< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Allah aşkına ilk 1000e girmiş hatta hatta ilk 200 icerisinde bulunan biriyle (hukuktan bahsediyorum ki uluslararasi iliskiler gibi bir bolumde arada fark daha da aciliyor) ilk 90000 100000 icerisindeki biriyle aynı kefeye mi koyuyorsunuz istisnalar kaideyi bozmaz illa ki icerisinden kendini gelistirmiş kisiler olur ama genel konuşuruyoruz ve ikisine de ayni seyi anlatman gerekiyor seviye farkinin eşit oldugunu iddia ediyorsaniz tartışmayalım bile arada bir seviye farkı oldugu -benim fikrimce- aşikar ve bunun nasıl etkiledigini sordum fark göz ardı edilemez, ha edilir diyorsanız ikisi de ayni ortamda ders alsa hicbir sekilde sıkıntı olmaz diyorsanız ösym boşuna sınav hazırlamasın nasıl olsa bir fark olmaz herkes her yerde keyfince ders alabilir(!)
|
Saygı duyuyorum.
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigsmoKee -- 2 Mart 2020; 19:21:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yakovpavlov45 -- 3 Mart 2020; 20:38:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|