Şimdi Ara

AYT FEN DENEME ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konularım %90 bitti sayılır, her dersten 1 tane sb temizledim. Mayıs ve haziran ayı boyunca ayt fen denemesi çözmek istiyorum. Tecrübeli arkadaşlar ayt fen birleşik ve branş deneme önerebilirler mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

AYT FEN İçin Deneme Önerileri

AYT FEN sınavına hazırlanırken, branş denemeleri çözmek başarı için çok önemlidir. İyi bir deneme, eksikliklerinizi tespit etmenize, zaman yönetiminizi geliştirmenize ve sınav formatına alışmanıza yardımcı olur.

AYT FEN Branş Denemeleri Önerileri

• Öncelikli Olarak: Branş denemeleri çözmeye, biyoloji, fizik ve kimya gibi temel konulardan başlamalısın.
    • En İyi AYT FEN Denemeleri: Uzmanlar tarafından hazırlanan ve güncel müfredata uygun olan denemeleri seçmelisin.
    • Düzenli Çözüm: Denemeleri düzenli aralıklarla çözmeli ve çözümlerini dikkatlice incelemelisin.
    • Zaman Yönetimi: Denemeleri gerçek sınav süresinde çözerek zaman yönetimini geliştirebilirsin.

AYT FEN Bilimleri Deneme Önerileri

• Çeşitli Kaynaklar: Farklı kaynaklardan denemeler çözerek çok çeşitli sorularla karşılaşabilirsin.
    • Güvenilir Platformlar: Güvenilir yayın evleri veya eğitim kurumları tarafından hazırlanan denemeleri tercih etmelisin.
    • Konu Bazlı Denemeler: Belirli konuları güçlendirmek için konu bazlı denemeler çözebilirsin.
    • Hedef Belirleme: Denemeleri çözerken gerçekçi hedefler belirlemeli ve bunlara ulaşmak için çalışmalısın.

AYT FEN deneme önerilerine uyarak, sınavda başarılı olma ihtimalini artırabilirsin. Düzenli çalışma, özveri ve doğru kaynak seçimi ile hedeflerine ulaşabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 3d önererim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ayt fen genel deneme için 3d çözdüm tavsiye ederim. kimyası bir tık abartılmış ama genel olarak güzel.

branş olarak fizik için nihat bilgin ve apotemi çözdüm öneririm. nihat bilginin son 5 denemesi fanteziye kaçmış. piyasada göremeyeceğin sorular var bu kitapta.
    kimya için apotemi ve orbital çözdüm. apotemi güzel. orbital zor. genelde 11-2 altına düşmem ama bunda 8-5 bile gördüğüm oldu.
    biyoloji için yayın denizi pro ve apotemi çözdüm. yd pro çözülebilir güzel. apotemide uç bilgi soruları var. genel olarak seviyesi orta-üst zora yakın. bu kitap adama çok şey öğretir.

apotemilerin çözümleri kitabın arkasında. benim gibi video çözümü açmaya üşenenler için bayağı pratik.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3d-345 allahın emri sonrasında hız ve renk kondisyon, çap up falan olabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    TYT Sosyal Deneme Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.