Şimdi Ara

Matematik Müh ve Matematik bölümü farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İtü teknik üni olduğu için yanına ‘mühendisliği’ koyarak açıyorlarmış diye bişey duymuştum jeoloji ve fizik için de geçerli. Mat müh normal mat bölümüne çok mu benziyor..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortunateson -- 2 Ağustos 2021; 12:20:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hocam itü matematik mühendisliği ders programı yazarak verilen derslere bakabilirsiniz. Matematik haricinde mühendislik derslerinin de verildiği ayrıca programlama dili de öğretilen bir bölüm ve Türkiye'nin en yüksek istihdamlı bölümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hotchy -- 2 Ağustos 2021; 12:33:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hic benzemiyo, duz mat bolumu cok daha teorik mat muh denen garabet ise uygulamali agirlikta olmak uzere garip bir mufredata sahip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

Matematik Mühendisliği = Jack of all trades, master of none.

Hocam aslında bence yüksek lisanslı fizik kimya ve matematik mühendisleri Ar-Ge’nin bel kemiği olmalılar. Bence bilimi gerçekten uygulayacak adamlar bunlar olmalı. Ama maalesef şu an fizik ve matematik mühendisleri yazılımcı, asgari ücretli fabrika çalışanı, finansçı(bunlar okuduğu okula göre değişiyor) vb. işlere kayıyorlar.

• hvl00 kullanıcısına yanıt

Ben mat muhendisinin cikartmaya calistigi seyin dogrudan lisansa girerken secilmesindense ya son senelerde secmeliler ile ya da lisans ustu seviyesinde uzmanlasna ile temel bolumden cikartilmasi gerektigini dusunuyorum, onun disinda dediginize tamamen katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    O da güzel bir seçenek hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.