Şimdi Ara

Diş Telimi? Diş yaptırmak mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
7.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlkokullu musun telin iğrenç durduğu falan yok.
  • İnsanin kendi dişini tutmaz haklisiniz ama ben de bebe dcene rrahatsızlığı var ve geç tedavi olundu. Ben tel taktirsamda çene yapim kotu yas 21 o yüzden zirkonyum mu ne ona bak derim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence dis.teli taktir orjinalligini bozma.

bu arada.kafana.takma benim arkadaslarimdada var sorun yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitemeeatme

@Eylon hocam dışarıdan gözükmeyecek şekildeyse bende taktırabilirim ondan

@Satıcı12 Haklısın hocam kendi dişim gibi olmaz ama sonuçta tel de çok iğrenç duruyor başkaları tiksinmese bile kendim tiksinirim ben :(

Hocam kızlara göre tiksindirici olmuyormuş.
    Çünkü kendimize dikkat ettiğimizi gösteriyormuş.
    Bence yaptır.
    Bende yaptırıcam en kısa sürede.

• ne kadar iyi bir diş yaptırırsam yaptır kendi dişin gibi olmayacaktır tel taktır ilerisi için rahat et
  • Tel taktırmak düzeltmektir, dişini yaptırmaksa bir kamuflaj. Yaşın kaç bilmiyorum ama genelde lisede falan oluyor o görüntü meselesi tel taktırmak istemiyolar, üniversitede öyle bir sorun olmuyor, lisede istemeyenler üniversitede paşa paşa taktırıyolar.
  • Tel takın la ben kullanırken öyle şeffaf falan yoktu şeffaf yaptırırsanız çok daha iyi olur.
  • Ne kadar oluyo peki bu tel ? Bide çok iğne yapilması gerekiyormu agzina igne yaptirmaktan nefret ederim

• dua edin 3 yıl geçsin ben taktırdığımda ilk okul 4 falandım simdi lise son düşünün artık.
  • şeffaf taktırdım 4 ay sonra metale geçtim. metal daha iyi. ağzımda tel var iğrenç falan değil. kendi dişin gibi olmaz dğerleri.
  • Birkaç tane diş yerinden 1 cm oynayacak diye çektiğimiz çilelere bak

• Benim sadece 1 tane dişte bozukluk var.Çok belli olmasa da öne doğru kayık yani.Tek diş için düzeltme veya yeni diş takma durumu olabilir mi? Bu konulardan anlayan varsa bilgilendirebilir mi hiç bilgim yok
  • iğrenç mi duruyor?
  • Buck* kullanıcısına yanıt
    yat almak için doktora git para almaz. belki kapanışta problem vardır senin görmediğin. bende var ama ben alt üst istemedim kayıklık var ama yamukluk yok diye. tek diş için porselen lamine ile en kestirmeden işini görürsün ama baklmadan bi şey belli olmaz.
  • Tel taktırma işinde parayı devlet karşılıyor mu?Birde karşılıyorsa üniversite okuyorum yaşım 19 benimkinide karşılar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

yat almak için doktora git para almaz. belki kapanışta problem vardır senin görmediğin. bende var ama ben alt üst istemedim kayıklık var ama yamukluk yok diye. tek diş için porselen lamine ile en kestirmeden işini görürsün ama baklmadan bi şey belli olmaz.

Teşekkür ederim dostum geç olmadan bi ara doktora gidicem.
  • tel çoğu insana yakışan bi şey aslında benim dişler yamuk olsa taktırırdım kesinlikle ama öyle bi problemim yok çok şükür
  • Diş teli takan çok insan var kötüde durmuyor takma kafana fazla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum şuan aynı durumdayız kararsızlikdan ölcem sen ne yaptin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.