyip duruyor. Kırmamak için yalan söylediğini düşündüğümü de söyleyemiyorum ama artık bıktım. Öte yanda çirkin diyebileceğimiz kızlardaki ego tavan yapmış, hepsi kendini dünya güzeli sanıyor, bu çirkinlerin özgüveni nereden geliyor?
Asgari Ücretle Geçinebilir miyim?
Herkese merhaba yeni işe başladım, ankara'da yaşıyorum. 08:00-18:00 mesai saatleri, pazar günü tatil. Asgari ücret alacağım. Tek kişi bu parayla ankara'da geçinebilir miyim? Kiralık ev arıyorum. Bildiğiniz ucuz semtler var mı?
420 - 450 - 480 puanlar kaç k yapıyor?
Bilen var mı?
Deprem korkusu yüzünden buraları tercih etmeyen çok kişi var mı? Puanlar ne durumda bilenler yazarsa sevinirim.
Belli bir yaştan sonra para tek önemli kriter oluyor!
25 yaşından büyükseniz ve istediğiniz halde sevgiliniz olmuyorsa muhtemelen paranız yoktur. Dış görünüş falan hikaye, dışarda görüyoruz dağ ayısı gibi adamların yanında manken gibi kadınlar oluyor. O yaştaki kadınların çoğu iyi bir gelecekleri olsun diye parası olan erkeği istiyor. E senin araban yok, giydiğin kıyafetler kötü, kendine bakmıyorsun, gidip güzel bir yerde yemek yiyemiyorsun o kadın seninle napsın. Maalesef büyük çoğunluk öyle düşünüyor.
Düğünlerde zorla oynamaya kaldırılmak
Yaşım 26 oyun havası vs oynamayı hiç beceremem, akrabalar her gittiğim düğünde zorla oynamaya kaldırıyorlar, oynamayı bilmediğim için ortaya tuhaf görüntüler çıkıyor. Oynamak istemiyorum diyince de "sen pısırıksın" gibi tepkiler alıyorum. Dün akşam yine aynısı oldu dayım kaldırmaya çalıştı istemiyorum diyince de hakaret vari şeyler dedi. Bu adet ve geleneklerden bu yüzden nefret ediyorum vallahi.
Forumda hâlâ GTÜ'lü Akademisyenler Var mı?
2015-2018 zamanları Gebze teknik üniversitesindeki araştırma görevlileri burada Ceng pazarlaması yaparlardı. Ytü, İtü gibi okulları kötüleyip Gtü'yü pompalarlardı. Öyle bir anlatıyorlardı ki gören Oxford gibi zanneder. Hâlâ devam ediyorlar mı? Ozamanlar kaç defa tartışmıştık :)
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 82
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.481 (Bu ay: 251)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 85 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic