Şimdi Ara

ODTÜ felsefe ya da ortalama sosyoloji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ODTÜ felsefe mi yoksa ortalama bir üniversitede sosyoloji mi? Asıl okumak istediğim alan sosyoloji ama okulun adı,aile gibi faktörler de etkili.Siz ne derdiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkisinde de gelecekte çok sıkıntı çekersiniz, bu bölümler isteyen için çok keyifli ancak maddi olarak tatmin etmeyen bölümler. Tek çare yüksek ortalama kasıp, çok çalışıp biraz da şansla akademisyen olmak.

Bana sorarsanız diğer okullarda sosyoloji yerine ODTÜ felsefe olsun, en azından iyi ingilizce öğrenirsiniz, en kötü ingilizce öğretmenliği yaparsınız. Acı ama gerçek, durum bu.

• Hocam açıkçası bunlar dışında okumak istediğim bölüm yok.Maddi olarak da kendimi ilerletip güzel şeyler yapabilirim belki.Ancak ikisi arasında karar vermem gerekiyor.ODTÜ nun adı var ama bölümü okurken sıkılabilirim başka bir üniversitede soc okursam da okulun adından dolayı bir yerlere gelemeyecegimi düşünebilirim sürekli.iki arada bır derede kalıyorum sürekli.

• muzy1463 kullanıcısına yanıt
    metuda felsefe ile sosyoloji çap imkanın yok mu? eğer varsa her türlü metu, yoksa da metu:d

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Odtüde çap cok zorlar ama felsefe veya sosyoloji mezunları genelde akademik kariyere yöneliyorlar bence ödtü

• Hocam ben ikisini de önermem açıkçası. Ailenin maddi durumu iyiyse ve ileride iş sıkıntım olmaz diyorsan odtü felsefe derim ben. Sosyoloji ile de çap imkanı var odtü'de. İlgi alakaya göre bölüm seçmek istemen çok güzel bir düşünce ama iş olanaklarını da düşünmek lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz hangi bölümleri önerirsiniz hocam ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Felsefe popüler anlamda bir iş değil amacı istihdam sağlamak ve topluma birincil yarar sağlamak değil eğer felsefe sizin için bir şeyle arada kaldığınız bir şeyse felsefe yazmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 23 Haziran 2019; 16:7:14 >
  • Hocam şu an halihazırda zaten ODTÜ felsefe öğrencisiyim.Sosyolojiye daha fazla ilgim olduğunu fark ettim odtuye geldikten sonra.Bu sene de tekrar sınava girdim ama ODTÜ soc için yeterli puan gelmeyecek gibi.

• Uppp

• Ortalama üniden kastınız ne onu tam bilemedim ama odtü göz kırpıyor gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.