< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frankgallagher0 -- 3 Eylül 2021; 20:4:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SÖZEL İÇİN MANTIKLI MESLEK (YKS 2022) Boğaziçi Tarih , gsü iletişim , halkla ilişkiler ve eğitim fak
-
-
Matematikte biraz zorlayıp selçuk ,akdeniz hukuk hakkında ne düsünuyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sözel bölüm ve EA'daki antropoloji, sosyoloji, siyaset bilimi, ekonomi gibi bölümler için en en önemli iki unsur okul ve şehir. Şahsen, İstanbul ve Ankara dışında bir şehri yazmam bu bölümler için; Koç, Bilkent, Boğaziçi dışına da çıkmam -duruma göre GSÜ ve MSGSÜ olabilir-. Sizi tanımadan bölümler arasında bir kıyaslama yapmam doğru olmaz ama kendi adıma konuşacak olursam sözelden girseydim sınava Koç veya Boğaziçi'nde Tarih okumak isterdim.
-
Teşekkür ederim
5 -8 ortalama bir denemede
Up
UP
Bilgi uniye bak sözel alanda gayet iyi bir okul sozel 5k ile tam burslu bile girebiliyorsun bence gayet iyi bir seçenek
Sizin hedefiniz nedir ya da şuan okuyor musunuz ?
sözelden zevk aldığın şeyler varsa sözel seç bence. Ben sayısaldan tmye geçme biri olarak, adam gibi güzel bölüm olduğunu düşünmüyorum tm de. Sözelde aynı durumdadır belki o konuda fikrim yok ama sözelden zevk alıyorsan sözelden devam et bence.
-
Zevk alıyorum ama mezun olunca acıya dönmesinden korkuyorum ;) siz ne tercih ettiniz
Sayısalken uzay mühendisliği veya bilgisayar mühendisliği istiyordum ama olmadı. Eşit ağırlıkta şu an yönetim bilişim sistemleri (ybs) okuyorum.
-
Up
Tekrar upp
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şimdiden düşünme bunları strese girersin sınav anında
Benzer içerikler
- tyt sosyal nasıl fullenir
- kpss 2024 forum
- pdf arkalı önlü yazdırma
- ankara en iyi dershane yorumları
- logaritma fasikül önerisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X