Şimdi Ara

Diş Telimi? Diş yaptırmak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
7.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dişlerim yamuk ve tel taktırmak istemiyorum bi takarım 3 yıl çıkarttırmazlar diye korkuyorum ayrıca milletin arasındada iğrenç durur. Bu yüzden diş yaptırsam kolayca ,bir sorun olur mu? Normal dişten farkı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dişlerinin ss yolla ona göre hangisi uygun olur söyleyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitemeeatme

Dişlerim yamuk ve tel taktırmak istemiyorum bi takarım 3 yıl çıkarttırmazlar diye korkuyorum ayrıca milletin arasındada iğrenç durur. Bu yüzden diş yaptırsam kolayca ,bir sorun olur mu? Normal dişten farkı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

bende arastırıyorum dişe arkadan takılan diş telleri varmış onlardan taktırmayı planlıyorum haliyle bu yaştan sonra normal diş teli takılmaz
  • Kendi dişin gibi olmaz.
    Tel taktırmalısın.
    Bende korkuyorum ama en fazla 3 yıl katlanırsın hayatın boyunca rahat edersin.

• @Eylon hocam dışarıdan gözükmeyecek şekildeyse bende taktırabilirim ondan

@Satıcı12 Haklısın hocam kendi dişim gibi olmaz ama sonuçta tel de çok iğrenç duruyor başkaları tiksinmese bile kendim tiksinirim ben :(

• Şeffaf teller var eğer bütçe varsa onlardan yaptırabilirsin tel dediğim ağızın dişin kalıbını alıyorlar cikarabiliyorsun geri takiyorsun yanılmıyorsam öyle birşeydi yemek yerken falan çıkarıyorsun.

• quote:

@Eylon hocam dışarıdan gözükmeyecek şekildeyse bende taktırabilirim ondan

@Satıcı12 Haklısın hocam kendi dişim gibi olmaz ama sonuçta tel de çok iğrenç duruyor başkaları tiksinmese bile kendim tiksinirim ben :(

Bende seramik yani seffaf tel var 20 ksiiden 1 i anca farkediyor o da aa sende tel varmis diyor o kadar yani hic etkilemiyor ama metal olanlari ben de sevmiyorum ayrica agzimda tel oldugunu 3 aydir unutmustum sen hatirlattin ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    diş teli yardım
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Hocam şeffaf tel yaptırmak çok zor oluyormu?
    Bayağı uzun sürüyormuş duyduğuma göre

• kardeş şeffaf var300 400 lira oynuyor. Fakar tel kullanırken temiz tutacaksın düzenli frçalıcaksın.Bende 2 sene sürdü. Yani yapay diş belli oluyor genç yaşta yaşlı insan gibi durma... Bu senn saglıgn senn tercihin cidden rahatsız oluyorsan taktır veya yaptır..

• Tabi şuda var tek diş mi komple bir bbozukluk mu var.

• Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum

• yaptırmak tel takdırsan da ilerde bir sürü problem çıkaracak ve yaptıracaksın
  • Tel tedavisi 2 yıl sürüyor.
    Masrafı olur ama sonucunda kızlar dislerine hayran olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: shakerr

Tabi şuda var tek diş mi komple bir bbozukluk mu var.

İki diş belirgin bozuk, digerleride hafiften kayık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eylon

quote:

Dişlerim yamuk ve tel taktırmak istemiyorum bi takarım 3 yıl çıkarttırmazlar diye korkuyorum ayrıca milletin arasındada iğrenç durur. Bu yüzden diş yaptırsam kolayca ,bir sorun olur mu? Normal dişten farkı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

bende arastırıyorum dişe arkadan takılan diş telleri varmış onlardan taktırmayı planlıyorum haliyle bu yaştan sonra normal diş teli takılmaz

ben ona gittim 20bin tl taktırırsanız

• para varsa taktır şeffaf ben kullandım o kadar rahatsız etmiyor metaller gibi belli olmuyor, dişler de beyazsa on numara duruyor .tbazıları tedavi uzuyor falan diyor aldırma agzı olan konuşuyor..

• quote:

Hocam şeffaf tel yaptırmak çok zor oluyormu?
    Bayağı uzun sürüyormuş duyduğuma göre

Kim demis hic bir farki yok ne sureyi uzatiyor ne de kullanimi daha zor ayni seyin seffafi iste yaw sadece 500 tl daha pahali galiba o kadar.

• Hepsini çektir kurtul

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diş telinin iğrenç durduğunu nerden çıkarsın. 2 senedir tel takılı kimse yadirgamadi. Bence gayette güzel duruyor. İnsanin kendi dişini tutar mı hiç yapma diş. Aklından bile geçirme bence. Sonradan çok pişman olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aMiraL* -- 23 Kasım 2014; 15:54:25 >
  • Ben şeffaf olmayan metal tel kullanıyorum iğrenç durma meselesi diye birşey yok dalga geçerler korkusu varsa yaş grubuna bağlı.Bence boşuna kendi dişinden olma tel taktır ilk 3 ay zor geçer gerisi kolay olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.