Şimdi Ara

Üniversitede diş teli takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
3
Favori
4.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversitede diş teli takmak istiyorum. Süreç nasıl işliyor? Maalesef 18 yaşındayım heralde daha fazla ücret ödeniyor. Böyle biliyorum. Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Üniversitede Diş Teli Taktırmak

Üniversite yıllarınızda diş teli taktırmayı düşünüyorsanız, üniversite hastanesi diş teli hizmetlerini değerlendirmelisiniz. Üniversite hastaneleri, diş teli taktırmak için uygun fiyatlı bir seçenek sunabilir.

Üniversite Hastanesinde Diş Teli Taktırmanın Avantajları

• Uygun Fiyatlar: Üniversite hastaneleri, genellikle özel diş kliniklerine göre daha uygun fiyatlı diş teli seçenekleri sunar.
    • Kaliteli Hizmet: Üniversite hastaneleri, nitelikli diş hekimleri ve son teknoloji ekipmanlarla kaliteli diş teli tedavileri sağlar.
    • Öğrenci İndirimleri: Bazı üniversite hastaneleri, öğrencilere diş teli tedavilerinde indirim uygular.

Üniversite Hastanesinde Diş Teli Fiyatları

Üniversite hastanesi diş teli fiyatları, telin türü, tedavi süresi ve ek maliyetlere bağlı olarak değişir. Ortalama olarak, üniversite hastanelerinde metal diş teli fiyatları 1.500-3.000 TL, şeffaf diş teli fiyatları ise 3.000-5.000 TL arasında değişmektedir.

Önerilen Üniversite Hastaneleri

Üniversitede diş teli taktırmak isteyenler, aşağıdaki üniversite hastanelerini tercih edebilir:

• İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
    • Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
    • Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Üniversite hastanesinde diş teli taktırmadan önce aşağıdaki hususlara dikkat etmelisiniz:

• Randevu almak için önceden plan yapın.
    • Tedavi süresi ve maliyetler hakkında bilgi alın.
    • Diş hekiminizle düzenli kontroller için bir program oluşturun.

Üniversite hastanesinde diş teli taktırmak, diş sağlığınızı iyileştirmenin ve gülüşünüzü güzelleştirmenin uygun fiyatlı bir yoludur. Üniversite hastanelerinin sağladığı kaliteli hizmet ve uygun fiyatlı seçenekleri değerlendirerek, üniversite yıllarınızda sağlıklı ve güzel bir gülüşe sahip olabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up

• 30 yaşında takanlar var ne olacak hem bazısına yakışıyor bile. Yalnız yirmilik dişlerin varsa onları çektirmeden taktırma.

• Var evet. Süreç nasıl işliyor onunla ilgili bilgi almak istiyorum.

• thanksalotmygod T kullanıcısına yanıt
    Dostum ben tel taktırmadım bilgi sahibi değilim sadece üniversitede tel takmaya utanıyorsan sorun yok diyorum.

• Yok aga niye utanayim

• Önce çürük dişlerin varsa onları temizliyorlar.Daha sonra tartar temizliği yapıyorlar.Sonra ağzını sürekli açık tutacak bir aparat koyup dişlerinin üstüne braketleri tutması için yapışkan zımbırtılar sürüyorlar.Braketleri o yapışkanlarla yapıştırıyorlar ve arasından tel geçiriyorlar.Isırıp koparma olayını unutuyorsun çünkü baya ağrı yapıyor.Elinle koparıp öyle besleniyorsun ya da sıvı şeylerle.Ve her ay bu tekrarlıyor çünkü ayda 1 ya da 15günde 1 gidip telleri sıklaştırıyorsun.
    diş teli takabilirsin sıkıntı olmaz sadece kısa bir süre sıvı besinler tüketiceksin ve ara ara doktor kontrolü ben çok takmak istedim ama damakla düzeleceğini söylediler onu da zaten sık sık takmıyorum

• Dis durumuna bagli, ama 20likleri cekerler genelde. Sonra tel takarlar sirayla ust/alt. Ara ara kontrole gidersin telleri sikarlar ayarlar vs olur. Dis bakimi ve tel bakimina cok onem vermen gerekecek, fircalar ve macun vs vs. Biraz ugrastirici surec, agrin olur yaralarin olur ama guzel olur sonunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam maddiyati nasıl olur üst tarafta damakta çıkan bir dişim var onu yerine koydurtmak istiyorum. Diğer anlamda bir sikinti yok düzgün sayilir. Kaç ay sıra beklerim. İnternetten nasıl basvururum?

internetten değilde bildiğin ya da tanıdığın herhangi uzman doktordan randevu alabilirsin tabii tanıdığın değilse pahalı olur.. devletide araştır derim

fiyatı hakkında kesin bilgim yok yani yaptırmadığım için bilmiyorum açıkçası

• Carlsén kullanıcısına yanıt
    Yok hoxam özele gücüm yetmez. Devlet kesin olur fakat tedavi 7-8 ay sonra başladığı için şimdiden başvurmak istiyorum. Kazandığım ilin Hastanesi'nde basvurcam. Nasıl oluyor süreç bilen varsa aydınlatsın.

Anladim hocam en azindan 1.5 2 sene surecek bir sey gibi durmuyor . Ama fiyat hakkinda bilgim yok, klinikler arasi farklar olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DogusCay kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağolun tek diş hocam bir tane dişte sıkıntı var sadece. Ne kadar süreceğini bilmem

• hocam bildiğim kadarıyla yerleştiğin üniversitenin diş hekimliği fakültesi var ise normalden daha ucuza taktırabiliyormuşsun.işçilik ücreti almıyorlarmış sanırım
  • off o ilk 1 hafta hala aklımda 6 kilo vermiştim :D Ama bazılarında hiç acı olmuyor ilk günden yemeye başlıyolar
  • Benim sadece 1 köpek dişim hafif önde onun harici rahatım o yuzden tel takmam gibi ama benim çene sıkıntılı bi ara kanal tedavisi olmuştum dişçi senin çene sıkıntılı bi çene cerrahisine görün demişti araya korona çenesi benim gibi olanlar var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB19BDEE4 -- 27 Ağustos 2020; 17:48:38 >
  • Ben geçen yıl devlet hastanesine gittim tartar dolgu vs yaptılar son aşamada dış teli takan doktor dedi ki senin dişine çok gerekli değil devlet karşılamıyor estetiğe girer ki devlet yapsa bile sıra geldiği zaman sen çoktan reşit olursun iki üç yıl sıra varmış reşit olduktan sonrada devletin aldığı para dışarıda yaptırdığınkiyle hemen hemen ayni ücrete denk geliyormuş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.