Şimdi Ara

Kocaeli Hukuk için Sınava hazırlanacağım(Yaş 28)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilenler bilir ankara'da asgari ücrete bir fabrikada çalışmaya başladım. Ancak mutlu değilim, avukat olmak istiyorum. Kocaeli hukuk, sosyal ortam olarak ve eğitim olarak çok iyi diye duydum, hedefim orayı kazanmak. Özellikle kız ortamı bayağı iyidir diye düşünüyorum. Tavsiyesi olanlar var mı

• Kocaeli Üniversitesi - KOÜyoutube
    Hukuk Fakültemiz, ulusal ve uluslararası düzeyde yarışan, ulusal kimliğini küresel değerlerle bağdaştırabilen, kendisini sürekli geliştirebilen, hukuk bilgisine hakim, çevreye, topluma ve etik değerlere saygılı, yaratıcı, girişimci ve lider özelliklere sahip hukukçular yetiştirmektedir. Hukuk Fakültemizi bir de öğrencimizden dinleyelim... ___ 1992 yılında 6 fakülte, 1 meslek yüksekokulu, 3 enstitü ile kurulan Kocaeli Üniversitesi ülkemizin önde gelen bilim ve eğitim merkezlerinden birisidir. Üniversitemizin kuruluşunun 25.yılını kutladığımız bu günlerde ülkemizin gelişimine ve bilime yaptığımız katkının haklı gururunu yaşamaktayız. Farklı düşünme yolları geliştiren, alternatif bakış açıları üreten, okuyan, araştıran ve entelektüel sermayesini her gün arttırarak milleti için kullanan nesiller yetiştirmekteyiz. Bu sebeple diyoruz ki: “Türkiyemiz için eğitiyor, araştırıyor ve üretiyoruz.” Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi 41380, İzmit/KOCAELİ +90 (262) 303 10 00 kocaeli.edu.tr
    https://www.youtube.com/watch?v=BPWpSxQpEoE
  • Ben de bu sene mf 8k tm 4k yaptım tıpa yerleştim fakat sene sonu Koü Hukuk’a geçmeye çalışacağım. Herkes çok övüyor hocam alım fırsatı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolandirici33 -- 10 Eylül 2023; 21:33:9 >
  • Dostum gözün kapalı yazabilirsin parlak bir gelecek seni bekliyor olacak
  • Dolandirici33 D kullanıcısına yanıt

Bir bildikleri vardır diye düşünüyorum

• hukuğun zirvesi kocaeli hukuk kocaeli hukuk hukkurugukgukguuk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.