Şimdi Ara

Sınava giren matematik öğretmenleri ya da matematik bölüm öğrencileri tıp-diş hekimliği-hukuk gibi b

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınava giren matematik öğretmenleri ya da matematik bölüm öğrencileri tıp-diş hekimliği-hukuk gibi bölümleri çok zorlanmadan kazanabilir.

x (formerly twitter)
    Mami Müdür (@MuhammedTsn) on X
    https://x.com/MuhammedTsn/status/1799872874586525721

• Çoğu mat öğretmeni 2024 ayt’yi fulleyemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazansınlar da görelim o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 12 Haziran 2024; 22:4:37 >
  • Matematik öğretmenine göre değişir. Benim dershanede geometri ve türev sorusu gösterdiğim hoca "Ben bunu yapamıyorum" demisti

• dershanedeki mat hocam 22sınavına girdiğinde 2y ayt mat yapmıştı mq ne anlatıonuz sadece matla olmuyor bu iş türkçesi ayt feni var daha

• 120 soruluk genel yetenek genel kültür kısmında 70 net yapsalar, eğitim bilimlerden 80 soruda 30, alan bilgisinde 75 soruda 25 net yapabilseler atanacak puanı alıyorlar ama çoğu onu bile yapamıyor. Açın bakın alan bilgisi sınavına, müfredat dahilinde olan konuları YKS'de ilk 50k yapmış herkes çözebilir. Kusura bakmasınlar ama matematik öğretmenleri matematik bilmiyor bu bir gerçek. Bilen kısmı da zaten özel ders ile parayı kırıyor zaten bir daha zahmet edip üniversite okumaz. Bu arada KPSS'nin genel kültür genel yetenek kısmı YKS'nin yanında çerez kalıyor onu da söyleyeyim.

• Çoğu mat hocası türkçe özürlüsü tyt de max 70 net yaparlar, aytde kimyanın biyonun da başını yaparlar . Kısacası aynen kanz diyip geçin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik ve KPSS
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Loch Ness Gölü Canavarı L kullanıcısına yanıt

Haklisin hocam

• Bana da asiri sacma geliyor yillardir bu isin icinde bu isten dunyanin parasini aliyor ve kendinin kardesi cocugu yasindakilerin yaptigi sorularda basarili olamiyor kaynak israfi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.