Şimdi Ara

Düğünlerde zorla oynamaya kaldırılmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 26 oyun havası vs oynamayı hiç beceremem, akrabalar her gittiğim düğünde zorla oynamaya kaldırıyorlar, oynamayı bilmediğim için ortaya tuhaf görüntüler çıkıyor. Oynamak istemiyorum diyince de "sen pısırıksın" gibi tepkiler alıyorum. Dün akşam yine aynısı oldu dayım kaldırmaya çalıştı istemiyorum diyince de hakaret vari şeyler dedi. Bu adet ve geleneklerden bu yüzden nefret ediyorum vallahi.

• Düğüne gitme o zaman

• Ellena Blackwateryoutube
    Falım Ayol Oturmaya mı Geldiniz Reklamı
    https://www.youtube.com/watch?v=9UZ2JI5tauM&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antlion -- 16 Temmuz 2023; 13:4:13 >
  • Düğünlerde oynama en saçma şeylerden biri olabilir, utanç verici resmen, bizim eğlencelerde abartı çok fazla, asker uğurlamasında son ses müzik, silah sıkanlar, bir düğüne abartı para dökenler vs. Oysa hiçbirine gerek yok, tam gösteriş furyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 16 Temmuz 2023; 13:7:35 >
  • Antlion A kullanıcısına yanıt

Tam olarak böyle bizimkiler birde kolumdan tutup çekip kaldırmaya çalışıyor

• Madem kurtuluş yok oynamasını öğreneceksin rezil olmamak için.
  • hangi şehir ora reis
  • Ya öğren kanka yada gitme direkt boşver
  • Onlara gereken cevabı ver
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

Ankara

• YummyDaddy kullanıcısına yanıt

Gitmediğimde bir ton trip yiyorum maalesef

• Biraz alkol al dansa kalk gerisini onlar düşünsün
  • Ben böyle iyiyim deyip geçmek lazım. Masada tabi bir kola muhakkak olmalı o durumda çünkü o cümleyi bir akrabaniza kurduğunuzda o da sizden önce kolayı keyifle içtiği için muhakkak ki empati yeteneği aktif olacak ve piste çıktığında siz dahil herkesi unutarak anı i yasayacaktir kolayı da lütfen soğuk içiniz
  • Senin o halini görüp eğleniyorlar arkadaşım, pısırıksın diyerek seni dansetmeye mecbur hissettiriyor.

Sonsuz ısrar eden cahil akrabaların varsa işin zor.

• _Aloneman_ _ kullanıcısına yanıt
    Ohoo işin zormuş ;)
  • Ben de aynı durumdan muzdaribim malesef. Özellikle babam düğünü çok sahipleniyor kimse oynamayınca üzülüp bizi kaldırıyor zorla oynatıyor :((
  • _Aloneman_ _ kullanıcısına yanıt
    tam yerine denk gelmişsin braa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.