Şimdi Ara

Devlet Hastanesinde kaplama diş yaptırılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle konu hakkında bilgi sahibi olmayan yazmasın. moralim bozuk.

1 dişim için özel hastane kaplama fiyat olarak 900tl fiyat söyledi. ben de devlete gittim. üst dişlerin hepsi berbat olduğu için hepsini yapalım dedi kabul ettim.

üç gün boyunca gitim geldim dişler kesildi.

ancak internetteki yorumlar beni korkuttu. şu an geçici diş ile duruyorum. ve 10 gün sonra kaplama dişlerim gelecek.. epey uzun bir süreç.

nasıl olacak fikrim yok yaptırıp memnun kalan var mi?

sizce kredi çekip özele mi gitmeliyim 8-10bin tl gibi bir mevla istiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Devlet Hastanesinde Kaplama Diş İmkanları

Devlet hastanelerinde kaplama diş yaptırma imkanları mevcuttur. Ancak bu imkanların kapsamı ve kalitesi hastaneye göre değişiklik gösterebilir.

Kaplama Diş Çeşitleri

Devlet hastanelerinde genellikle metal destekli porselen ve zirkonyum olmak üzere iki tür kaplama diş yapılmaktadır. Metal destekli porselen kaplama dişler daha uygun maliyetlidir ancak estetik olarak zirkonyum kaplama dişlerden daha az tercih edilirler. Zirkonyum kaplama dişler ise daha dayanıklı, doğal görünümlü ve biyouyumludur.

Maliyetler

Devlet hastanelerinde kaplama diş fiyatları, kaplama dişin türüne ve hastanenin fiyatlandırmasına göre değişir. Genellikle metal destekli porselen kaplama dişler daha ucuzdur.

Kalite ve Memnuniyet

Devlet hastanelerinde kaplama dişlerin kalitesi ve hasta memnuniyeti hastaneden hastaneye değişebilir. Bazı hastalar devlet hastanelerinde yaptırdıkları kaplama dişlerden memnun kalırken, bazıları özel klinikleri tercih etmektedir.

Devlet Hastanesinde Kaplama Diş Yaptıranlar

Devlet hastanelerinde kaplama diş yaptıran kişilerin yorumları çeşitlilik göstermektedir. Bazı kişiler uygun fiyatlar ve kaliteli hizmet aldıklarını belirtirken, bazıları da memnun kalmadıklarını ifade etmektedir.

Önemli Hatırlatmalar

• Kaplama diş yaptırmadan önce devlet hastanesinde deneyimli ve güvenilir bir diş hekimine danışmanız önerilir.
    • Kaplama dişlerin uzun ömürlü olması için düzenli olarak diş hekimi kontrolüne gitmeniz ve ağız hijyeninize dikkat etmeniz önemlidir.
    • Devlette kaplama diş yaptırma imkanları hakkında daha detaylı bilgi için ilgili devlet hastanesine başvurmanız gerekmektedir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şuanda senden para talep edicek mi hastane ?
  • devlet hastanesinde kaplama fiyatı diş başı 17tl.. metal destekli kaplama olduğu için. ama aynı tür malzeme özelde 400 tl arada çok uçurum bir fiyat var.

ortaya ne çıkacak bilmiyorum. insanın canını sıkıyor bu konu

• 6 ay gidip geleceksen yaptirilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 ay derken siz yaptirdiniz mi.?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.