Asgari Ücretle Geçinebilir miyim?
-
-
Gecinemezsin -
asgari ücret ile karnını zor doyurursun. bi de kiraya çıkarsan onu bile yapamazsın.
-
Ankarada kiralar ne kadar? -
8-18 6 gün yasal çalışma sınırının üzerinde. Mesai ücreti yok mu?
-
Kerimcemin bahsettiği iş -
Geçnilir aileyle kalcaksan araba ev evlenme falan yoksa
Ben evlenmeyeceğim için geçinirim -
Kiraya çıkacağım, evlenmeyeceğim şimdilik.
-
Neden Ankara?
-
İş ankara'da hocam maalesef
-
Yaşam standartlarına bağlı. Rahat geçinirsin hatta para biriktirirsin veya o parayı bir gecede içkili, çengili yemekte harcarsn.
-
Pahalı bir şehire, asgari ücretle çalışmaya gidiyorsun.
Haftanın altı günü, günün 10 saati çalışacaksın, 2 saatini trafikte işe gidip gelirken geçireceksin, 6 saati uyumaya çalışacaksın. Kalan kısmında da alışverişini, temizliğini yaparsın anca.
Bu durumda Ankara'da yaşamanın bir anlamı yok. Maaş iyi olsa tamam, ama o da asgari ücret, Türkiye'nin her yerinde alabileceğin en düşük yasal maaş...
Bana hiç mantıklı gelmiyor...
-
Kaç kişi
-
hocam nasıl oluyor acaba bir anlatsana bi de yapılacak birikimle ne alınabilir -
Bunun aynisini 5 yil once bende yaptim ankaraya gelerek hala devam ediyorum. Suan en zoru evi bulmak -
Tek kişi hocam
-
Geçinemezsin kira 12 binden falan başlıyor zaten
-
Önerdiğin ilçe var mı hocam
-
İş yerine yakın yerlere bak hocam. Sanayi gibi bir yerse zaten işçiler ortak ev tutuyor, onlara bakarsın.
-
kira ile zor hocam, açlık sınırı, acilen gençlik kollarına falan üye olup yıkama yağlama işlerini girip asıl parayı bulman lazım
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
8-18 6 gün yasal çalışma sınırının üzerinde. Mesai ücreti yok mu? |
Benzer içerikler
- lee cooper lee wrangler aynı mı
- serum takılan kol neden ağrır
- ankara"da sevgiliyle gidilecek tenha yerler
- allerset kortizonlu mu
- cama çarpan kuşa ne yapılır
- yeşil nasim
- bim karavan
- bim para sayma makinesi
- vtouch nedir
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X