MF'yim. Bilgi Sarmal harici 2 tane daha deneme lazım. |
TYT Sosyal Deneme Önerisi
-
-
toprak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Toprak nasıldı sizce? Zor gelmişti bana güzeldi ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
piyasadaki çoğu sosyal denemesini çözmüş biri olarak endemik ve bes yayınları ulti tyt sosyal denemesini önermekteyim herkese. apotemiye falan bulaşmayın hiç hocam zorlamak için saçma sorular sormuşlar. 3d’nin de aynı şekil gereksiz zorladığını düşünmekteyim
-
Bir şeylerde öğretsin istiyorum hocam, kavramları vs. Sorgulatsın..
zordu evet ama baya şey kattı bana
endemik bilgi oranı nasıl hocam
hocam aslında her deneme bir şeyler katıyor. kavramları da gördükçe aşina oluyorsunuz felsefede pragmatizm, emprizm, kritisizm; dinde ihlas, ihsan, şecaat gibi. genelde sayısal öğrenciler çok fazla bilgi sarmal çözüyor ama bana kolay, çok resimli ve ösym mantığından uzak gelmişti. daha orta- zor denemeler bitirmenizi tavsiye ederim
hocam endemik orta-zor bi düzeyde. zor yapalım derken bilgiden kasmamışlar apotemi gibi. zaten zorlamak için de genelde coğrafya bilgi isteyen bi branş olduğundan onu kullanıyorlar. tam sınav ayarı isterseniz de yine bes diyorum. çok bilinen ve popüler olan bi yayın değil henüz ama ileride değerleneceğini düşünmekteyim
rastgele seçip bes aldim ben de. onermenize sevindim.
bes bilgi sarmal aynı hocam o gruptan çözmüştüm başka yayın grubu arıyorum endemike bakarım
apotemi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A70019C49 -- 29 Nisan 2023; 16:32:40 > -
Endemik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X