Şimdi Ara

Tıp ve Mühendislik-LYS-YGS Çalışma Sistemi Sorularınızı alabilirim.. Ç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
6
Favori
2.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar,sene başından beri forumu takip ediyorum.Ama pek yazma fırsatım olmadı.Gece geç geldik vs.

Evet nedir benim olayım nereden biliyorum.Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği'ni bıraktım.şu an lyslere hazırlanıyorum detaylı hikayemi yaza burada yazacağım.

Şimdilik amacım biraz yardımcı olmak size vizyon katmak olacak.Mühendisliği 2.sınıfta bıraktım.Takdir edersiniz ki hatırı sayılır bilgiye sahibim.Tıpla ilgilide çok fazla araştırma ve fakültede bulunma sayesinde yeteri kadar bilgiye sahibim.Tıpçı arkadaşlarla kapışabiliriz :P :)

Tıp ve mühendislik haricinde,YGS/LYS çalışma stratejileriyle ilgilide soru sorabilirsiniz.Son derece sistemli çalışıyorum.Her türlü yardım edebilirim size.

Başarılar..

• Neden bıraktınız hocam? Bu sınavda hedefiniz ne?
  • ege bilgisayarı düşünüyordm ben de neden bıraktın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Quid

Neden bıraktınız hocam? Bu sınavda hedefiniz ne?
    Tıp Fakültesi istiyorum. hedefim ilk 2 bin kardeşim.Tüm detaylarıyla hikayemi neler yaptığımı paylaşacağım umarım yol gösterici olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tryunar

ege bilgisayarı düşünüyordm ben de neden bıraktın ?

İlgi alaka konusunda handikap çok fazla.Öğretim üyeleri kendini geliştirme niyetinde değil.Mesela isim vermeyeyim bir dersin slaytı 7 senedir aynı.en büyük sorun bunlar.Bölüme yapılan yatırım çok az.Etkinlikler konusunda zayıf kalıyorlar.Asistanlar inanılmaz zayıf ki çoğu zaman onlarla berabersin.Mesleki beceriler anlamında iyi denilebilir.Fakat teknik üni olmamanın ve Ege üniversitesi'nin sağlık bilimlerine ağırlık vermesinden dolayı gölgede kalıyor. Ben girdiğimde 21binden alan bölüm bu sene 37 bine kadar düşmüş.tamam genel bir düşüş var ama burada düşüşün fazla olmasının sebeplerinden biri bu.Tabi daha ayrıntılı konuşabilirim ama bradan başını şişirmeyeyim :)

• Dershaneye gidecek misiniz sinava hazirlanirken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevythunder

Dershaneye gidecek misiniz sinava hazirlanirken?
    Şu an hazırlanıyorum zaten kardeşim,gidiyorum evet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

Şu an hazırlanıyorum zaten kardeşim,gidiyorum evet.

Alıntıları Göster
    iyimiş hem bize de yardımcı olursun özellikle tercihler konsunda =) PM den bol bol rhatsız edebilrim değil mi
  • quote:

iyimiş hem bize de yardımcı olursun özellikle tercihler konsunda =) PM den bol bol rhatsız edebilrim değil mi

tabi tabi ne demek kardeşim her zaman
  • Çalışma programını anlatır mısın?
    Birde meslek seçimine nasıl karar vereceğimizi?

• quote:

quote:

tabi tabi ne demek kardeşim her zaman

Alıntıları Göster
    takip
  • Ege tıp mı istiyorsun ? Bende istiyorum. gel kapışalım 2014 ygs ve lysde

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilal0643

Ege tıp mı istiyorsun ? Bende istiyorum. gel kapışalım 2014 ygs ve lysde

hahahah 2014 e kalmayı düşünmüyorum kardeşim ya bizden geçti artık bu işlerde işte yaptık bir çılgınlık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Netanders

Çalışma programını anlatır mısın?
    Birde meslek seçimine nasıl karar vereceğimizi?

kardeşim çalışma programımın genel hatları şu,sabah 8-13.00 dersane.Çıktıktan sonra 2 de ders çalışmaya başlarım kütüphanede,gece 10 da bırakırım tabi yemek molası hava alması dahil.Günde ölüsü 7 saat çalışıyorum yani.Tabi haftasonları bu miktar artıyor,14-15 saat çalıştığım günler sabahlayıp 21 saat çalıştığım günler oldu.Ama dediğim gibi programlı çalıştım. Hafta hafta ne çalışacağımı yazdım ona riayet ettim.Genel hatları bu,daha detaylı çalışma programımı konu konu gün gün yazacağım.Hiç bir konuyu bilmiyormuş gibi çalıştım şifre burda.2 tane soru bankası bitiriyorum her dersten,artı dersanenin yaprak testleri dergi/fasikülleri+denemeler.

Meslek seçimine nasıl karar verebilirsin,şimdi ne istediğin önemli aklında hangi meslekler varsa bana sorabilirsin her dalda arkadaşlarım var,sağlık tıp besyo mühendislik her dalı,hukuk,pdr,ibf tüm detaylarıyla öğrenebilirim.Ama dediğim gibi öncelik ne istediğin yada neyi düşündüğün.Ona göre yönlendirebilirim biraz tüyo verirsen.

• Merhaba,

MF3 Öğrencisiyim . Kimya Biyo Gayet iyi. Ama Geometri + Fizik Hafif Geri Planda Kalıyor.zaten sağlık alanı düşünüyorm öncelikli olarak...

MF4 alanında Bilgisayara yakınlığım var. Yazılım + teknoloji vs. Ilgiliyimdir. O yüzden mf4 tercihi olursa bilgisayardan yana kullanmayi düşünüyorum... Ama bayağı mezun veren bir alan...

Bu bölümde kolay tutunmak is imkanı vs için SIRASIYLA hangi üniversiteleri tercih etmeliyim ?

YTÜ , HACETTEPE , EGE , Gelmesi Yüksek Üniversiteler Ins Aksilik Çıkmaz da LYS Beklediğim Gibi Geçerse. . . Bu unv.lerden hangisi daha iyidir ? Bu düzeyde başka ünv var midir . Bir de Ege Elektrik Elektronik Bölümü buna nazaran nasıldır ? Hedefim 15-20 k arasi bunu da belirteyim...

Şimdiden teşekkürler....

@viper_3

Edit : -mentioned.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKopru -- 23 Nisan 2013; 12:33:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

Merhaba,

MF3 Öğrencisiyim . Kimya Biyo Gayet iyi. Ama Geometri + Fizik Hafif Geri Planda Kalıyor.zaten sağlık alanı düşünüyorm öncelikli olarak...

MF4 alanında Bilgisayara yakınlığım var. Yazılım + teknoloji vs. Ilgiliyimdir. O yüzden mf4 tercihi olursa bilgisayardan yana kullanmayi düşünüyorum... Ama bayağı mezun veren bir alan...

Bu bölümde kolay tutunmak is imkanı vs için SIRASIYLA hangi üniversiteleri tercih etmeliyim ?

YTÜ , HACETTEPE , EGE , Gelmesi Yüksek Üniversiteler Ins Aksilik Çıkmaz da LYS Beklediğim Gibi Geçerse. . . Bu unv.lerden hangisi daha iyidir ? Bu düzeyde başka ünv var midir . Bir de Ege Elektrik Elektronik Bölümü buna nazaran nasıldır ? Hedefim 15-20 k arasi bunu da belirteyim...

Şimdiden teşekkürler....

@viper_3

Edit : -mentioned.
    @viper_3 YGS'de kaçıncı oldunuz? Neden tıp?

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

4bindeyim, neden tıp,çünkü çok araştırdım,sağlık bilimlerine daha ilgili oldugumu gördüm,derslere girdim.Mühendislik derslerinde sıkılırken sağlık dersleri ve uygulamaları bana daha yakın geldi,daha çok hoşuma gitti bu nedenle.yoksa öyle dümdüz bırakmadım :)
  • quote:

quote:

4bindeyim, neden tıp,çünkü çok araştırdım,sağlık bilimlerine daha ilgili oldugumu gördüm,derslere girdim.Mühendislik derslerinde sıkılırken sağlık dersleri ve uygulamaları bana daha yakın geldi,daha çok hoşuma gitti bu nedenle.yoksa öyle dümdüz bırakmadım :)

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkalen Fosfataz

quote:

quote:

teşekkürler.

Alıntıları Göster
    sabancı mı odtiü elektronik mi bilkent bilgisayar mı? boğaziçi bilgisayar mı ya da :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bilal0643

Ege tıp mı istiyorsun ? Bende istiyorum. gel kapışalım 2014 ygs ve lysde

hahahah 2014 e kalmayı düşünmüyorum kardeşim ya bizden geçti artık bu işlerde işte yaptık bir çılgınlık :)

Anladım hocam şimdi sen gidince öğrenci köyünde kalırsın hocam oralar nasıl biliyorsundur bornovayı falan bende senden 1 sene sonra geliyorum

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.