Şimdi Ara

KPSS ve Mühendislik ????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
31.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar mühendis bir arkadaşım bu yıl kpss ye girdi.Bu yıl ataması olmaz ise seneye tekrar kpss b ye girip mühendislik olmasa da devlet kurumlarına tercihte bulunabilir mi yoksa illaha 2 yıl sonra mı girmek zorundadır?

• Mühendislik için 2 senede bir yapılan kpss ye girmesi gerekir bir daha ki kpss 2012 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: trmp

Mühendislik için 2 senede bir yapılan kpss ye girmesi gerekir bir daha ki kpss 2012 de

öle bişey yok.. LİSANS İÇİN kpss her sene yapılıyor
  • evet arkadasım cift haneli yıllardaki sınava girmen gerekli,
    cunku tek haneler genelde ogretmen, uzman atamaları ve polislik için yapılır.
    yani llaki 2012 ye girmen gerekli.
  • Yani mühendisler devlet kurumlarına veya mühendislik bölümlerine giriş için 2 yılda bir girmek zorundalar.Düz memurluklar içinde 2 yılda bir girmek zorundalar yani?Peki öğretmenler de düz memurluk için 2 yılda bir girmek zorunda mıdır?Öğretmenler öğretmenlik için zaten her yıl giriyorlar.
  • nasıl bi soru olmuş.
    neyse ben bastan yazıyım;

tek ve cift hane olarak alınız. 2010 2011 2012..
    tek ler uzman-polis-öğretmen alımı için yapılır genelde ve sayıları cok azdır.
    uzman; mali kontrolor.
    polis; pomem
    ögretmen..

çift; uzman-polis-ögretmen-düz memur alımı içn yapılır
    düz memur; diyetisyen, hemsire,muhendis,fizikçi vs vs.
    alım cok fazladır.aşırı.

istedigin sınava girersin ama atama durumu budur.yani sen 2011 puanıyla düz memur olarak atanamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

nasıl bi soru olmuş.
    neyse ben bastan yazıyım;

tek ve cift hane olarak alınız. 2010 2011 2012..
    tek ler uzman-polis-öğretmen alımı için yapılır genelde ve sayıları cok azdır.
    uzman; mali kontrolor.
    polis; pomem
    ögretmen..

çift; uzman-polis-ögretmen-düz memur alımı içn yapılır
    düz memur; diyetisyen, hemsire,muhendis,fizikçi vs vs.
    alım cok fazladır.aşırı.

istedigin sınava girersin ama atama durumu budur.yani sen 2011 puanıyla düz memur olarak atanamazsın.

Bilmek istediğim de buydu ben 2011 kpss p3 puan ı ile düz memurluğa giremiyorum sadece öğretmenlik için şansımı deneyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.egitimfakultesi.com/kpss-kac-yilda-bir-yapiliyor.html

şu linki okuyun arkadaşlar bi

benim anlamadığım öğretmen adayları zaten kpss lisans sınavına giriyor ve bu sınav her yıl oluyor :S ee bu sınav zaten mühendislikler içinde olana sınav değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

http://www.egitimfakultesi.com/kpss-kac-yilda-bir-yapiliyor.html

benim anlamadığım öğretmen adayları zaten kpss lisans sınavına giriyor ve bu sınav her yıl oluyor :S ee bu sınav zaten mühendislikler içinde olana sınav değil mi ?

Öyle fakat düz memur alımları için 2008 2010 2012 kpss p3 puanları geçerli oluyor sanırım.Mesela falanca filanca yeri için 2010 kpss p3 puanından 70 almış olmalı gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

http://www.egitimfakultesi.com/kpss-kac-yilda-bir-yapiliyor.html

Öyle fakat düz memur alımları için 2008 2010 2012 kpss p3 puanları geçerli oluyor sanırım.Mesela falanca filanca yeri için 2010 kpss p3 puanından 70 almış olmalı gibi.

evet şimdi bu örneği verince bende düşündümde haklısınız

• merhaba arkadaşlar...

mühendisler 2011 yılında yapılan kpss ye girebiliyormu şimdi??? mühendis kadrosuna atanmıyor deniyor? ben çalışsam ve 90 civarı bir puan alsam bu puanla ne yapabilirim bu sene??

şimdiden teşekkürler
  • sınava girmenene bir engel yok fakat düz memurluk puanını kullanamazsın 2012 yi beklemen lazım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.